Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pozytywne wibracje czuje

Jak tego znowu nie sp..zepsuć

Polecane posty

Gość pozytywne wibracje czuje

Zawsze miałam problem w tych grach damsko-męskich. Nie jestem w tym dobra. Może też fakt iż miałam dwa bardzo toksyczne związki powoduje u mnie strach. Ale zawsze jak poznam fajnego faceta to boje się że to spierniczę już na starcie. Nie wiem jak się zachowywać, zawsze błędnie oceniam, jak myślę że jest nieśmiały to okazuje się super bawidamkiem. Poznałam teraz faceta na którym mi zależy. I również nie umiem odczytać jaki jest naprawdę. Nie wiem jak się zachowywać. W przeszłości faceci których lubiłam zawsze wybierali laski które były tzw zołzami. Dlatego boję się że znowu przegram. 

Gość vgość

Przeczytałem tą książkę żeby zrozumieć zachowanie kobiety.... Ale widocznie tak musiało być. Dwa różne światy a tematów do rozmowy nie brakowało... 

Gość Gość
32 minuty temu, Gość pozytywne wibracje czuje napisał:

Zawsze miałam problem w tych grach damsko-męskich. Nie jestem w tym dobra. Może też fakt iż miałam dwa bardzo toksyczne związki powoduje u mnie strach. Ale zawsze jak poznam fajnego faceta to boje się że to spierniczę już na starcie. Nie wiem jak się zachowywać, zawsze błędnie oceniam, jak myślę że jest nieśmiały to okazuje się super bawidamkiem. Poznałam teraz faceta na którym mi zależy. I również nie umiem odczytać jaki jest naprawdę. Nie wiem jak się zachowywać. W przeszłości faceci których lubiłam zawsze wybierali laski które były tzw zołzami. Dlatego boję się że znowu przegram. 

Ja już myślę, że zje... zepsułem coś, bo chyba tylko mi się coś wydawało, a jak przeczytałem o tych wibracjach, no to mnie skłoniło do napisania, bo też je czuję.