Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssss

czy teraz faceci coraz mniej chca sie zenic i oswiadczac

Polecane posty

Gość ssss

jak to jest dziewczyny z waszymi facetami??

Gość marko

po hooj facetowi ślub? pomyśl logicznie, ZERO korzyści, SAME straty. Na ślubie tylko baba korzysta, tak samo na rozwodzie. Dlatego faceci leją na ten interes.

Gość gosc

jestem kobieta i szczerze? nie dziwie sie facetom. jak patrze na dziewczyny i ich slucham to rece mi opadaja. Kazda by chciala zlapac chlopa a potem jak najszybciej dziecko i reszta jej nie interesuje. on ma harowac na wszystko i jak to robi to sa ciagle awantury ze NIE MA GO W DOMU I WSZYSTKO TYLKO NA JEJ GLOWIE. jak nie pracuje az tyle ale za to mniej zarabia to sa ciagle awantury  ze basia z kasia to maja wszytsko a ona nic i ze jest fajtlapa zyciowa. Jak pojawia sie dziecko to takie ksiezniczki czesto wyganiaja faceta z sypialni i zwiazek tworza z dizeckiem. facet i jego uczucia sa traktowane jak smieci, kto by sie z nimi liczyl. liczy sie tylko mamunia i babelek. a facet niech daje sperme i przynosi pieniazki, jak najwiecej pieniazkow. Ja nie czaje tych dzisiejszych dziewczyn naprawde. Jak same maja synka to wychowuja go tak jakby byl ich rycerzykiem, jakby wychowywaly go tylko dla siebie, nie daja czesto ojcu dojsc do slowa gdy ten reaguje na nadopikunczosc i probuje wprowadzic jakis glos rozsadku. On nic nie wie, na niczym sie nie zna, ona matka polka i jej rycerzyk sa najwazniejsi. w ten sposob taka wychowuje synka na totalna ofiare losu, leniwego, roszczeniowego, maminsynka i rozpacza nad zlymi synowymi ktorzy nie doceniaja potencjalu synka

Gość Randy

^ 100% racja, tak jest

Gość gość
25 minut temu, Gość marko napisał:

po hooj facetowi ślub? pomyśl logicznie, ZERO korzyści, SAME straty. Na ślubie tylko baba korzysta, tak samo na rozwodzie. Dlatego faceci leją na ten interes.

Popieram. W miastach pełno facetów którzy decydują się tylko na ślub cywilny i to w okolicach 40stki.

Gość Ayn

Niestety z tego co widzę to tak jest. Aczkolwiek może w odniesieniu do mnie tylko. Jestem za mało ładna by się ze mną ożenić

Gość facet po 30tce

zero korzyści same straty jak ktoś napisał, poza tym wychodzić za mąż chcą tylko stare ciotki którym zegar wybija ostatnie godziny.. młode ślubu nie chcą, mają przecież jeszcze czas i chcą korzystać z życia.. a tylko z młodą może to mieć jeszcze jakiś sens dla faceta..

także nie dziękuję, bez ślubu i tak mogę przebierać w desperatkach po 30tce.. nie ta to inna, whatever.. w tej zabawie czas gra na naszą korzyść..

Gość Misia

Chcę Chcę tylko kobieta nie chce

Gość Karolina

Z tego co widzę moda na śluby wraca ponownie

Gość gość

aby zostać bankomatem a potem alimenty paniusi płacic bo lewe rączki, by doświadczać zdrad a dzieci patrzą, aby miec awantury o byle co aby zarobione pieniądze paniusi dawac by ta rozwalała na duperele aby.... poczytajcie fora jak kobiety kłamią, oszukują, zdradzają, kradną i to w świetle prawa które jest niesprawiedliwe. PO CO ? ja się dziwię że jeszcze są jelenie co żenią się i to bez intercyzy pełnej ! I będzie coraz gorzej bo księżniczek przybywa, prawo coraz bardziej promuje kobiety a one są coraz bardziej bezwzględne.

Gość wieczny kawaler
45 minut temu, Gość gość napisał:

aby zostać bankomatem a potem alimenty paniusi płacic bo lewe rączki, by doświadczać zdrad a dzieci patrzą, aby miec awantury o byle co aby zarobione pieniądze paniusi dawac by ta rozwalała na duperele aby.... poczytajcie fora jak kobiety kłamią, oszukują, zdradzają, kradną i to w świetle prawa które jest niesprawiedliwe. PO CO ? ja się dziwię że jeszcze są jelenie co żenią się i to bez intercyzy pełnej ! I będzie coraz gorzej bo księżniczek przybywa, prawo coraz bardziej promuje kobiety a one są coraz bardziej bezwzględne.

dokładnie, kobiety same zapracowały sobie ten stan rzeczy, naiwnych coraz mniej..

Gość Eeje
3 godziny temu, Gość facet po 30tce napisał:

zero korzyści same straty jak ktoś napisał, poza tym wychodzić za mąż chcą tylko stare ciotki którym zegar wybija ostatnie godziny.. młode ślubu nie chcą, mają przecież jeszcze czas i chcą korzystać z życia.. a tylko z młodą może to mieć jeszcze jakiś sens dla faceta..

także nie dziękuję, bez ślubu i tak mogę przebierać w desperatkach po 30tce.. nie ta to inna, whatever.. w tej zabawie czas gra na naszą korzyść..

Nie sądzę, starsza kobieta jest tak samo mało atrakcyjna jak zgrzybialy polaczowy dziad , z resztą kobiety wola młodszych 

Gość Eeje
39 minut temu, Gość wieczny kawaler napisał:

dokładnie, kobiety same zapracowały sobie ten stan rzeczy, naiwnych coraz mniej..

To wal do konca zycia i przestan sie uzalac ,typowy polaczek ktory mysli ze kazda poluje na jego wielkie pieniadze i niesamowita meska urode ,mam wrazenie ze takie kapucyny ro zyja w alternatywnej rzeczywistosci ,  z reszta co ty gdybasz o slubie ,jak na Ciebie żadna napluc nie chce 

Gość Hdjs
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Znając życie i dziejsze standardy to pewnie sam jesteś bezrobotny i szukasz kobiety drugiej mamusi która ugotuje posprząta ale zarobi gruby hajs jak prawdziwa femina

Gość Ślub to zło

kumpel wziął ślub ponieważ myślał że dzięki temu jego luba go nie zostawi i będą żyć długo i szczęśliwie. A miało być tak pięknie, laska go zdradziła po 3 latach, oczywiście rozwód i gość teraz jest wrakiem człowieka topiącym smutki w kieliszku. Przed tym gdy się poznali był to człowiek zawsze uśmiechnięty i pogodny, cieszący się życiem. Miłość nie zawsze jest piękna i potrwali zniszczyć człowieka nie odwracalnie.

Kiedyś ślub miał sens, ludzie byli inni. Teraz gdy mamy 49% rozwodów po 7 latach, jest to rosyjska ruletka.

Gość Jejej
Przed chwilą, Gość Ślub to zło napisał:

kumpel wziął ślub ponieważ myślał że dzięki temu jego luba go nie zostawi i będą żyć długo i szczęśliwie. A miało być tak pięknie, laska go zdradziła po 3 latach, oczywiście rozwód i gość teraz jest wrakiem człowieka topiącym smutki w kieliszku. Przed tym gdy się poznali był to człowiek zawsze uśmiechnięty i pogodny, cieszący się życiem. Miłość nie zawsze jest piękna i potrwali zniszczyć człowieka nie odwracalnie.

Kiedyś ślub miał sens, ludzie byli inni. Teraz gdy mamy 49% rozwodów po 7 latach, jest to rosyjska ruletka.

Zależy na kogo trafisz ,jak kobieta ma zdradzić to to widać od początku tylko facetom imponujao cwaniary figo fago, gdyby mądrze podjął wybór z doborem kobiety to by tak nie było 

Gość Gość
3 godziny temu, Gość Ayn napisał:

Niestety z tego co widzę to tak jest. Aczkolwiek może w odniesieniu do mnie tylko. Jestem za mało ładna by się ze mną ożenić

Ściemniasz

Gość gość
33 minuty temu, Gość Eeje napisał:

To wal do konca zycia i przestan sie uzalac ,typowy polaczek ktory mysli ze kazda poluje na jego wielkie pieniadze i niesamowita meska urode ,mam wrazenie ze takie kapucyny ro zyja w alternatywnej rzeczywistosci ,  z reszta co ty gdybasz o slubie ,jak na Ciebie żadna napluc nie chce 

nie potrzebuję śmieszna istoto ślubu by uprawiać seks, po ślubie to jest tylko ból głowy

Gość J3jej
2 minuty temu, Gość gość napisał:

nie potrzebuję śmieszna istoto ślubu by uprawiać seks, po ślubie to jest tylko ból głowy

Bo jesteś prymitywny i nie wiesz co to miłość oddanie i uczucia wyższe , takie zwierze

Gość gość
8 minut temu, Gość J3jej napisał:

Bo jesteś prymitywny i nie wiesz co to miłość oddanie i uczucia wyższe , takie zwierze

nie ma miłości ze współczesnymi kobietami, jest tylko kopulacja.. ale to wy jesteście jak zwierzęta, działa na was tylko kasa i wygląd.. a tak się składa że tego mi nie brakuje

w miłość to ja już od lat nie wierzę tak jak w smoki czy św. Mikołaja, dzięki wam..

W Polsce srednia wieku w którym poraz pierwszy wychodzi się za mąż nadal jest jedną z najniższych w Europie

Gość Serfin
4 godziny temu, Gość Ayn napisał:

wygląd akurat jest mało istotny, więcej zgranie charakterów

Gość ech
3 minuty temu, Gość Serfin napisał:

wygląd akurat jest mało istotny, więcej zgranie charakterów

W przypadku kobiet wygląd faktycznie jest mało istotny, brzydkie kobiety mogą sobie kogoś znaleźć.

Jednak w przypadku mężczyzn wygląd jest JEDYNYM istotnym kryterium branym pod uwagę. Żadna, nawet brzydka kobieta, nie zwiąże się z brzydkim mężczyzną.