Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tesciowa

Tesciowa

Polecane posty

Gość Tesciowa

Hej powiedzcie  mi jak to ,,wygląda   z boku ,, bo jestem zdezorientiwana .Moja teściowa  jest ok .Jesli poproszę  zawsze pomoże. TYlko nie mogę  jej rozgryźć  .Potrafi  być  dobra a niekiedy wypalic z tekstem dosc chamskim typu  przeciez Ty nie pracujesz  i nie masz pieniędzy to jak mi oddasz(POPROSILAM O DROBNE ZAKUPY  Dla córeczki )i zapytalam ile za to ,uzyskalam taką  odpowiedź. I jakby nigdy nic rozmawia dalej.Ja Nie pracuje  zajmuje sie malutkim dzieckiem  ...2 letnim..i po fakcie dotarlo do.mnie ze to zlosliwosc.Zmylila mnie bo taka dobra ,pomocna  a tu takie teksty.Maz oczywosxie mowi ze wymyślam. 

Gość Miśka
7 minut temu, Gość Tesciowa napisał:

Hej powiedzcie  mi jak to ,,wygląda   z boku ,, bo jestem zdezorientiwana .Moja teściowa  jest ok .Jesli poproszę  zawsze pomoże. TYlko nie mogę  jej rozgryźć  .Potrafi  być  dobra a niekiedy wypalic z tekstem dosc chamskim typu  przeciez Ty nie pracujesz  i nie masz pieniędzy to jak mi oddasz(POPROSILAM O DROBNE ZAKUPY  Dla córeczki )i zapytalam ile za to ,uzyskalam taką  odpowiedź. I jakby nigdy nic rozmawia dalej.Ja Nie pracuje  zajmuje sie malutkim dzieckiem  ...2 letnim..i po fakcie dotarlo do.mnie ze to zlosliwosc.Zmylila mnie bo taka dobra ,pomocna  a tu takie teksty.Maz oczywosxie mowi ze wymyślam

Wydaje mi się, że teściowa po prostu stara się ciebie ""akceptować"" bo jesteś żoną JEJ ukochanego syneczka (właśnie, czy mąż jest jedynakiem?), ale z drugiej strony- syneczek nie jest już tak całkiem jej, tylko znalazł sobie jakąś babę, którą ona MOŻE łaskawie tolerować, ale nie musi... I ma do Ciebie jakieś "ale" - w tym przypadku ewidentnie brak pracy, bo siedzisz w domu z prawdopodobnie, według niej, dużym już dzieckiem, zamiast zarabiać.

Pracowałaś przed urodzeniem dziecka/ w ciąży?