Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pełny

Jak poprosić koleżankę żeby zrobiła mi dobrze?

Polecane posty

Gość Pełny

Nie masturbowałem się już 1,5 tygodnis i już trochę się nagromadziło we mnie nasienia. Chciałbym jutro zaproponować jednej z moich koleżanek (są w większośvi związkach ale co tam) by mi wypróżniła np. Zrobiąc mi loda lub dobrze ręką nogą.

Tylko jak mogę je  o to zapytać i przekonać? Zdrada to nie będzie przecież bo nie będę jej wsadzał do pochwy. 

Gość Znawca Życia

Poprostu porozmawiaj z nią w 4 oczy. Powiedz ze nie masz nikogo stałego a musisz jakoś pozbyć się spermy, a nie masturbujesz się bo robisz no fap challenge. Powinna zrozumieć. Petting to nie zdrada. Potem jej kup jakiś prezent np. kosmetyki, dildo, biżuterie

Gość ==3

Spytaj się jej (w żartach) czy usiądzie tobie na kolanach. Jeśli tak zrobi to powinieneś mieć erekcje, a ona już będzie wiedziała co z tym zrobić.

Gość Gość
18 minut temu, Gość Pełny napisał:

(są w większośvi związkach ale co tam) by mi wypróżniła np. Zrobiąc mi loda lub dobrze ręką nogą.

Tylko jak mogę je  o to zapytać i przekonać? Zdrada to nie będzie przecież bo nie będę jej wsadzał do pochwy. 

Według mnie to zdrada

Gość Bunia

Nie pytaj się, tylko wyciągnij i włóż jej do ust, jeżeli nie zaprotestuje to już normalnie obci..nie. Pytanie nie ma sensu bo nawet żona odpowie spadaj nawet jeżeli ci to codziennie robi