Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xoxo

brakuje mi jakichś fajnych koleżanek

Polecane posty

Gość xoxo

albo chociaż jednej koleżanki 😫 mam jakieś tam znajome ale to nie to samo, bo ich to nawet niezbyt lubię...brakuje mi takiej z którą mogłabym spędzać czas na pierdołach, z którą można o wszystkim pogadać ale coś mam niestety pecha i nie trafiam na ciekawych ludzi 😕

Gość ziemio

baba z babą zawsze konkuruje nie przyjaźni się, wy macie dopiero przerąbane, ani przyjaźń z facetem ani z inną babą, to musi być tragiczne

Gość xoxo
19 minut temu, Gość ziemio napisał:

baba z babą zawsze konkuruje nie przyjaźni się, wy macie dopiero przerąbane, ani przyjaźń z facetem ani z inną babą, to musi być tragiczne

no szczerze Ci powiem że masz rację- kobiety że sobą konkurują i to jest fakt..sama wolę zdecydowanie bardziej znajomych chłopaków, bo są o wiele lepsi w znajomości (są lojalni itd)..ale jakąś koleżankę też trzeba mieć bo nie można z facetem o wszystkim pogadać 😉

Gość ziemio

^ pogadamy o czym chcesz, daj kontakt

Gość fris

kobiety są często bardzo wredne, jedna by drugą w łyżce wody utopiła, przyjaźnie między kobietami są bardzo fałszywe

Gość pannaanna

oj no to prawda z tymi koleżankami kobietami 😕 też wolę chłopaków jako kolegów

a do autorki no to tak ciężko ci będzie znaleźć taką osobę żeby Ci pasowała, najlepiej to bądź otwarta ba nowe znajomości

Gość Gość
23 godziny temu, Gość fris napisał:

kobiety są często bardzo wredne, jedna by drugą w łyżce wody utopiła, przyjaźnie między kobietami są bardzo fałszywe

Dokładnie, ja miałam kilka ,,przyjaciółek" i potem okazywały się fałszywe, zawistne, interesowne i nie słowne, patrzaly tylko na własną wygodę. A później obgadywanie tylną za plecami...ja dziękuje. Teraz wiem ze mogę ufać tylko siostrze, żadnej koleżance. Z kolei jak się kolegowalan z facetami to każdy prędzej czy później chciał czegoś więcej i robilo się niezrecznie. Noi co poradzić? Chyba najlepiej byłoby mieć kolegę geja...ale skąd takiego wsiąść? 

Gość radoooz
21 minut temu, Gość Gość napisał:

Dokładnie, ja miałam kilka ,,przyjaciółek" i potem okazywały się fałszywe, zawistne, interesowne i nie słowne, patrzaly tylko na własną wygodę. A później obgadywanie tylną za plecami...ja dziękuje. Teraz wiem ze mogę ufać tylko siostrze, żadnej koleżance. Z kolei jak się kolegowalan z facetami to każdy prędzej czy później chciał czegoś więcej i robilo się niezrecznie. Noi co poradzić? Chyba najlepiej byłoby mieć kolegę geja...ale skąd takiego wsiąść? 

z gej klubu, albo zrób konto na gejowskim portalu