Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gusss

Przyjaciółka a ex

Polecane posty

Problem dotyczy mojej przyjaciółki a mojego byłego. Otóż mój były to najlepszy przyjaciel chłopaka mojej przyjaciółki. Jak bylismy razem to czesto bywaly spotkania wspólne, imprezy itp. Mój ex okazał się ostatnim frajerem przez to, ze po zerwaniu rozpowiadał o mnie wszystko do wszystkich. Ale nie o tym. Po zerwaniu moja przyjaciółka była na urodzinach koleżanki na której on tez był i rozmawiając z nia zachowywał się jakby nic się nie stało ( rozmawiali głównie o mnie bo sam podszedł i zaczął temat, bezczelnie opowiadając wszystko z naszego związku i to co mu mówiłam i to nie tylko jej) Po urodzinach od razu mi o tym wszystkim opowiedziała mówiąc, ze jest bezczelny i aż nie mogła na niego patrzeć. Głównie chodzi oto, ze wiem, ze ona tak na prawdę to go nie trawi przez to co mi zrobił tak samo jak ja i często go hejtuje jak coś powie o nim jej chłopak, ale drażni mnie to, ze czesto jest okazja, ze się z nim widuje. Bo jak są „imprezy” i ona idzie z chłopakiem to wiadomo ze on jest, bo to jego towarzystwo i przyjaciel jej chłopaka.. Boli mnie trochę to, ze mimo wie ze to mój były ona z nim gada jak z dobrym kolega..nawet jak zorganizował taka „imprezę pożegnalna” z racji tego ze wyjeżdża to idzie tam. Moim zdaniem powinna wiedzieć, ze trochę zachowuje się nie w porządku zważywszy na to, ze to moj były, a ona to moja najlepsza przyjaciółka. Ja gdyby jej związek się rozpadł to nie zrobiłabym jej tego i nie zadawała się z jej byłym. Uważacie ze przesadzam z tym i powinnam sobie odpuścić czy jednak mam racje, ze nie powinna tak robic?