Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 nie umiem rozmawiac

gosc

Polecane posty

Go艣膰 nie umiem rozmawiac

wiecie co, chcialabym byc towarzyska...... mam 25 lat, a jestem introwertyczka, samotniczka, nie mam tematu do rozmowy z ludzmi, oni sa mna znudzeni, ja nimi 馃槙聽nawet w internecie mi sie ciezko gada... jakis obcy facet zagaduje do mnie na facebooku, nawet przystojny, ale co z tego, nie mamy o czym gadac... i tak cale zycie mam 馃槥聽czuje sie jakbym byla pusta skorupa, meblem, bez duszy. Jestem pusta i malo mnie inni interesuja 馃槥聽a chcialabym byc fajna, towarzyska osoba! to jest cholerne trudne, kiedys mialam jakichs znajomych..... jestem psychicznie chora juz przez te samotnosc..... mam prace, moge pogadac, ale malo wlasciwie, rozmowy sie urywaja itp., nawet w tej pracy jestem taka troche "z boku", wszedzie tak jest....... czuje sie jakbym byla jakas uposledzona! cale zycie z boku, nie umiem zbudowac wiezi, z nikim, nie umiem rozmawiac, jakbym byla jakas wybrakowana 馃槥聽bardzo mnie to boli i wiem, ze duzo kropek uzylam, pisalam spontanicznie, a teraz nie chce mi sie tych kropek usuwac.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 abcde
Przed chwil膮, Go艣膰 nie umiem rozmawiac napisa艂:

wiecie co, chcialabym byc towarzyska...... mam 25 lat, a jestem introwertyczka, samotniczka, nie mam tematu do rozmowy z ludzmi, oni sa mna znudzeni, ja nimi 馃槙聽nawet w internecie mi sie ciezko gada... jakis obcy facet zagaduje do mnie na facebooku, nawet przystojny, ale co z tego, nie mamy o czym gadac... i tak cale zycie mam 馃槥聽czuje sie jakbym byla pusta skorupa, meblem, bez duszy. Jestem pusta i malo mnie inni interesuja 馃槥聽a chcialabym byc fajna, towarzyska osoba! to jest cholerne trudne, kiedys mialam jakichs znajomych..... jestem psychicznie chora juz przez te samotnosc..... mam prace, moge pogadac, ale malo wlasciwie, rozmowy sie urywaja itp., nawet w tej pracy jestem taka troche "z boku", wszedzie tak jest....... czuje sie jakbym byla jakas uposledzona! cale zycie z boku, nie umiem zbudowac wiezi, z nikim, nie umiem rozmawiac, jakbym byla jakas wybrakowana 馃槥聽bardzo mnie to boli i wiem, ze duzo kropek uzylam, pisalam spontanicznie, a teraz nie chce mi sie tych kropek usuwac.

bzdury ja jestem introwertyczka samotniczka i potrafie nawet z g艂upcem poruszyc ciekawe tematy, i jakos to bedzie, szczegolnie przez net , po prostu sie stresujesz, nie wiem tez co zajmuje twoje mysli, chcesz powiedziec ze masz sama ze soba pustke w glowie ? czym sie interesujesz ? czytasz ksiazki ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aport kundlu

Tos sobie kundlu popisa艂 na艣ci ko艣膰.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mi艂o tu jest

Kropki teraz to napisz bez kropek bo to beznadziejnie wyglada

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc
34 minuty temu, Go艣膰 abcde napisa艂:

bzdury ja jestem introwertyczka samotniczka i potrafie nawet z g艂upcem poruszyc ciekawe tematy, i jakos to bedzie, szczegolnie przez net , po prostu sie stresujesz, nie wiem tez co zajmuje twoje mysli, chcesz powiedziec ze masz sama ze soba pustke w glowie ? czym sie interesujesz ? czytasz ksiazki ?

nie mam na mysli, ze kazdy introwertyk i samotnik nie bedzie mial o czym gadac z ludzmi, akurat opisalam jak to u mnie jest no i samotnictwo moze jest jedna z przyczyn tego...czytam ksiazki, ale od razu zapominam co czytam i nie opowiem nikomu ciekawie 馃槃 artyku艂y itp i rozne ciekawostki tez lubie czytac, lubie fotografie. ale nie umiem o tym ciekawie rozmawiac z nikim, jakby mam problem nieraz sie wyslowic, zapominam wszystko i mam pustke w glowie i nawet nie jestem jakas zestresowana...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Do autorki

A wg mnie jestes fajna :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w ko艣膰
10 minut temu, Go艣膰 Do autorki napisa艂:

A wg mnie jestes fajna :)

zgadza si臋,

nie jest tak 藕le,

bo to, co poni偶ej, to ca艂kiem zabawne;P

52 minuty temu, Go艣膰 nie umiem rozmawiac napisa艂:

i wiem, ze duzo kropek uzylam, pisalam spontanicznie, a teraz nie chce mi sie tych kropek usuwac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc

O w艂a艣nie w tym rzecz , sympatyczna聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc

Nawet Gosc w ko艣膰 wy艂apa艂 to co fajne聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w ko艣膰
14 minut temu, Go艣膰 Gosc napisa艂: