Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnneMarie

Warszawa to smutny widok islamizacji stolicy, winny jest PiS

Polecane posty

Gość AnneMarie

Smutny widok patrzeć się na stolicę niegdyś polskiego  miasta i widzieć tłumy islamistów z krajów arabskich, z Kaukazu, z Pakistanu, Bangladeszu, którzy wypychają Polaków tworząc enklawy muzułmańskie. Na każdym kroku widać kobiety w chustach islamskich, bywa, że trafi się taką z nikabem. To smutne, bardzo smutne, że tracimy Polskę...

Gość Myk

Mnie to nie przeszkadza. Muzułmanin to taki sam człowiek jak ty. Będą na nas pracowali. Czyż to nie jest piękne?

Gość koniec burdów

Koniec feministycznych burdów, hahaha, bardzo dobrze, bo baba jest gorsza niż pies i trzeba lać po mordzie jak nie jest posłuszna, tak jak to dawniej było

Gość Krysia

Ja chcę żeby jak najwięcej muzułmanów osiedliło się w PL. Oni są tacy przystojni i kawalerscy wobec kobiet. Nie to co marudne Polaczki z piwnymi brzuchami i łysą pałą.

Gość Polska jak Zachód

zastanawiam się, czy kupić broń, bo zdaje mi się, że będzie potrzebna, za dużo jest już morderstw i bójek w wykonaniu imigrantów

Gość Prawda zaboli

Prawda jest taka, że ci Arabowie mają IQ na poziomie kozy, ich ładne gadki, to tylko dążenie do uzyskanie karty pobytu, obywatelstwa i rypania za darmo białaski. Super no nie? Do dzisiaj śniadzi i czarni w Warszawie zaczepiają w tym właśnie celu kobiety, mówiąc jak je kochają i chcą mieć z nimi dzieci, już przy pierwszym spotkaniu! Ha ,ha, ha, i nie myście, że nie ma ...ek-desperatek, które się na to nie łapią, te mulaty i mulatki na ulicach są tego dowodem. Jak nie bije i nie zdradza, to potem po otrzymaniu paszportu  wyjeżdża taki w siną dal. Taka jest norma tych "pracowitych i przystojnych" hahhahhahhhaha. Ich inteligencja pozwala im najwyżej na pracę w kebabie i nic więcej.