Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ueiekd

Nie wiem co ze mna jest nie tak... nikt mnie nie chce do zwiazku

Polecane posty

Go艣膰 ueiekd

Co moze facetow tak bardzo zniechecac? tak bylo zawsze.. juz jako nastolatka bylam gdzies w tyle 馃槥

Niby nie jestem brzydka... nikt mi tego nie powiedzial w twarz, a nawet slyszalam kilka razy w zyciu ze jestem ladna

moze to za malo i powinnam dostawac komplementy na kazdym kroku聽 by wiedziec ze na pewno jestem ladna?

Owszem zdarzali sie jacys zainteresowani..ale byli mna zainteresowani tak samo jak 100 innymi dziewczynami w tym samym miesi膮cu, wi臋c...

Nie wiem wydaje mi sie ze nie jestem z艂a, jestem troskliwa, uczuciowa raczej weso艂a, lubie rozmawia膰, mam pasje

Mam zasady :聽 swiadomie nie krzywdzic nikogo slowem ani uczynkiem , seks tylko z partnerem .. jestem raczej porzadna i co...gowno,nikt tego nie docenia

jako kolezanka tak, jestem nawet lubiana ale na dziewczyne?po co! lepiej wzi膮膰 tak膮 na kt贸r膮 b臋d膮 narzeka膰 i zdradza膰 od samego pocz膮tku, mieli 100 problem贸w dziennie...a potem moze mysla,ze za kilka lat sie znudza i przyjda , o nie..hehe

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Go艣膰

Nie jeste艣 sam/a zapewne, 聽ale co艣 z tob膮 jest nie tak, skoro zawi艣膰 powoduje, :ze podszywasz si臋 pod innych w necie. W jakim celu? 聽Poczucie warto艣ci twe ro艣nie? Na jak d艂ugo? M膮偶 zdradza? Ukochana kobieta nie chce z tob膮 by膰? Nie lubisz siebie? S膮 lepsi od ciebie w twoim 艣rodowisku? Wyeliminuj聽przyczyny niskiego piczucia warto艣ci a nie b臋dziesz pods偶ywa膰 si臋 pod innych i b臋dziesz szczesliwszy/a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hehehe

Ciesz sie a nie do grobu sie pchasz. Ludsie to maja nasrane. Lubia robic sobie na zlosc. Zwiazki to same problemy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
Przed chwil膮, Go艣膰 hehehe napisa艂:

Ciesz sie a nie do grobu sie pchasz. Ludsie to maja nasrane. Lubia robic sobie na zlosc. Zwiazki to same problemy.

Podszywanie si臋 pod innych w necie to nie jest robienie innym na z艂o艣膰 a sobie, bo skrzywienie mentalne, 聽moralne i kompleksy pog艂臋biaj膮 si臋 przez to a zazdro艣膰 i nienawi艣膰 do obiektu ro艣nie, 聽gdy ona sobie nic z tego nie robi a na autora/k臋聽patrzy jak patrzy艂a, z wy偶szo艣ci膮, bo jak na takiego kogo艣 tak nie patrze膰? Ze wsp贸艂czuciem mo偶na jeszcze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ueiekd
2 godziny temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

Podszywanie si臋 pod innych w necie to nie jest robienie innym na z艂o艣膰 a sobie, bo skrzywienie mentalne, 聽moralne i kompleksy pog艂臋biaj膮 si臋 przez to a zazdro艣膰 i nienawi艣膰 do obiektu ro艣nie, 聽gdy ona sobie nic z tego nie robi a na autora/k臋聽patrzy jak patrzy艂a, z wy偶szo艣ci膮, bo jak na takiego kogo艣 tak nie patrze膰? Ze wsp贸艂czuciem mo偶na jeszcze.

Nikt sie nie podszywa nie wiem gdzie widzisz podszywa... dobrze sie czujesz ? chyba nie bardzo

2 godziny temu, Krzy艣ipi艂ka napisa艂:

prowokacja!

niestety nie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Zagadaj z mysz膮, mo偶e jeszcze kt贸rej艣 nocy zaprosi ci臋 na ciep艂y kocyk聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aswe
32 minuty temu, Go艣膰 ueiekd napisa艂:

Nikt sie nie podszywa nie wiem gdzie widzisz podszywa... dobrze sie czujesz ? chyba nie bardzo

niestety nie!

Nie wiem,聽 mo偶e masz niestandardowe wymiary 180 cm wzrostu,聽 surow膮 odpychaj膮c膮 facet贸w min臋 itd聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ...

Chcia艂bym tak膮 dziewczyn臋, jak ty.

Udost臋pnij ten post