Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BASIA

Facet

Polecane posty

Gość BASIA

Witam. Nie widziałam się z narzeczonym pół roku właśnie wraca samochodem z kolegą z Francji. Dopiero dzwonił no i wiem że jest kompletnie pijany... masakra ! A ma jechać prosto do mnie! Myślę czy nie zakończyć tej znajomości mimo że go bardzo kocham..

Gość BASIA

Ostatnio zrobił dokładnie to samo... I dobrze wiedział że jestem temu przeciwna. On jak wypije nawet porozmawiać się nie da! Nosz kur...

Gość Marta

Dramat 

Gość gość
22 minuty temu, Gość BASIA napisał:

Witam. Nie widziałam się z narzeczonym pół roku właśnie wraca samochodem z kolegą z Francji. Dopiero dzwonił no i wiem że jest kompletnie pijany... masakra ! A ma jechać prosto do mnie! Myślę czy nie zakończyć tej znajomości mimo że go bardzo kocham..

Spoko, jak jest pijany to nie będzie chciał seksu. To dla Ciebie nawet lepiej, bo Ciebie przed planowanym seksem zawsze głowa boli.

Gość BASIA
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Spoko, jak jest pijany to nie będzie chciał seksu. To dla Ciebie nawet lepiej, bo Ciebie przed planowanym seksem zawsze głowa boli.

Zaskoczę Cię.. właśnie że jego zawsze boli. 

Gość gość
4 minuty temu, Gość BASIA napisał:

Zaskoczę Cię.. właśnie że jego zawsze boli. 

On pewnie woli TO robić z kolegą z Francji dziewico.

Gość Namysłów wojew opolsk 128
32 minuty temu, Gość BASIA napisał:

Zrób mu dobrze ustami bez gumki.

Gość Gosc

Spotkaj sie z nim jak bedzie trzezwy a pijanego nie wpuszczaj 😛

Przed chwilą, Gość BASIA napisał:

[...] Dopiero dzwonił no i wiem że jest kompletnie pijany... masakra ! A ma jechać prosto do mnie! [...] Ostatnio zrobił dokładnie to samo... I dobrze wiedział że jestem temu przeciwna. On jak wypije nawet porozmawiać się nie da! Nosz kur...

Zastanów się, czy związek z facetem, który może mieć problemy z alkoholem, a przy tym nie szanuje Cię na tyle, by po długiej nieobecności spotkać się na trzeźwo, zapowiada się dobrze. Według mnie powinnaś już w tej chwili wytyczyć granicę i wyraźnie postawić warunek, by po pijaku się z Tobą nie kontaktował, oznajmić, że nie tolerujesz pijaństwa. Ponieważ, jeśli nie zareagujesz w porę, później możesz mieć większe problemy.