Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nazwa

Drętwienie kończyn.

Polecane posty

Gość Nazwa

Od długiego czasu drętwienie mi lewa ręka. Od kilku miesięcy mam nagle bóle genitaliow(Nie trwają długo, max 20 min, ale ból taki, że czasem nie mogę ustac na nogach. Nagle ataki bólu kręgosłupa i czasem chociaż bardzo rzadko mega ból prawego nadgarstka.(podejrzewam, że kręgosłup i prawa ręka to od pracy). Od wczoraj zaczęły mi dretwiec wszystkie kończyny(nogi i ręce) w zwykłych momentach, zwykle siedzenie na krześle czy leżenie w wannie(Ale się bałem wtedy). Wiem, że powinienem się udać do lekarza i zrobić odpowiednie badania, ale tak mysle czy to moze byc przyczyna? Raczej Tak(wiem, że się nie oszczędzam)

-Pale fajki od ok. 7-8 lat, zioło koło 3 lat(też codziennie jak fajki, a często blanta niż papierosa). 

-po pół rocznej przerwie zacząłem znów pić alkohol(ok. 3 razy w tygodniu).

-powrot do silnych lekow psychotropowych od psychiatry( 3 rodzaje:na depreche, sen i wyciszenie)(od ok. 5 miesięcy) 

-od czasu do czasu amfetamina, Ale też nie ma tygodnia bez tego. (Od ok. 3-4 miesięcy) 

-zacząłem dbać o dietę i prawidłowo się odżywiam(trwa to ok. 2 miesięcy) gdzie wcześniej jadłem 1 posiłek na dzień lub czasem dwa(amfetamina zaburza ten zdrowy tryb i czasem nie jem 2 dni(max) 

Bardzo poważne czy wystarczy przestać chlac i brać by to ustalo? 

Wpadłem w panikę wczoraj  podczas gdy leżałem w wannie, zaczęło mi się robić słabo i silne drętwienie kończyn(Nie mogłem się ruszyć, tylko szyja).