Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sisi567

Nawracające stany podgorączkowe

Polecane posty

Gość Sisi567

Od prawie dwóch tygodni mam nawracające stany podgorączkowe również czasami temperatura przekracza 38 stopni. Trwa to 2-3 dni następuje przerwa i znowu . Tak jest do dziś. W takim stanie bardzo się pocę i miewam dreszcze. Na samym początku nie zauważyłam żadnych innych objawów . Dopiero po tygodniu zaczęłam odczuwac delikatne swędzenie w gardle. Lecz nie bylo to jakoś bardzo uciążliwe. Teraz jakby czuję to trochę bardziej z tad bardziej odkasluje. Najbardziej odczuwam to gdy nabiore ustami wdech . Poszłam do lekarza lecz nic nie wykrył ( w sumie byłam u 3 przez ten czas ) . Przepisał mi badania morfologia , crp i mocz. Z wyników okazało się że mam podwyższone crp 2,24 i zawyżone leukocyty reszta ok. Znów zbadał lecz nic nie wykrył mówi że w gardle nic nie widzi . Zaleci zrobić prześwietlenie płuc i udać się na wizytę do ginekologa (urodziłam 8 miesiecy temu +karmię piersią ) . Piersi mnie nie bolą więc obstawiam że to nie chodzi np. o zastoje. Czekam teraz na to prześwietlenie które dostanę jutro. Zachodzie w głowę co mi może dolegac... Czy może być to np. zapalenie pluc ?