Gość Tew Napisano Listopad 23, 2019 Bellarosa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fgcgfc Napisano Styczeń 28, 2020 Dnia 13.06.2019 o 09:01, Gość Gośćcu napisał: Kiedyś czytałam i niej na forum , że się rozwiodła . Może dlatego. serio? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Luty 8, 2020 No mnie też zastanawia, co się stało. Bardzo ją lubiłam. Szkoda, że nie dała informacji, że odchodzi. Aczkolwiek rozumiem, bo tyle wrednych osób ją hejtowało na kafe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ingramowa 66 Napisano Luty 26, 2021 Wie ktos jak nazywala sie siostra Kasi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylwus_2021 16 Napisano Luty 28, 2021 Kasia świetna babeczka, była moją nauczycielką angielskiego w gimnazjum, naprawdę bardzo ją lubiłam i właśnie się ucieszyłam kilka lat temu kiedy zobaczyłam jej kanał włosy zawsze miała perfekcyjne, świetnie ubrana, dziewczyny w szkole bardzo ją lubiły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kati_30_ 162 Napisano Luty 28, 2021 1 godzinę temu, sylwus_2021 napisał: Kasia świetna babeczka, była moją nauczycielką angielskiego w gimnazjum, naprawdę bardzo ją lubiłam i właśnie się ucieszyłam kilka lat temu kiedy zobaczyłam jej kanał włosy zawsze miała perfekcyjne, świetnie ubrana, dziewczyny w szkole bardzo ją lubiły A czy Kasię można gdzieś zobaczyć w internetach czy całkiem zniknęła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylwus_2021 16 Napisano Luty 28, 2021 45 minut temu, kati_30_ napisał: A czy Kasię można gdzieś zobaczyć w internetach czy całkiem zniknęła? A tego już niestety nie wiem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kotkapsotka 54 Napisano Marzec 7, 2021 ja tez ja kojarze z rodzinnego miasta. lubiłam ją oglądać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Domka1993 0 Napisano 18 Czerwiec Widzieliście nowy kanał nudziary ? Wróciła na yt , ale jej treści są trochę creepy, dziwne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grażyna X 67 Napisano 18 Czerwiec (edytowany) 12 godzin temu, Domka1993 napisał: Edytowano 18 Czerwiec przez Grażyna X Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grażyna X 67 Napisano 18 Czerwiec 12 godzin temu, Domka1993 napisał: Widzieliście nowy kanał nudziary ? Wróciła na yt , ale jej treści są trochę creepy, dziwne Też tak uważam 🫥 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Urzedasek 220 Napisano 18 Czerwiec Ja śledzę ją tylko na insta, nie wiedziałam że wrzuca coś na yt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grażyna X 67 Napisano 19 Czerwiec 7 godzin temu, Urzedasek napisał: Ja śledzę ją tylko na insta, nie wiedziałam że wrzuca coś na yt A jak ona się nazywa na insta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szara mysz 520 Napisano 19 Czerwiec Dnia 18.06.2024 o 12:30, Domka1993 napisał: Widzieliście nowy kanał nudziary ? Wróciła na yt , ale jej treści są trochę creepy, dziwne Kiedys ogladalam jej stary kanal ,teraz zajrzalam -jej serio peron nieźle odjechał. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Urzedasek 220 Napisano 19 Czerwiec 10 godzin temu, Grażyna X napisał: A jak ona się nazywa na insta? katarzynapogodzinach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grażyna X 67 Napisano 21 Czerwiec Dnia 19.06.2024 o 19:54, Urzedasek napisał: katarzynapogodzinach Dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach