Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

prognozapogody

Co tak moze smierdziec?

Polecane posty

witajcie, mam problem od pewnogo czasu cos smierdzi w moim otoczeniu...caly czas...czasami ten dziwny zapach zanika a potem znow powraca...nie wiem tylko skad, dostaje juz schizy. wacham sie gdy czuje ten zapach ale po zmianie pozy czy zmiana miejsca w ktorym przed chwila bylam ten zapach automatycznie zanika a obwą...ąc sie nic nie czuje. wrecz w...ia mnie ten zapach to nie jest taki zapach ktory mozna wytrzymac, nawet nie wiem jak taki zapach opisac. przypominam ze wczesniej tak nie mialam. na poczatku myslalam ze to skora...wiec zaczelam sie myc 2 razy dziennie...potem pomyslalam o ubraniach, tylko ze nikt w mojej rodzinie nie ma takiego problemu z ubraniami chociaz piora w tej samej pralce. te same plyny...dalej nic nie pomagalo, jestem chuda osoba mam 163 cm i 39.9 kg rocznik 04, pomyslalam ze to moze przez niedobor witamin + zaczelam pic wiecej wody...wkurzylam sie, wiec kupilam zel i balsam z tej samej firmy dalej nic DALEJ czuc ten zapach. zaczelam bardziej dbac o ubrania przed wlozeniem do szafy musialam je wyprasowac. kiedys tego nie robilam i nie smierdzialo. wiec nie wiem czy to ma jakis wplyw na to. moja mama nastawila pralke z woda i octem, ubrania sa czyste i pachnace! a DALEJ TEN SMROD czuje. wacham ubranie: nic nie czuje ladnie pachnie...zaczynam cos robic np. usiade, czuc ten zapach. nie mam juz pojecia. mam taka teorie a wiec po wstaniu czuje ten zapach a gdy powacham skore, czuje tez ten zapach, wiec to musi byc przez skore tylko dlaczego? wieczorem sie myje uzywam ten balsam i zel z tej samej firmy...ladnie pachnie ale czasami czuc ten zapaszek a zrana moje ubrania i skora smierdzi tym czyms, posciel rowniez wiec przez to tez musze zmieniac poszewki co tydzien albo nawet co 2 dni. jezeli wiecie skad moze pochodzic ten zapach, raczej smrod...albo mieliscie podobnie...to mi pomozcie. zle sie to na mnie odbija, jezeli ktos potrze nos obok mnie dostaje szalu i chce sie jak najszybciej umyc. podczas mycia juz nie wyrabiam i szoruje skore jak porabana. szczerze? oddalabym teraz wszystko by ladnie pachniec. jezeli chcecie jeszcze jakies informacje jakich balsamow, kremow czy szamponow do wlosow uzywam to chetnie bede odpisywac. chce poprostu juz sie tym nie przejmowac, nawet mozecie mi doradzic co mam jesc, jezeli to ma mi pomoc. bede robila tez aktualizacje jezeli mi sie poprawi lub pogorszy.