Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

ZAPRASZAM DZISIAJ WSZYSTKICH NA MSZĘ ŚWIĘTĄ, jest to okazja do posłuchania Słowa Bożego oraz do modlitwy we wspólnocie, razem z innymi.

Polecane posty

Gość Gość

Ja idę na 9:00 😉

Gość Gość

Msza jest również okazją do przyjęcia do swego serca Najświętszego Sakramentu, czyli Pana Jezusa utajonego w Hostii 😉

1. Wierzę w Ciebie, Panie, coś mnie obmył z win Wierzę, że człowiekiem stał się Boży Syn Miłość Ci kazała krzyż na plecy brać W tabernakulum zostałeś, aby z nami trwać. Jesteś przewodnikiem nam do wieczności bram Ty przygarniasz nas do siebie.

2. Tyś jest moim życiem, boś Ty żywy Bóg Tyś jest moją drogą, najpiękniejszą z dróg Tyś jest moją prawdą, co oświeca mnie Boś odwiecznym Synem Ojca, który wszystko wie. Nic mnie nie zatrwoży już wśród najcięższych burz Bo Ty, Panie, jesteś ze mną.

3. Tyś jest moja siłą, w Tobie moja moc Tyś jest mym pokojem w najburzliwszą noc Tyś jest mym ratunkiem, gdy zagraża toń Moją słabą ludzką rękę ujmij w swoją dłoń. Z Tobą przejdę poprzez świat w ciągu życia lat I nic złego mnie nie spotka.

4. Tobie Boże Ojcze wiarę swoją dam w Tobie Synu Boży ufność swoją mam, Duchu Święty Boże w serce moje zstąp i miłości Bożej ziarno wrzuć w me serce w głąb duszy mojej rozpal żar siedmioraki dar daj mi stać się Bożą rolą.

Gość Gość

Link do piosenki "Wierzę w Ciebie Panie"

youtube.com/watch?v=JA0V6-dkMPE