Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

fitexpert

M艂ody i zielony j臋czmie艅 Targroch

Polecane posty

Witam 馃檪聽mam pytanie odno艣nie wykorzystania w kosmetyce sproszkowanego j臋czmienia. Podobno nadaje si臋 nie tylko do jedzenia, ale r贸wnie偶 do oczyszczania skory? Mam cer臋 problematyczn膮, t艂ust膮 i bardzo cz臋sto pojawiaj膮 si臋 na niej wypryski. Czyta艂am, 偶e tonik zawieraj膮cy wod臋 destylowan膮 i聽zielony j臋czmie艅 proszek, jest skuteczny jako kosmetyk 艂agodz膮cy i oczyszczaj膮cy. Kilka dni temu zakupi艂am sobie opakowanie sproszkowanego j臋czmienia marki Targroch, bo nie ukrywam 偶e cena na niego by艂a bardzo fajna 馃檪聽Zastanawiam si臋, czy to popularna metoda - czy kt贸ra艣 z was stosowa艂a, mo偶e co艣 poradzi膰 itd. B臋d臋 wdzi臋czna za odpowiedzi, bo poszukuje naturalnych alternatyw dla sklepowych kosmetyk贸w. U偶ywam naturalnych peeling贸w i dbam o diet臋, ale chc臋 znale藕膰 jakie艣 dobre wsparcie dla tych metod. Chcia艂abym dba膰 o swoj膮 sk贸r臋 delikatnie, a wydaje mi si臋, ze w艂a艣ciwo艣ci oczyszczaj膮ce jak najbardziej mi si臋 przydadz膮.聽Ostatnio, kiedy stosowa艂am m艂ody j臋czmie艅 proszek, sk贸ra by艂a mi臋kka w dotyku, a zaczerwienienie si臋 uspokoi艂o.聽

Je艣li kto艣 ma co艣 do dodania, to zach臋cam do dyskusji 馃檪

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach