Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Margo

Mam dość dążenia do doskonałości.

Polecane posty

Gość maliko
17 minut temu, Gość Ccc napisał:

Bo chcemy się czuć potrzebne, szanowane lepsze dowartościowane dlaczego ciągle mamy być drugim sortem dlaczego faceci się wywyższają. 

"bo wy baby jesteście durnowate" 

A faceci to bardzo mądre istoty taaa

zostań matką to będziesz się czuła potrzebna

Gość Gość
5 minut temu, Gość gonitwa za iluzją napisał:

faceci też durni gdy myślą że wezmą modelke i ona będzie z nimi tylko się ruhać codziennie, 90% facetów ma durnowate iluzje, czym młodszy tym głupszy( podobnie jak baby), ale i starszych głupich nie brakuje

W związku dwie strony mają się dopełniać i wypełniać, troche brać i troche dawać, dwie części związku mają być więcej warte niż poszczególne jego części. A gdy tak nie jest bo baba myśli sobie po co mi portki, jestem niezależna bla bla.... taka będzie gnić sama. Tak samo facet szukający hooj wie co.... to samo go czeka. 

Bierz uj  wie co, jesteś  ipa męska,  to cię dopelni

Gość Gość
5 minut temu, Gość gonitwa za iluzją napisał:

faceci też durni gdy myślą że wezmą modelke i ona będzie z nimi tylko się ruhać codziennie, 90% facetów ma durnowate iluzje, czym młodszy tym głupszy( podobnie jak baby), ale i starszych głupich nie brakuje

W związku dwie strony mają się dopełniać i wypełniać, troche brać i troche dawać, dwie części związku mają być więcej warte niż poszczególne jego części. A gdy tak nie jest bo baba myśli sobie po co mi portki, jestem niezależna bla bla.... taka będzie gnić sama. Tak samo facet szukający hooj wie co.... to samo go czeka. 

Bierz uj  wie co, jesteś  ipa męska,  to cię dopelni

Gość Ccc

Skąd wy bierzecie tą pewność że wiecie o czym piszecie?? 😂😂

Gość cała filozofia
12 minut temu, Gość Poyebie kùrewski napisał:

Chúj ci w dupe chùju niemyty. 

to gnij dalej w nieszczęściu i depresji, srał cie pies jak durna, nie zapomnij kupić se kota 

Gość adi
11 minut temu, Gość Gość napisał:

A jak ktoś nie chce mieć dzieci? I nie lubi sprzątać i gotować , tylko wybiera karierę naukową , bo ma pasję ?

daje ci da durna robota szczęście? jak tak to i 24 na dobe to rób

Gość Ccc
3 minuty temu, Gość maliko napisał:

zostań matką to będziesz się czuła potrzebna

Jestem matką od wielu lat i co to zmienia ??

Gość Gość
1 minutę temu, Gość adi napisał:

Weź już skończ genetyczna pomyłka. Twoja stara się urodziła i co z tego ma? Kolejny męski syf wysrany na świat chúj wie w jakim celu. Dzieci powinni mieć ludzie dojrzali którzy sens zycia już mają a nie tacy którzy myślą że to znajdą w innym człowieku. Twoja stara wiodcznie pokłady nadziei wsadziła w ciebie i ci nadmiar presji odcisnal się na mózgu.

Gość jaros
6 minut temu, Gość Ccc napisał:

zajmij się dziećmi zamiast na forum siedzieć godzinami.... idź daj doopy chłopu, czy rób cokolwiek zamiast tu wysiadywać i farmazony szukać

Gość Gość
9 minut temu, Gość adi napisał:

A jeżeli daje, bo robota jest też moją pasją? Natomiast nie lubię gotowania i sprzątania . Wyżywić się można poza domem a sprzątanie zlecić takim co takiej roboty szukają . Oczywiście , że związek też wchodzi w grę , ale czy koniecznie dzieci jak nie mam instynktu?

Gość do roboty kur-wa
11 minut temu, Gość Ccc napisał:

Do garów kur-wa, obiad gotować i dzieciom kanapki robić zamiast być bezużyteczna, co z ciebie kur-wa za matka? jak ze mnie kosmonauta. Bycie matką nie kończy się na wysraniu bachorów, DO ROBOTY!!!!

Gość Ccc
3 minuty temu, Gość jaros napisał:

zajmij się dziećmi zamiast na forum siedzieć godzinami.... idź daj doopy chłopu, czy rób cokolwiek zamiast tu wysiadywać i farmazony szukać

4ta godzinę wracam ze szpitala od syna. Przestań mi pieprz**yc że wystarczy zająć się domem i dziećmi. Od urodzenia jeżdżę z nim po szpitalach i żadnej poprawy nie ma to jaki tu sens widzisz.....

Gość serio
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

A jeżeli daje, bo robota jest też moją pasją? Natomiast nie lubię gotowania i sprzątania . Wyżywić się można poza domem a sprzątanie zlecić takim co takiej roboty szukają . Oczywiście , że związek też wchodzi w grę , ale czy koniecznie dzieci jak nie mam instynktu?

nie masz instyntu to masz usterke genetyczną, dlatego uciekasz w prace i pasje aby o tym zapomnieć, nic tu wiele nie trzeba innego wiedzieć

Gość Pasja
4 minuty temu, Gość adi napisał:

w twoim przypadku 0+1 = 0, o czym więcej rozmawiać..... pasji się durnej pustej pipie zachciało z nudów, buahahahaha

Hej, to ja od pasji. To nie ja pisałam ten upokarzający cię post.

Gość jaros
2 minuty temu, Gość Ccc napisał:

4ta godzinę wracam ze szpitala od syna. Przestań mi pieprz**yc że wystarczy zająć się domem i dziećmi. Od urodzenia jeżdżę z nim po szpitalach i żadnej poprawy nie ma to jaki tu sens widzisz.....

taki widocznie twój krzyż do dźwigania w tym padole, cel tego taki abyś coś zrozumiała

Gość Pasja
2 minuty temu, Gość serio napisał:

nie masz instyntu to masz usterke genetyczną, dlatego uciekasz w prace i pasje aby o tym zapomnieć, nic tu wiele nie trzeba innego wiedzieć

Możliwe, ale naprawdę nie mam tego instynktu. I jeszcze raz napiszę, to nie ja pisałam tamten upokarzający cię post.

2 godziny temu, Gość Margo napisał:

Ciągle się staram. Dla siebie. Dla otoczenia. Dla swojej przyszłości. Dla swojego samopoczucia. Dla swojego wyglądu. Dla swojej duszy. I już mnie to męczy. Żyję, bo żyję, bo się urodziłam. Mam własny samochód, mieszkanie i pieniądze na koncie. Brzydka nie jestem, ale szprychą też nie, jak to się mówi - uroda dla koneserów. Sfera uczuciowa u mnie raczej nie istnieje, gdyż rzadko odczuwam potrzebę bycia z kimś bliżej. Wystarczą mi koleżanki, znajomi. Mam kilka zainteresowań, wypełniają mi wolny czas. Ale to wszystko jest takie żadne, nijakie i bez sensu. Nie wiem jaki jest mój cel na tej ziemi. Nie wiem po co te wszystkie szkoły, kursy, studia, chudnięcie, ładne ciuchy i życie „na poziomie”. Rodziny nigdy mieć nie chciałam. O dzieciach nie marzę. Co jest ze mną nie tak?

teraz po to by głosować na Konfederację. znasz już ten cel ?

Gość adi
3 minuty temu, Gość Pasja napisał:

Hej, to ja od pasji. To nie ja pisałam ten upokarzający cię post.

pasja cie nie przytuli i nie powie kocham cie, a to warte jest więcej niż wszystkie materialne gòwno naokoło, kiedyś zrozumiesz

Gość serio
2 minuty temu, Gość Pasja napisał:

Możliwe, ale naprawdę nie mam tego instynktu. I jeszcze raz napiszę, to nie ja pisałam tamten upokarzający cię post.

nie masz instyntu to jesteś jednorazówka, rób coś innego pożytecznego dla społeczeństwa i tyle, może wolantariat

Gość Ccc
1 minutę temu, Gość jaros napisał:

taki widocznie twój krzyż do dźwigania w tym padole, cel tego taki abyś coś zrozumiała

Tak że najlepiej to się nie urodzić.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość adi napisał:

pasja cie nie przytuli i nie powie kocham cie, a to warte jest więcej niż wszystkie materialne gòwno naokoło, kiedyś zrozumiesz

To prawda, facet musi być. Potrzebny do przytulania, bliskości emocjonalnej,  itd. Tylko do dzieci mnie nie ciągnie ...

Gość Gość
4 minuty temu, Gość serio napisał:

nie masz instyntu to jesteś jednorazówka, rób coś innego pożytecznego dla społeczeństwa i tyle, może wolantariat

Jaka jednorazowka? Są też mężczyźni , którzy nie chcą potomstwa.

Gość muerte
2 godziny temu, Gość Margo napisał:

Ciągle się staram. Dla siebie. Dla otoczenia. Dla swojej przyszłości. Dla swojego samopoczucia. Dla swojego wyglądu. Dla swojej duszy. I już mnie to męczy. Żyję, bo żyję, bo się urodziłam. Mam własny samochód, mieszkanie i pieniądze na koncie. Brzydka nie jestem, ale szprychą też nie, jak to się mówi - uroda dla koneserów. Sfera uczuciowa u mnie raczej nie istnieje, gdyż rzadko odczuwam potrzebę bycia z kimś bliżej. Wystarczą mi koleżanki, znajomi. Mam kilka zainteresowań, wypełniają mi wolny czas. Ale to wszystko jest takie żadne, nijakie i bez sensu. Nie wiem jaki jest mój cel na tej ziemi. Nie wiem po co te wszystkie szkoły, kursy, studia, chudnięcie, ładne ciuchy i życie „na poziomie”. Rodziny nigdy mieć nie chciałam. O dzieciach nie marzę. Co jest ze mną nie tak?

wada genetyczna, nie do naprawienia, umrzesz stara i sama

Gość jaros
4 minuty temu, Gość Ccc napisał:

Tak że najlepiej to się nie urodzić.

a co ty oczekujesz raj tu w tym padole? raj to wy baby zniszczyłyście przez swoją próżność to teraz się męczcie

Gość adi
7 minut temu, Gość Gość napisał:

To prawda, facet musi być. Potrzebny do przytulania, bliskości emocjonalnej,  itd. Tylko do dzieci mnie nie ciągnie ...

to szukaj impotenta, są i tacy i będzie gitara, wszyscy zadowoleni

Gość haha
8 minut temu, Gość cel muchy napisał:

twój cel głupia pindo jest taki sam jak cel muchy, czyli nażreć się, wys/rać, pospać i zdechnąć. Jakieś pytania?

hahahaha👍

Gość serio
9 minut temu, Gość Gość napisał:

Jaka jednorazowka? Są też mężczyźni , którzy nie chcą potomstwa.

oni też są jednorazówki, genetyka umrze i koniec ciągłości tej linii genetycznej, to są jak dinosaury, może to natury odpowiedź na przeludnienie

Gość Pasja
2 minuty temu, Gość adi napisał:

to szukaj impotenta, są i tacy i będzie gitara, wszyscy zadowoleni

Są też tacy po podwiązaniu nasieniowodow lub z natury bezpłodni.

Gość adi
1 minutę temu, Gość Pasja napisał:

Są też tacy po podwiązaniu nasieniowodow lub z natury bezpłodni.

Daj ogłoszenie że tylko taki cie interesuje i znajdziesz

Gość Pasja
1 minutę temu, Gość serio napisał:

oni też są jednorazówki, genetyka umrze i koniec ciągłości tej linii genetycznej, to są jak dinosaury, może to natury odpowiedź na przeludnienie

Ja myślę, że to ma jakieś psychiczne podłoże , ten brak instynktu.