Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie rozumiem kobiet

Co się tak naprawdę liczy dla kobiet?

Polecane posty

Gość Nie rozumiem kobiet

Wymieniajcie bo mi się wydaję, że chyba nic. Jedno wyklucza drugie.

Gość gość

miłość prawdziwa a nie kalkulacyjna

Gość gość

dla mnie liczy się pomoc, szacunek

Gość Jejej

Troska miłość, oparcie pomoc , kocham romantyzm i to że facet jest wierny dobry i odwzajemnia uczucie, pieniądze nie są ważne  ważne żeby miał tylko chęci pracować 

Gość 000

Myślę że większość dobrych nie sfeminizowanych kobiet chce przede wszystkim miłości uczucia rodziny , wzajemnego wsparcia

Gość Kobietka

Cechy idealnego faceta;

-przystojny (+180 cm wzrostu, wysportowany (ale nie koks), przynajmniej 17cm we wzwodzie) Kobieta ma przy nim dobrze wyglądać i w sypialni też ma co nieco zaprezentować

- ma być zaradny i ma zaoferować kobiecie wszystko by poczuła się jak księżniczka. Ma być pracowity i pełen energii

- ma umieć stworzyć romantyczną atmosfera. Ale ma nie być jak jakiś laluś tylko powinien się od czasu do czasu zabawić ,,ostrzej" w sypialni. (Tego pragniemy choć o tym nie mówimy bo oto ma zadbać mężczyzna)

-ma mieć JAJA ! (Pewność siebie, zapewnienie bezpieczeństwa kobiecie, sprawić by inni nawet nie próbowali mu odebrać kobiety)

- ma mieć ciekawe życie, ma nie być nudziarzem, ma umieć pocieszyć. Ma być inteligentny,ale nie powinien wyglądać jak jakiś jajogłowiec czy kujon bo taki bezpieczeństwa nie zapewni żadnej.

- ma nie zwracać uwagi na wygląd tylko na wnętrze kobiety i ma być dobrym ojcem dla dzieci

O oczywistościach jak prawo jazdy, dobra praca i własne mieszkanie oraz samochód nawet nie wspominam bo to OBOWIĄZEK mężczyzny.

Tylko takiemu kobieta może zapewnić wsparcie, miłość, uczucie bliskości i wejść w poważny związek.

Gość Jsnsnsn
Przed chwilą, Arystoteles napisał:

jak to co? to pewne jak placenie podatków, ze dla kobiet najbardziej liczy sie w zyciu KASA I WYGODA

czyli.. szukaja chłopa co im zagwarantuje byt finansowy i luźne zycie, proste.. a one w zamian dają mu swoja ci.pke do r0chania

Jesteś pustakiem który wogole nie wie jaka jest większość kobiet i co się liczy , albo sam trafisz na zrobione patolki w typie czarnej barbie , większość taka nie jest 

Gość Gość 89

Nie wiem jak inne ale dla mnie na przykład liczy się Irek

Gość Jsnsnsn
1 minutę temu, Gość Kobietka napisał:

Cechy idealnego faceta;

-przystojny (+180 cm wzrostu, wysportowany (ale nie koks), przynajmniej 17cm we wzwodzie) Kobieta ma przy nim dobrze wyglądać i w sypialni też ma co nieco zaprezentować

- ma być zaradny i ma zaoferować kobiecie wszystko by poczuła się jak księżniczka. Ma być pracowity i pełen energii

- ma umieć stworzyć romantyczną atmosfera. Ale ma nie być jak jakiś laluś tylko powinien się od czasu do czasu zabawić ,,ostrzej" w sypialni. (Tego pragniemy choć o tym nie mówimy bo oto ma zadbać mężczyzna)

-ma mieć JAJA ! (Pewność siebie, zapewnienie bezpieczeństwa kobiecie, sprawić by inni nawet nie próbowali mu odebrać kobiety)

- ma mieć ciekawe życie, ma nie być nudziarzem, ma umieć pocieszyć. Ma być inteligentny,ale nie powinien wyglądać jak jakiś jajogłowiec czy kujon bo taki bezpieczeństwa nie zapewni żadnej.

- ma nie zwracać uwagi na wygląd tylko na wnętrze kobiety i ma być dobrym ojcem dla dzieci

O oczywistościach jak prawo jazdy, dobra praca i własne mieszkanie oraz samochód nawet nie wspominam bo to OBOWIĄZEK mężczyzny.

Tylko takiemu kobieta może zapewnić wsparcie, miłość, uczucie bliskości i wejść w poważny związek.

Znowu jakiś męski podszyw trolluje żeby zrobić z kobiet jakieś harpie

Podstawy są ważne, ale ja pragnę, aby tylko na mnie zawsze patrzył najpiękniejszym spojrzeniem jakie potrafi rzucić, tak głęboko w oczy, ze świat przestaje istnieć i biora zawroty glowy 🙂

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Kobietka napisał:

Cechy idealnego faceta;

Z takim podejściem, to Ty daleko nie zalecisz...

Gość Jejej
1 minutę temu, Arystoteles napisał:

w stu procentach prawda! oczywiscie babska tutaj zaprzeczą, ale tylko tacy wlasnie goscie mogą sobie pozwolic na kobiety i je r0chac..., inni maja prze.s.rane bo nie znajda fajnej panny, ewentualnie jakas przecietniara ktora juz zaliczy 100 ku.t.as0w , to na stare lata zwiąże sie z braku laku z jakims przecietniakiem.. ale jak tylko sie jakis trafi jak ten z opisu to od razu da mu d.u.py

A co powiesz że ja jestem ładna dziewica ale przez biedę i tak mnie żaden nie chce , bo moi rodzice nic nie maja a tym bardziej ja , też mogę powiedzieć że faceci szukają wygodnego życia a nie miłości, bo ja na siebie pracuje mam marne grosze ale nie chodzę i nie proszę o kasę nikogo , gotować też umiem , sprzątać jestem szczupła mam długie gęste brązowe włosy i zielone oczy i co ? Chętni są poniżej krytyki tacy co nie umieją się wyslowić albo dresy które tylko piją  , wniosek jest prosty faceci to też materialisci szukający łatwego życia na koszt kobiety 

Gość Głośny
6 minut temu, Ciiii napisał:

Podstawy są ważne, ale ja pragnę, aby tylko na mnie zawsze patrzył najpiękniejszym spojrzeniem jakie potrafi rzucić, tak głęboko w oczy, ze świat przestaje istnieć i biora zawroty glowy 🙂

ahhhh tak jakbyś mi w głowie czytała... ja tego nie widziałem, ale już mi uświadomiono... otóż właśnie jak patrzę w te jej cudne oczy, to świat znika...to jak tak sen, prawda? Pojawia się osoba, a człowiek się zatraca... wszytko znika i patrzysz...nagle odchodzi i wszystko wraca do normy... ludzie nagle się pojawiają, świat normalnie żyje, każdy z każdym o czym rozmawia...to takie dziwne.

Gość Hania

Wierny

Interesujący

Pracowity 

Mądry

Dobry 

🙂

Gość Ndjsn

prosze bardzo, skoro jestes taka idealna, niby ladna, niby dziewica i masz powyzej 20 lat (bo młodziej to czulbym sie jak pe.d.ofil) to zapraszam.. ja cie z przyjemnoscia zgarne, dresem i alkoholikiem nie jestem

Mam 22 dokładnie, nie dziekuje pewnie kolejny czubek który ucieknie po 2 randkach mam już dość plakania, piękna nie jestem ale chociaż szczupła i zadbana , po prostu wy wszyscy narzekacie na kobiety A znam wiele dziewczyn porzuconych przez biedę bo się facet brzydzil jak ona mieszka i że mało zarabia , ale faceci wola sobie ubarwic że materializm dotyczy tylko kobiet 

10 minut temu, Arystoteles napisał:

jest wielu facetów, którzy "tak patrzą" na daną kobiete, ale co z tego skoro ona nie patrzy tak na nich ???  

Nie chodzi mi tu tylko o puste porzadanie w oczach, tylko czysta milosc, troska, chęć spędzenia całego życia ze sobą i wrażliwość, nawet jeśli facet jest twardzielem, dla mnie ma nie umieć🙂 wracajac do siebie, bo mam dosc tematow jaka to jest kazda kobieta, odwzajemniam uczucie cała sobą, a wydaje mi sie ze jeszcze mocniej, albo nie robię zludnych nadziei po prostu 🙂

Gość Jejje
Przed chwilą, Arystoteles napisał:

wiele razy wlasnie w ten sposob patrzylem na jakas kobiete i ZAWSZE dostawalem kosza i kobieta uciekala bo poprostu miala mnie w d0pie..

to bujda , puste slowa..

zawsze facet sie zauroczy, a laska go oleje, to nie ma sensu

Faceci robią dokładnie to samo , nie ma reguly, są ludzie i ludzie a nie płcie

Gość Jejje
2 minuty temu, Arystoteles napisał:

wydaje mi sie, ze chyba nie jestes taka fajna skoro w wieku 22 lat jestes dziewica.. no chyba, ze mialaas juz wiele okazji tylko po prostu wybrzydzasz i czekasz na błazna w stlu  justina bibera , no to sobie czekaj dalej

Nie wybrzydzam to faceci w tych czasach wybrzydzaja na potęgę , mnie nie chcą nawet faceci po zawodowce bo się dorobili jakiegoś nowszego audi to co się będą z biedaczka zadawać 

Gość Honotu

"co się tak naprawdę liczy dla kobiet"?

Seriale tureckie

3 minuty temu, Arystoteles napisał:

wiele razy wlasnie w ten sposob patrzylem na jakas kobiete i ZAWSZE dostawalem kosza i kobieta uciekala bo poprostu miala mnie w d0pie..

to bujda , puste slowa..

zawsze facet sie zauroczy, a laska go oleje, to nie ma sensu

nie jakas, ale to ma byc ta jedyna, przy ktorej pojawi Ci sie nowe, nieznane do tej pory spojrzenie, którego nie potrafisz określić 🙂 jakbyś kochał to tak łatwo nie rezygnowalbys i szukał kolejnej, tylko niestety większość to robi najlepiej...

Gość ... Uważaj na nią....
28 minut temu, Arystoteles napisał:

jak to co? to pewne jak placenie podatków, ze dla kobiet najbardziej liczy sie w zyciu KASA I WYGODA

czyli.. szukaja chłopa co im zagwarantuje byt finansowy i luźne zycie, proste.. a one w zamian dają mu swoja ci.pke do r0chania

Haha padlam. Jak mi przykro, że mam ustabilizowane zycie zawodowe, dom i kasę 😀 natomiast na nieroba pracować nie będę 

Gość Jsjsn

laska jak jest atrakcyjna fizyczna to moze nie mieć nawet jednego grosza w kiermani a facet zrobi wszystko by jej coś zafundowac by ta na niego spojrzała, wiec nie łudź się, musisz byc bazylem skoro cie ktos rzekomo olewa ze wzlgedu na hajs 😄 ja na ładniutką panienke bym oddal cala pensje.. a znam takich co by sprzedali auto by jej zaimponowac i cos kupic

Nie każdy myśli jak ty , 90 % facetów wybierze brzydka ale taka która się dużo dołoży do życia niż ładna która będzie "kula u nogi " a bazylem nie jestem bo chętnych jest masa dopóki nie wejdą do do mojego domu , jeden wprost powiedział że śmierdzi bieda i się zmyl

Gość Esss5
3 minuty temu, Arystoteles napisał:

laska jak jest atrakcyjna fizyczna to moze nie mieć nawet jednego grosza w kiermani a facet zrobi wszystko by jej coś zafundowac by ta na niego spojrzała, wiec nie łudź się, musisz byc bazylem skoro cie ktos rzekomo olewa ze wzlgedu na hajs 😄 ja na ładniutką panienke bym oddal cala pensje.. a znam takich co by sprzedali auto by jej zaimponowac i cos kupic

Tak postępują desperaci i piszę to ja, prawiczek 28 letni. Goście bez godności. 

Gość Honotu

Nie rób mi tego.

Gość Jsjsj

Faceci to materialistyczne swinie, piękna ale biedna wyroochaja i zostawia z brzydkim bogatym bazylem dzieci i slub

Gość Jsjsj

a kto mówi o jakimś "nierobie" ?  ja uwazam, ze facet (zreszta kobieta tez) powinna pracowac i tyle.. z tym, ze jak kobieta pracuje np na kasie w biedrze ale do tego jest fajna z charakteru i w miare ładna to ma i tak mega powodzenia i wiele facetów zrobiłoby dla niej wszystko, natomiast jak facet pracuje w jakims magazynie, na kasie , czy w innym mało spektuakularnym zawodzie do tego mało płatnym, to taka panienka z wyzszych sfer (a nawet z przecietnych sfer)  pluje na niego w zywe oczy.. to jest ta roznica

Myslisz kootasem że aż się słabo robi ,.byle by pała stała na jej widok 

no, masz racje.. nie rezygnowalbym, trzeba bylo dalej stac pod jej domem az by np po policje zadwonila albo jej nowy chlopak skopał mi ryj, bo przeciez jak laska otwarcie ci mowi "spi.e.rdalj cwelu nie chce ciebei tu" to trzeba dalej stac pod jej domem.. zastanow sie co mowisz

, wiele razy poznalem kobiete w ktorej sie zauroczylylem i zrobilbym dla niej wszystko, ale za kadym razem dostawalem kosza, to nie ma sensu

ciekawa jestem co z taką kobietą chciałeś rozpoczynać 🙂 a propo stanie to żadne poświęcenie ani staranie, wiec nie wiem co to ma udowodnic 🙂 zauroczenie to prawie żadne uczucie, a 'zrobilbym', a zrobiłem to nieporownywalna różnica 🙂 ale do rzeczy. Mi tez wiele razy sie nie udawalo, ale po co takie cos jesli w tym 'zwiazku' nie mozna nauczyc sie milosci i brakuje iskierki pomiedzy ludzmi 🙂

no widzisz, z tą róznica, ze w moim zyciu KAZDE moje zauroczenie/zakochanie konczylo się fiaskiem, ba. nawet nie zaczeło bo laski zawsze mnie odtrącały, nigdy nie poczułem tego cudownego uczucia odwzajemnienia uczucia  przez kobiete do mnie

Z tego co chyba juz zauważyłam za szybko chciałbyś żeby wszystko nabierało tempa w zwiazku. Musisz kroczek po kroczku zaczynać jeden etap, kończyć, zaczynać kolejny, przelamywac różne Wasze bariery, dopisywać nowe kartki do całej historii, najgorsze to z z pstryknieciem zdobyc dziewczyne i osiadac potem na laurach...

20 minut temu, Arystoteles napisał:

a kto mówi o jakimś "nierobie" ?  ja uwazam, ze facet (zreszta kobieta tez) powinna pracowac i tyle.. z tym, ze jak kobieta pracuje np na kasie w biedrze ale do tego jest fajna z charakteru i w miare ładna to ma i tak mega powodzenia i wiele facetów zrobiłoby dla niej wszystko, natomiast jak facet pracuje w jakims magazynie, na kasie , czy w innym mało spektuakularnym zawodzie do tego mało płatnym, to taka panienka z wyzszych sfer (a nawet z przecietnych sfer)  pluje na niego w zywe oczy.. to jest ta roznica

Nie nie no bez przesady... Żadna praca nie hanbi. Każda inaczej patrzy ja jako dojrzała po 30 😅 mogę powiedzieć co się dla mnie liczy. Przede wszystkim żeby facet był zaradny, kochający i potrafił szanować ta druga osobę, jej indywidualizm. Lubię chodzić swoim ścieżkami nie trawie kontroli...itp a do wyższych sfer to mi daleko. Poprostu lubię sobie stawiać cele i je osiągać choć czasem to nie jest proste. GE eralnie bycie niezależna i uważam że większość kobiet powinno w ten sposób podchodzic do życia, nie oczekując nic innego od mężczyzny jak tylko zainteresowania, osobą tejże właśnie kobiety 😉  parę latek już żyje, panienka też już nie jestem.... Więc i tok rozumowania ciut inny. 

12 minut temu, Arystoteles napisał:

no widzisz, z tą róznica, ze w moim zyciu KAZDE moje zauroczenie/zakochanie konczylo się fiaskiem, ba. nawet nie zaczeło bo laski zawsze mnie odtrącały, nigdy nie poczułem tego cudownego uczucia odwzajemnienia uczucia  przez kobiete do mnie

A wiesz czemu odtracaly? Może za bardzo chciałeś,? Trzeba wykuzowac i nie robić nic na siłę... Znów mój przykład... Im więcej telefonów się urywa z pytaniem gdzie jestem i o której będę i kiedy się spotkam tym mniej mam ochotę na spotkanie im bardziej się wymusza na drugiej osobie zwrócenie na siebie uwagę tym bardziej ona ucieka. Może w tym tkwi problem?

21 minut temu, Arystoteles napisał:

Nie nie no bez przesady... Żadna praca nie hanbi. Każda inaczej patrzy ja jako dojrzała po 30 😅 mogę powiedzieć co się dla mnie liczy. Przede wszystkim żeby facet był zaradny, kochający i potrafił szanować ta druga osobę, jej indywidualizm. Lubię chodzić swoim ścieżkami nie trawie kontroli...itp a do wyższych sfer to mi daleko. Poprostu lubię sobie stawiać cele i je osiągać choć czasem to nie jest proste. GE eralnie bycie niezależna i uważam że większość kobiet powinno w ten sposób podchodzic do życia, nie oczekując nic innego od mężczyzny jak tylko zainteresowania, osobą tejże właśnie kobiety 😉  parę latek już żyje, panienka też już nie jestem.... Więc i tok rozumowania ciut inny.