Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie rozumiem kobiet

Co się tak naprawdę liczy dla kobiet?

Polecane posty

Gość mimi

a co jak facet nie ma ani kasy, ani urody ani rozumu na dodatek dzieciaka z byla... co z tego ze mily i dobry jak zycie z nim to udreka.. 

Gość mimi

a co jak facet nie ma ani kasy, ani urody ani rozumu na dodatek dzieciaka z byla... co z tego ze mily i dobry jak zycie z nim to udreka.. 

Gość Gość

miłość  wierność  uczciwość i nie ze nie opuszczę  cię az do śmierci  tylko „musimy razem rozkminić system aby udało nam się być jak najdłużej, a jak nie wyjdzie dać sobie szanse na szczęście z kims innym bez wojny”

a jak opadnie zauroczenie i przyjdzie czas na płacenie rachunków to ambicja i ogarnięcie życiowe 

Gość Samara Morgan

Nie wiem co tak naprawde liczy się dla kobiet ale dla facetów liczy się tylko zar*chanie. Każdego k*tas pali.

Gość GOSCmimi

43 minuty temu, Gość Głośny napisał:

ahhhh tak jakbyś mi w głowie czytała... ja tego nie widziałem, ale już mi uświadomiono... otóż właśnie jak patrzę w te jej cudne oczy, to świat znika...to jak tak sen, prawda? Pojawia się osoba, a człowiek się zatraca... wszytko znika i patrzysz...nagle odchodzi i wszystko wraca do normy... ludzie nagle się pojawiają, świat normalnie żyje, każdy z każdym o czym rozmawia...to takie dziwne.

oohhh 😄 Masz piękną wyobraźnię, poniosles mnie razem ze sobą..warto po to zyc, dla takich chwil zatracenia miec swoją miłość, nie myśleć i nie martwić się o nic- nic tego nie odda, ale wiąże się to też na pewno z tęsknotą za obecnoscia tych oczu, które chciałoby się mieć cały czas przed sobą 🙂

Zalezy od kobiety - ludzie są różni i mają różne priorytety. 

Dla mnie wazna jest wolność i szczerość - im jestem starsza tym bardziej doceniam ich wartość

Gość Tojatojatojajaja

Odwaga,siła zdecydowanie,uczciwość lojalność cechy których Ty nie posiadasz.poczucie bezpieczeństwa którego nie umiesz zapewnić kobiecie,

oprócz tego pracowitość,miły wygląd,opiekunczosc,szacunek..na tym nam zależy...no i fajnie jeśli facet potrafi zaspokoić kobietę w łózku

Gość Klamkasasiadki

Do milosci? Dobry i kochany, bardzo zakochany czuly

Do zycia? Zeby bylo wygodnie i milo:)

Do seksu? Obojetne byle chemia byla, ja lubie na poziomie jednostke nawet w tej kategorii

A teraz kombinacji jest sporo:) bo nie ma idealu, no chyba ze jest

4 godziny temu, Gość Jejej napisał:

Troska miłość, oparcie pomoc , kocham romantyzm i to że facet jest wierny dobry i odwzajemnia uczucie, pieniądze nie są ważne  ważne żeby miał tylko chęci pracować 

Chyba kobiety z takimi wymaganiami istnieja tylko tutaj 😐