Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Czy facetów odrzuca od rozwódek?

Polecane posty

Gość Gość

Kobiety rozwódki, ułożyłyście sobie życie? Ciężko jest sobie znaleźć nowego partnera? Mam na myśli młode osoby 22-35 lat. Czy facetów odrzuca rozwód i ew.dziecko? 

Gość gość
18 minut temu, Gość Gość napisał:

Kobiety rozwódki, ułożyłyście sobie życie? Ciężko jest sobie znaleźć nowego partnera? Mam na myśli młode osoby 22-35 lat. Czy facetów odrzuca rozwód i ew.dziecko? 

tylko rozwodka nie, ale z dzieciakami tak.

Gość dają szpare durniom
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

dziecko innego na pewno przekreśla, jest masa samotnych mamusiek

Gość gość

Boże no to już po mnie jestem rok po rozwodzie mam 10 letniego syna na związek nie mam co liczyć 

Gość moja historia

Mialam 33 lata jak sie rozstalam z mezem. Mam dwoje dzieci. Swojego obecnego partnera poznalam w internecie. Natomiast szukalam posrod takich jak ja czyli rozwodnikow z dziecmi.  Pisalo do mnie tez duzo bezdzietnych albo kawalerow,  ktorym wprost pisalam zeby szukali dalej (uwazalam ze albo szukaja kogos do lozka, albo nawet jak zalezy im na zwiazku, to z czasem zapragna miec  tez wlasne dzieci, co w moim przypadku nie bylo juz mozliwe).

Gość Mimi

Jestem rozwódką z dzieckiem.Gdzie się nie obejrzę tam sama dyskryminacja ze strony mężczyzn nie chcą rozwódki taka prawda.Po co im zużyty towar gdy reklamacji nie można uwzględnić

Gość gość

Rowóda najlepsza na razówę. Wyposzczona i wszystko umie. Takie cuda wyprawia w łóżku, że ho!

Ale wiadomo - z rana - noga, dopa, brama...

Gość Gość

Macie pretensje że ktoś nie chce wychowywać i finansować cudzego dziecka???

A wy byście chciały???

Gość Gość

Jakby mnie odrzucało to z 15 nie miałbym ich na rozkładzie jazdy :)

Gość jest się czym chwalić
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Jakby mnie odrzucało to z 15 nie miałbym ich na rozkładzie jazdy :)

dzi.wk.arz z każdej chętnej skorzysta nawet z mężatki to tym bardziej rozwódki

Gość gość

Dziw/karz zawsze bierze się za dziw/ki. Bo przyzwoita kobieta mu nie da...

Gość Prawda stara jak świat
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Dziw/karz zawsze bierze się za dziw/ki. Bo przyzwoita kobieta mu nie da...

i taplają się razem we własnym gów.nie..idealnie ujęte

Gość gość

I to właśnie rozwódki dają najczęściej, najchętniej i najlepiej...

Gość gosc z

Jak jeszcze trafisz na taką wyposzczona w okolicach 40 tki. Po prostu super seks. Bywaja zaskakujące. Z młodymi czowiek  nieraz tak nie pofika w łóżku  .Tylko podejscie do takich też trzeba miec odpowiednie ,moze bardziej opiekuńcze tak by miała komfort i zadowolenie naraz .Zazwyczaj wprost sie im mówi ze układ jest ...  powiedzmy bardziej sexualny niz  emocjonalny. Ida na to, bo kto w takiej przy tym wieku układał by sobie zycie na stałe. Nawet z dziećmi  są skłonne do pocieszania się w rekach facetów. A jak maja jeszcze z tego dobry sex to która odpusci.   Powiedzcie same kiobiety w okolicach 40+ tak jest czy nie.  

Gość Ona
2 minuty temu, Gość gosc z napisał:

Jak jeszcze trafisz na taką wyposzczona w okolicach 40 tki. Po prostu super seks. Bywaja zaskakujące. Z młodymi czowiek  nieraz tak nie pofika w łóżku  .Tylko podejscie do takich też trzeba miec odpowiednie ,moze bardziej opiekuńcze tak by miała komfort i zadowolenie naraz .Zazwyczaj wprost sie im mówi ze układ jest ...  powiedzmy bardziej sexualny niz  emocjonalny. Ida na to, bo kto w takiej przy tym wieku układał by sobie zycie na stałe. Nawet z dziećmi  są skłonne do pocieszania się w rekach facetów. A jak maja jeszcze z tego dobry sex to która odpusci.   Powiedzcie same kiobiety w okolicach 40+ tak jest czy nie.  

nie szma.cę się jak inne więc ja nie korzystam z facetów jak z kibla

Gość cici

Wszystkie rozwódki jakie znam ułożyły życie.

Gość Anna
4 minuty temu, Gość gosc z napisał:

Moim zdaniem absolutnie nie. Nie szukam układów, zwłaszcza seksualnych. Moim zdaniem większość kobiet w takim wieku szuka układu na stałe. Ja szukałam. Moim zdaniem bzdura kompletna.

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość jest się czym chwalić napisał:

dzi.wk.arz z każdej chętnej skorzysta nawet z mężatki to tym bardziej rozwódki

Co to niby mężatka to świętość? Przecież jej nie gwałciłem, jak ma strego z flakiem to tylko dobry uczynek jej zrobiłem. Chętnie niechby mi jeszcze raz zrobiła hopa hopa  i pupę pięknie wystawiła ;))

Gość Ona
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Co to niby mężatka to świętość? Przecież jej nie gwałciłem, jak ma strego z flakiem to tylko dobry uczynek jej zrobiłem. Chętnie niechby mi jeszcze raz zrobiła hopa hopa  i pupę pięknie wystawiła ;))

zalosni kur.wiarze których palcem nie tknę....

Gość gosc z

Kwestią jest czy zanim ułożyły sobie to zycie ilu musiały przerobic facetów i wylac łez i żali po drodze az znalazły tego własciwego. Takie kobiety w tym wieku uwierz mi  zanim  znajda potrafia zmieniać jednego po drugim. Czas ucieka a one  nie potrafia się zdecydowac na porządny związek. Nieraz po prostu "desperado"

Gość gosc z

Nie powiesz mi że znalazłaś za pierwszym razem bo w to nie uwierze . Lepiej powiedz który to był w kolejnosci 

Ile to czasu cię kosztowało ze tak spytam?

Gość Gość aseks
5 godzin temu, Gość gość napisał:

Boże no to już po mnie jestem rok po rozwodzie mam 10 letniego syna na związek nie mam co liczyć 

Kobieto co Ty piszesz ??? Mało to dzieciatych kobiet sobie życie układa na nowo ? 

Gość Gość
10 minut temu, Gość Ona napisał:

zalosni kur.wiarze których palcem nie tknę....

Kiedy to nie ty masz tknąć, to on ma zacząć palcem cię tykać  a skończyć tak żebyś zapomniała że mężatką jesteś   :*

Gość Mm456
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Rowóda najlepsza na razówę. Wyposzczona i wszystko umie. Takie cuda wyprawia w łóżku, że ho!

Ale wiadomo - z rana - noga, dopa, brama...

Czemu dopa?

Gość Mm456
1 godzinę temu, Gość Prawda stara jak świat napisał:

i taplają się razem we własnym gów.nie..idealnie ujęte

Dokladnie!

Gość Mm456

I to właśnie rozwódki dają najczęściej, najchętniej i najlepiej...

No bo są zdesperowane!a wy de bile je glorygikujecie

1 godzinę temu, Gość Prawda stara jak świat napisał:

2 godziny temu, Gość gość napisał:

Gość Wiem co mówię
Przed chwilą, Gość Mm456 napisał:

No bo są zdesperowane!a wy de bile je glorygikujecie

Czy one mają inną pipkę jak ty?? Niejednokrotnie są czyściejsze i bardziej zadbane od was.

Gość Ona87

E tam, net wszystko przyjmie, a ja znam kilka rozwodek i każda ma faceta na stałe, drugiego męża i kolejne dziecko, ale niektóre same odeszły do innego. Także, z rana nie doopa, brama, tylko wyjdź za mnie kochana. 

Gość Mm456
15 minut temu, Gość Wiem co mówię napisał:

Czy one mają inną pipkę jak ty?? Niejednokrotnie są czyściejsze i bardziej zadbane od was.

2 godziny temu, Gość Prawda stara jak świat napisał:

Hahahaha jaki zbok

2 godziny temu, Gość gość napisał:

Gość Gjknn678
14 minut temu, Gość Ona87 napisał:

E tam, net wszystko przyjmie, a ja znam kilka rozwodek i każda ma faceta na stałe, drugiego męża i kolejne dziecko, ale niektóre same odeszły do innego. Także, z rana nie doopa, brama, tylko wyjdź za mnie kochana. 

Dobre!