Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kurde

Nie chce żadnych przyjaźni, chce faceta do zwiazku na poważnie, bo z przyjacielem dzieci mieć nie będę, a to jest mój główny cel życiowy żeby założyć rodzine, czy ktoś to rozumie?

Polecane posty

Gość Kurde

Przecież to jest najważniejsze, każda kobieta ma swojego faceta i tylko z nim spędza caly swój wolny czas i nie potrzebne jej żadne przyjaźnie. Raz na rok zaprosi koleżankę na pogaduchy przy kawie tylko na godzinke, poplotkuje i wraca do swojego misia z którym podróżuje. Przeciez to oczywiste. A jak założą rodzinę to ewentualnie poszerzaja grono znajomych na wspólne wypady żeby urozmaicić sobie życie i przeważnie tak wyglada przeciętne życie każdego Polaka cebulaka. 

Pozdro 😀

53 minuty temu, taki obraz wasz napisał:

Ja też chciałbym kobietę do związku na poważnie, ale żadna nie jest zainteresowana.

Poważny związek nie wyklucza przyjaźni z partnerem. Nie bardzo rozumiem rozterek.

1 minutę temu, Electra napisał:

Poważny związek nie wyklucza przyjaźni z partnerem. Nie bardzo rozumiem rozterek.

nie reaguj, to prowokator...wykopuje tematy sprzed ponad roku byle tylko kogoś sprowokować do pisania. IGNORUJCIE GO.

8 minut temu, Electra napisał:

Nie wyklucza, a wręcz łączy się z przyjaźnią.

5 minut temu, kejtred napisał:

nie reaguj, to prowokator...wykopuje tematy sprzed ponad roku byle tylko kogoś sprowokować do pisania. IGNORUJCIE GO.

Nie wykopuję, tylko mi się z boku wyświetlił, nawet nie zwróciłem uwagi, że to sprzed roku. Nie jestem żadnym prowokatorem i cały czas deklaruję chęć udowodnienia tego.

5 godzin temu, taki obraz wasz napisał:

Nie wyklucza, a wręcz łączy się z przyjaźnią.

Nie wykopuję, tylko mi się z boku wyświetlił, nawet nie zwróciłem uwagi, że to sprzed roku. Nie jestem żadnym prowokatorem i cały czas deklaruję chęć udowodnienia tego.

To w końcu weź i udowodnij a nie tylko deklarujesz i to jedynie chęć udowodnienia 

6 minut temu, Laurittka napisał:

To w końcu weź i udowodnij a nie tylko deklarujesz i to jedynie chęć udowodnienia 

No ale jak? Zdjęcia nie mam zamiaru wysyłać.