Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddama

wieksze

Polecane posty

Gość ddama

Witam, 

Temat kierowany do "wiekszych" kobiet , Jak odnajdujecie sie na codzień? Myślę o paniach powyżej 180 cm wzrostu? Czy zagadują do Was niźsi mężczyźni?? Jak się czujecie z takim wzrostem? Sama mam 185 cm. Co myślą mężczyźni (niźsi) o takich kobietach? 🙂 

Gość gość

a one boja sie malych frajerow moze 🙂

Gość gość

@mirek , napisales wczesniej ze boja sie szmat , wiec pewnie takie kobiety sie boja niektirych facetow , nie sadze ze faceci by sie bali kobiet , nawet wiekszych 

Gość ddama

@Mirek , czekaj przeniose forum na inny dzial  "zycie erotyczne" 🙂

Gość gość
24 minuty temu, Mirek Fajfus napisał:

nie wiem DUUPY na pewno takim nie dają 

daja , czasami ślepo

Gość gość
11 minut temu, Mirek Fajfus napisał:

BOJĄ SIE.. szczególnie w XXI wieku to już boją sie wszyscy KOBIET. Przecież dla bab niższy facet to NIE CZŁOWIEK jest 

moze dla niektorych. Nie tylko wzrost gra role , dobranie sie , i podobanie , gusta . moze niektore mowia tylko o wyzszych , a ile wzrostu to nie wiadomo

Gość gość
11 minut temu, Mirek Fajfus napisał:

BOJĄ SIE.. szczególnie w XXI wieku to już boją sie wszyscy KOBIET. Przecież dla bab niższy facet to NIE CZŁOWIEK jest 

kobiety zbyt prężnie idą na przód , zdobywaja wszystko , mogą juz wszystko teraz...

Gość gość

znam pary gdzie różnica jest inna i wysokie wolą niskich , tez tak jest

Gość gość
8 minut temu, Mirek Fajfus napisał:

no przez ten JEEBANY feminizm i równouprawnienie to już wytrzymać sie nie da przez te WYZWOLONE baby.. 

ciezko wytrzymac Wam przez kobiety?

Gość baaba
28 minut temu, Mirek Fajfus napisał:

w koncu wiecej mozemy. jestesmy równi , nie przerazaj sie tym , normalny swiat 🙂

Gość baaba
Przed chwilą, Mirek Fajfus napisał:

ta może WOLĄ ale na pewno nie zwiaza sie z takim facetem..

może wolą , też mogą miec cos do powiedzenia , i mają swoje zdanie , facet juz nie decyduje o wszystkim

Gość baaba

wysoki, niski nie ma znaczenia , zalezy od podejscia indywidualnego kazdeko mężczyzny oraz kobiety 

Gość ddama
1 godzinę temu, Gość ddama napisał:

Witam, 

Temat kierowany do "wiekszych" kobiet , Jak odnajdujecie sie na codzień? Myślę o paniach powyżej 180 cm wzrostu? Czy zagadują do Was niźsi mężczyźni?? Jak się czujecie z takim wzrostem? Sama mam 185 cm. Co myślą mężczyźni (niźsi) o takich kobietach? 🙂 

faceci w wiekszosci rzadza i rzadzili , ale teraz równie silna reke moze miec kobieta. jeden @Mirek Fajfus , odezwal sie , dzieki Miruś za rozmowe 🙂 , i Twoje zdanie. Nie ma co się załamywać. I niski i wysoki mogą być dla kobiet wartościowi 🙂 nie musisz kobiet (bab) nienawidziec

Gość gość

a ty nie lubisz kobiet bo są dla ciebie wredne? Bo wolą wyzszych?  moze Cie nie lubia bo jestes chamski dla nich i opryskliwy?? Każdej cos mowisz na ulicy?

Gość gość

nie wyrazaj sie brzydko do kobiety @mirek.

Gość gość
1 godzinę temu, Mirek Fajfus napisał:

nie wiem DUUPY na pewno takim nie dają 

a jakby Ci dala zmienilbys zdanie? 

Gość gość

niektóre faktycznie bawia sie facetami , faceci musza sie prosic o wszystko a one sie smieja

Gość baaba

rownouprawnienie jest a nadal facet ma dowiesc ze jest czegos wart i sie starac

Gość gość
3 minuty temu, Mirek Fajfus napisał:

NIE po prostu traktowały mnie zawsze jak KUPE.

ZRESZTĄ NIE O TO CHODZI.. KOBIETA POWINNA SIEDZIEC W KUCHNI POD BATEM FACETA TAK JAK ŚWIAT ZOSTAŁ STWORZONY.. 

a

z takim podejsciem zawsze Cie beda tak traktowac . Kobiety juz nie siedza w kuchni teraz... to stary model swiata

Gość baaba
4 minuty temu, Mirek Fajfus napisał:

TAK 

to zalezy jesli by zechciala kogos jak Ty. Nie daje sie byle komu , na chwile bo facet tak chce. musialbys chyba jakos zachecic jesli masz mozliwosci

Gość baaba
5 minut temu, Mirek Fajfus napisał:

ZRESZTĄ MOŻE ŚWIAT SIE ZMIENIŁ ale nie zmieniło się JEDNO - kiedyś facet musiał mieć KASE i teraz jest to samo.. no a ja kasy niestety nie mam na tyle żeby spełnić wymagania dzisiejszej KOBIETY 

to chłopie miej pretensje moze do siebie a nie trzeba od razu kobiet wszystkich nienawidziec , a moze sie spotkales z sytuacja ze kase chcialy . zalezy jak mierzyles

Gość ddama

🙂 temat byl o wysokich kobietach , co dominuja wzrostem a nie o dominujacych na swiecie i jacy faceci sa biedni itd 🙂 , spoko @Mirek. 🙂 . Nie chodzilo mi o temat o rownouprawnieniu czy dazeniu kobiet do zdobycia swiata itd 

Gość gość
20 minut temu, Mirek Fajfus napisał:

NO PRZECIEŻ TAK JEST... zresztą widać jakimi samochodami teraz baby jeżdżą i wątpie żeby same se takie samochody wybierały BO widać że to samochody wybierane przez facetów. Baba nie umiałaby sama wybrać SAMOCHODU albo kupiła by Toyote Yaris lub Nissana Micre..

Nissan Micra czy Yaris to damskie wozy... a jężdza drogimi meskimi samochodami. fakt Młode blondyny i starsze tez

Gość baaba

mają prawo jezdzic męskimi wypasionymi samochodami , facet tez ma prawo do czego chce 🙂 . za takimi patrzyles czy zagadales? Nie wydaje mi sie zeby tylko kasa sie liczyla..

Gość gość
4 minuty temu, Mirek Fajfus napisał:

tak ale mnie to WKURRWIA jak baba jeździ drogim autem a ja nie mam nawet prawa jazdy ...

to jest dla Ciebie ponizajace? 

Gość gość

jak wybiera kase z bankomatu tez? Jakos musisz zaimpoowac tez , na pewno mozesz 

Gość gość

a jaki wzrost ci odpowiada?

Gość gość

ja tez nie mam pracy , ubieram sie troche nieładnie moze ale ..hej no moze iś ty by mi zaimponował? 🙂

Gość baaba
7 minut temu, Mirek Fajfus napisał:

tak też.. Jak mam niby zaimponować? PRZECIEŻ BEZ KASY TO NAWET NA ŻADNĄ BRZYDULE NIE MAM SZANS.

Zresztą ja i tak nie wychodze z domu w ogóle a z dziewczyną musiałbym wychodzić wszędzie...

może sama wychodzic tylko czy by wróciła? Może by zdecydowala ze nie ma po co..

Gość gość

@Mirek  może baby Cie jakos po prostu alewają sikiem prostym jesli juz w ogole wyjdziesz z domu