Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MagdaMarcin

Potrzebuje porady mam problem

Polecane posty

Witam mam 17 lat i mam problem z ktorym niemoge sobie poradzić. Chodzi o to, że jade na wakacje i niewiem czy publikować to na portalach spolecznosciowych. Lubie sie pochwalic ze gdzies jade ale chyba robie to tylko zeby inni zobaczyli a konkretnie osoba ktorej zazdroszcze zycia i tego co ma a czego ja nie mam i ta osoba sie chwali podrozami i publikuje to na Facebooku troche mi sie to podoba ale to miejsce w ktore ja jade niezbyt i akurat bym niechciala tego dodawać tylko dla tej osoby. Z drugiej strony ta osoba nie bedzie wiedziala ze wyjechalam na wakacje a ja bym chciala zeby wiedziala tylko sie z nia poklucilam bo mnie obrazala a ja cos do niej ciagle mam mysle o tej osobie i chcem w sumie sama niewiem pokazać sie przed nią ze moje zycie jest lepsze a nie jej. Przepraszam za ten chaos ale pisalam od serca. Pomozcie ? Czy warto to robic tylko dla tej osoby zeby sie popisac czy sobie odpuścić. I nic niedodawac na fb. Z gory musze przyznac ze jest to ciezka sprawa bo jestem zazdrosna i mysle ze zycie tej osoby jest lepsze niz moje bo ta osoba osiaga cos czego ja nie mam i patrze na nia ale ona nie jest do konca dobra osoba bo sie chwali wymysla co ona to niema itd. Ogolnie patologia niewiem co w niej widze. Prosze o jakies porady co robic jak sie zachowac jeszcze raz przepraszam za chaos w wypowiedzi.