Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JupJup

Co robić z partnerem z kryzysem wieku średniego?

Polecane posty

Gość JupJup

On ma 43 lata, ja 37. Jesteśmy ze sobą od 15 lat. Mamy wspólne zainteresowania, dużo rozmawiamy, dobrze się rozumiemy. A właściwie rozumieliśmy... 

W zeszłym roku zaczął dziwnie się zachowywać, uciekać z domu przy każdej możliwej okazji, spotykać z grupą znacznie młodszych osób, zmienił styl ubierania się. 

Czekałam, aż się wyszaleje. Niestety, jego zachowanie (w tym bardzo dziecinne i nieodpowiedzialne, narażające go na niemiłe konsekwencje) doprowadza mnie na skraj załamania nerwowego. 

Nie wiem, co robić. Kocham go tak samo jak te 15 lat temu, ale pierwszy raz przez tyle wspólnych lat zaczęłam myśleć o rozstaniu. 

Gość Mua

Istnieje obawa, ze jeśli oddali się od Ciebie to jest zainteresowany/zauroczony kimś innym. 

Gość 123

Prawdopodobnie chce się odmłodzić za wszelką cenę. Pewnie się rozgląda za młodymi dupami ciężko. 

Poważna rozmowa ale i to nie wiem czy pomoże

Gość Gość
13 godzin temu, Gość JupJup napisał:

W zeszłym roku zaczął dziwnie się zachowywać, uciekać z domu przy każdej możliwej okazji, spotykać z grupą znacznie młodszych osób, zmienił styl ubierania się. 

Przecież ty też jesteś młodsza.  Ile lat mają Ci jego znajomi i skąd ich zna?

Gość JupJup
7 godzin temu, Gość Gość napisał:

Przecież ty też jesteś młodsza.  Ile lat mają Ci jego znajomi i skąd ich zna?

Jestem młodsza, ale widocznie nie na tyle, żeby to mu wystarczało.

Ci bardzo młodzi znajomi (18-23 lata) są z zajęć, na które zapisał się w ramach zmiany hobby. Są to zajęcia dla młodzieży i studentów, ale dorosłe osoby również mogą tam uczęszczać.