Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruby

Żona zaczęła się wyzywająco ubierac.

Polecane posty

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Marta napisał:

No to co że żona daje doopy na boku. To dziś normalka jest. Nie rób z tego problemu, bo jej też się coś od życia należy. Nie bądź egoistą i nie myśl tylko o sobie’

Typowe myslenie tylkodajki 

Gość Abraham

Tak przypadkiem, szukając po forach sposobu aby wyleczyć się z IBS na który choruje od 10 roku życia do dziś, znalazłem ten temat zaczynam czytać i dochodzę do wniosku, że w dzisiejszych czasach nie opłaca się wiązać z NIKIM! Dużo jest tego typu forów i nie wiem czy wszystkie sytuacje są prawdziwe, jednak myślę, że tak, skoro w prawdziwym życiu policzyłem sporo takich przypadków w mojej miejscowości jak i wśród znajomych. Moja sąsiadka, która pracuje z moją młodszą siostrą w dużej firmie, daje każdemu, nawet lesbijkom... Ma dwóch synków i córeczkę, męża, a pomimo to daje dup* każdemu. Jakieś pół roku temu chyba dowiedział się o tym jej mąż, nie wiem czy była awantura, już go po prostu nie ma, jest za to jej nowy chłopak z pracy z którym ciągle siedzą w basenie i się miziają, laska średnia, jednak każdy korzysta, bo ona daje.

Tego własnie się boję, że jak znajdę dziewczynę to już będzie wymiziana, nie chcę takiej, a tymczasem nie wiem jak rozpoznać czy takowa miała za sobą już chłopaków, jak kochałem się kiedyś z laską, która miała 16 lat i nie miała błony dziewiczej to mi wmawiała że kobiety bardzo rzadko mają błonę dziewiczą, jednak ze szkoły wyniosłem, że ma ją każda... Zawsze jak dowiaduję się, że laska z którą np. jestem od roku, powie mi o swoim byłym lub, że już to robiła to nagle znika mi do niej pociąg i uaktywnia się myślenie aby tylko ją wybzykać i zostawić, bo geny mi mówią aby za żonę tylko dziewicę, by miała błonę dziewiczą. Po co jest ta błona dziewicza i dlaczego facetom tak bardzo zależy aby dziewczyna była "nieużywana", jaki uzysk jest z biologicznego punktu widzenia?