Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inny

wczoraj się dowiedziałem że od roku jestem ojcem

Polecane posty

Gość Inny

Wczoraj przez przypadek dowiedziałem się że od roku jestem ojcem. Mam syna, dziewczyna mi nie powiedziała po zerwaniu że jest w ciąży. Nie rozeszliśmy się w miłej atmosferze ale jak tak można. Co mam teraz robić?

Gość gość

A co chcesz zrobić? Uznać dziecko, dać mu nazwisko, widywać? Czy co? To jest twoja decyzja.

Gość Inny

Tak chcę uznać bo wiem znam ją i czuje że moje. Męska ambicja mi nie pozwalała się odezwać a było by inaczej.

Gość jaa

dobrze ze przynajmniej teraz masz jaja, o rok za pozno ale masz

Gość Qqqq
12 minut temu, Gość jaa napisał:

dobrze ze przynajmniej teraz masz jaja, o rok za pozno ale masz

Ale on nie wiedział o ciąży.

Gość gość

Nawet jeśli czujesz, że to Twoje dziecko zrób testy DNA. A potem martw się o resztę.

Gość Belladonna

A masz na alimenty ?

Gość gość
41 minut temu, Gość Inny napisał:

Tak chcę uznać bo wiem znam ją i czuje że moje. Męska ambicja mi nie pozwalała się odezwać a było by inaczej.

Jak Twoja ambicja jest ważniejsza niż chęć ojcostwa to się nie odzywaj. Lepiej dla dziewczyny i jej dziecka.

Gość Gość

Jeśli naprawdę chcesz być ojcem dla tego maluszka, to zadzwoń do jego mamy i poproś o rozmowę. Może w ogóle uda Wam się dogadać i stworzycie rodzinę:)

Jeśli natomiast będziesz przeszkadzał w wychowaniu, na każdym kroku robił problemy (np. "Nie, nie wyrażę zgody na paszport bo nie"), to odpuść i daj im szansę na ułożenie sobie życia bez Ciebie. 

Gość Gość

Normalka - kto zasiał to i plon zbiera.

Gość Ona.jyyyy543

Jeśli "meska" ambicja nie pozwalam ci się odezwać, to daj dziewczynie spokój, ułoży sobie życie z kimś wartościowym, a nie taka popierdółką jaka jesteś ty.

Gość Inny
3 godziny temu, Gość gość napisał:

Jak Twoja ambicja jest ważniejsza niż chęć ojcostwa to się nie odzywaj. Lepiej dla dziewczyny i jej dziecka.

jak się rozstawaliśmy wtedy moja ambicja była ważniejsza nie teraz

Gość Bgvvg
12 godzin temu, Gość Inny napisał:

jak się rozstawaliśmy wtedy moja ambicja była ważniejsza nie teraz

Daj spokój dziecku i tej dziewczynie

Gość Ciekawa

Idz do dziewczyny i dziecka powiedz ze bardzo zalujesz ze taki byles 'ambitny ' pros o litosc bo ona pewnie juz znalazla sobie droge wyjscia z tej sytuacji ciekawe tylko jaka ? Zostala sama z dzieckiem a ty gdzie byles ? Idz spytaj jak poradzila sobie sama bez wsparcia i pieniedzy ? Bo to ty narobiles jej tego klopotu ! Zapytaj chociaz czy sobie radzi z dzieckiem sama wychowujac !!!

Gość gosc

Dziewczyna to suuka a jest broniona przez podobne jej

Gość Belladonna

Dziewczyny uwaga takie bydlaki chodza po tej ziemi !  Jak WYZEJ !

Gość Jan
18 godzin temu, Gość gość napisał:

Uznać dziecko, dać mu nazwisko, widywać? 

Płać Twojej Ali Mendy. Jak Syn wydorośleje to Ci wygarnie. Może lepi kuup bilet na Filipiny w jedną stronę?

Gość Aga

Ale chłopak nie wiedział,ze jest ojcem. Czy Wy widzicie tylko winę w nim,ze porzucił kobietę w ciąży. Wg mnie, a jestem kobietą to w głównej mierze obwinialalabym kobietę,  ze nie powiedziala o dziecku. Dziecko ma mieć matkę i ojca. A nie kobieta wybiera co jest lepsze dla niej. Soryy

Skąd mezczyzna mógł wiedzieć,że jest ojcem. Jeśli Ci zależy na dziecku,żeby poznali swojego tatę to walcz o małego. Nie można zarabiać miłości taty do dziecka i odwrotnie to samolubne!!!

Gość Inny
13 minut temu, Gość Aga napisał:

Ale chłopak nie wiedział,ze jest ojcem. Czy Wy widzicie tylko winę w nim,ze porzucił kobietę w ciąży. Wg mnie, a jestem kobietą to w głównej mierze obwinialalabym kobietę,  ze nie powiedziala o dziecku. Dziecko ma mieć matkę i ojca. A nie kobieta wybiera co jest lepsze dla niej. Soryy

Skąd mezczyzna mógł wiedzieć,że jest ojcem. Jeśli Ci zależy na dziecku,żeby poznali swojego tatę to walcz o małego. Nie można zarabiać miłości taty do dziecka i odwrotnie to samolubne!!!

dzięki, jedna jedyna umie czytać teks ze zrozumieniem

nareszcie facet z honorem. 

ja bym sobie zażyczyła testów

nie myśl, co ona sobie pomyśli, widać, że ma pstro w głowie, liczy się, żeby dziecko miała ojca, tym bardziej jeśli z matką jest coś nie halo

Gość w kość
2 godziny temu, brokentiger87 napisał:

nareszcie facet z honorem

nareszcie?

może wreszcie skarbie wyjdziesz poza forum?😒

21 minut temu, Gość w kość napisał:

nareszcie?

nie obrażaj się, pysiu

23 minuty temu, Gość w kość napisał:

nareszcie?

idę do sklepu szybko by zdążyć przed burzą, coś Ci kupić?

Gość Jeje

Jesteś gnida i jeszcze masz pretensje do tej biednej kobiety, jak ja zostawiłeś to miała biegać za Tobą i błagać o opiekę? 

Gość Olga21
3 minuty temu, Leżaczek napisał:

Dnia 12.06.2019 o 15:18, Gość Inny napisał: Wczoraj przez przypadek dowiedziałem się że od roku jestem ojcem. Mam syna, dziewczyna mi nie powiedziała po zerwaniu że jest w ciąży. Nie rozeszliśmy się w miłej atmosferze ale jak tak można. Co mam teraz robić? X a nic w normalnym kraju sąd by ją uznal za niegodna alimentowania i problem z głowy 

Obowiązek alimentacyjny jest wobec dziecka.

Gość Gosci
10 godzin temu, Gość Ciekawa napisał:

Idz do dziewczyny i dziecka powiedz ze bardzo zalujesz ze taki byles 'ambitny ' pros o litosc bo ona pewnie juz znalazla sobie droge wyjscia z tej sytuacji ciekawe tylko jaka ? Zostala sama z dzieckiem a ty gdzie byles ? Idz spytaj jak poradzila sobie sama bez wsparcia i pieniedzy ? Bo to ty narobiles jej tego klopotu ! Zapytaj chociaz czy sobie radzi z dzieckiem sama wychowujac !!!

Dokładnie!dziewczyna milion razy bardziej mądrzejszy od ciebie

Gość Olga21
1 minutę temu, Leżaczek napisał:

1 minutę temu, Gość Olga21 napisał: Obowiązek alimentacyjny jest wobec dziecka. X a po co dziecku pieniądze jak nawet nie umie liczyć, ma matkę niech zarobi z innym albo odda do domu dziecka lub ojcu 

Dlaczego matka ma oddać dziecko?. Dziecko ma też ojca, który w złej atmosferze rozstał się z matką dziecka, ale z tego co pisze nie wie co ma teraz zrobić. Sam powinien wiedzieć jakim chce być ojcem i jak będą wyglądały jego stosunki z matką dziecka

Gość Olga21
6 minut temu, Leżaczek napisał:

2 minuty temu, Gość Olga21 napisał: Dlaczego matka ma oddać dziecko?. Dziecko ma też ojca, który w złej atmosferze rozstał się z matką dziecka, ale z tego co pisze nie wie co ma teraz zrobić. Sam powinien wiedzieć jakim chce być ojcem i jak będą wyglądały jego stosunki z matką dziecka X test dna, jesteśmy kochająca się parą lub oddajesz mi dziecko nie to nie płacę alimentów, tak to powinno wyglądać, myślę że nie ma potrzeby ciągnąć od jednego z rodziców pieniędzy, skoro nie są razem to może sobie znaleźć nowego faceta. Był pomysł żeby znieść obowiązek alimentacyjny a do dziś nie można zawrzeć skutecznej umowy na seks w takim wypadku 😓

Dlaczego miałaby oddać dziecko?

Gość gość
30 minut temu, Gość Gosci napisał:

Dokładnie!dziewczyna milion razy bardziej mądrzejszy od ciebie

A na czym polega to że dziewczyna jest  milion razy bardziej mądrzejszy??

Na tym że dał dopy  milion razy głupszej chłopaku???

Gość gość
13 minut temu, Gość Olga21 napisał:

Dlaczego miałaby oddać dziecko?

Bo jest głupią dajką, która nie dba o podstawowe potrzeby dziecka?