Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie rozumiem

Po co mi dziewczyna? Wszyscy dookoła bawią się w jakies związki.

Polecane posty

Gość Nie rozumiem

Po co? Jakoś nigdy nie miałem potrzeby by mieć kobietę? Na co mi ona?

Gość gość

Wiesz co to popęd seksualny?

Gość Nie rozumiem
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Wiesz co to popęd seksualny?

Nie, czegoś takiego nie odczuwam.

Gość gość

Większość chłopów potrzebuje kobit głównie do regularnego seksu (przynajmniej póki im kolokwialnie mówiąc staje). Piszę jako kobieta na podstawie obserwacji, doświadczeń.

Gość Nie rozumiem
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Większość chłopów potrzebuje kobit głównie do regularnego seksu (przynajmniej póki im kolokwialnie mówiąc staje). Piszę jako kobieta na podstawie obserwacji, doświadczeń.

Czyli do niczego w sumie. Chęć posiadania potomstwa jeszcze ujdzie, ale ludzie nie wchodzą w związki teraz by zakładać rodziny.

Gość gość
Przed chwilą, Gość Nie rozumiem napisał:

Czyli do niczego w sumie.

Dla tych których ciśnie to jednak do czegoś, bo mogą sobie spuścić z krzyża, ulżyć.

Gość Człowiek nikt

Niewiele jest tu do zrozumienia. Brak dziewczyny to brak potomstwa, brak potomstwa to śmierć genów raz na zawsze po naszej śmierci. Główny sens życia to przetrwanie, a tylko poprzez pozmnażanie możemy ją trochę odłożyć w czasie. Ty co się to nie uda znikają raz na zawsze i 2 raz taka szansa się nie pojawi więc stawka jest wysoka. 

Gość proste

jak spotkasz odpowiednią dziewczyne to się dowiesz, przeznaczenie pewnie ma dla Ciebie kogos 🙂

Gość gość
3 minuty temu, Gość Człowiek nikt napisał:

Niewiele jest tu do zrozumienia. Brak dziewczyny to brak potomstwa, brak potomstwa to śmierć genów raz na zawsze po naszej śmierci. Główny sens życia to przetrwanie, a tylko poprzez pozmnażanie możemy ją trochę odłożyć w czasie. Ty co się to nie uda znikają raz na zawsze i 2 raz taka szansa się nie pojawi więc stawka jest wysoka. 

Sorry, ale nie każdy chce mieć dzieciory, nawet wiedząc że liczy się to z jakąś bądż co bądź megaabstrajcyjną śmiercią genów. Poza tym jak ktoś ma rodzeństwo, które się rozmnoży, to o jakiej śmierci genów tu mowa w takim wypadku, hmm?

Gość Nie rozumiem
5 minut temu, Gość Człowiek nikt napisał:

Po rozkładzie po śmierci cząstka nas zawsze będzie krążyć w obiegu przyrody. W przyrodzie nic nie ginie.

Gość Nie rozumiem
3 minuty temu, Gość proste napisał:

jak spotkasz odpowiednią dziewczyne to się dowiesz, przeznaczenie pewnie ma dla Ciebie kogos 🙂

Być może zobaczymy. Do tej pory nikogo takiego nie spotkałem.

Gość Owa
28 minut temu, Gość Nie rozumiem napisał:

Na co mi ona?

Jesteś askesualny skoro nie cieszy Cię wkładanie i wysuwanie, adorowanie, patrzenie gdy puszcza foch, czy radość oddawania 3/4 wypłaty na utrzymanie rodziny.

Gość Człowiek nikt
Przed chwilą, Gość Nie rozumiem napisał:

Po rozkładzie po śmierci cząstka nas zawsze będzie krążyć w obiegu przyrody. W przyrodzie nic nie ginie.

Tylko na pozimie pieriwastków czyli sukces żaden. Jakbyśmy wszystki umarli to też będziemy w obiegu materii w martwym świecie które już nie ewoluuje. DNA jest żywe bo koduje białka składające się na kolejną wersje żywego organizmu o cechach rodziców. Ważne że strutura jest cała i może przetrwać dalej. 

Gość Fake

Brawa dla Pana, +1

Ja też nie rozumiem czemu wszyscy uganiają się za tymi dziewczynami. No po co mi one? Życie polega na spełnianiu marzeń, celów, znalezienie dobrej kariery i spędzeniu jak najlepiej czasu. Nie potrzebuję ani dziewczyny, ani żadnych dzieci. Zakładanie rodziny nie jest najważniejszą rzeczą w życiu. Do tego i tak jak na razie żadna mi się nie spodobała ;D

Gość gość
7 minut temu, Gość Człowiek nikt napisał:

Tylko na pozimie pieriwastków czyli sukces żaden. Jakbyśmy wszystki umarli to też będziemy w obiegu materii w martwym świecie które już nie ewoluuje. DNA jest żywe bo koduje białka składające się na kolejną wersje żywego organizmu o cechach rodziców. Ważne że strutura jest cała i może przetrwać dalej. 

Ze mnie żaden cud, nie chcę powielać swoich genów, wręcz lepiej będzie jak się nie rozmnożę. Niech reprodukują się inni, ludzi na świecie nie brakuje,.

Gość WkurzająMnieOne

Sama PRAWDA. Już i tak mamy wystarczająco duże przeludnienie na świecie, a ludzi nie ubywa, oni wciąż się rozmnażają jak jakieś szkodniki, komary...

Gość Człowiek nikt
1 minutę temu, Gość WkurzająMnieOne napisał:

Sama PRAWDA. Już i tak mamy wystarczająco duże przeludnienie na świecie, a ludzi nie ubywa, oni wciąż się rozmnażają jak jakieś szkodniki, komary...

Problem przeludnienia dotyczy Afryki i Azji, ale nie Europy. 

Gość 123
2 minuty temu, Gość Człowiek nikt napisał:

Problem przeludnienia dotyczy Afryki i Azji, ale nie Europy. 

Żadna nie zasługuje na moje geny. Nie będę ich mieszał.

Gość Człowiek nikt
7 minut temu, Gość 123 napisał:

Żadna nie zasługuje na moje geny. Nie będę ich mieszał.

Deklaracja godna ostatniego osobnika w swoim rodzaju, 

Gość WkurzająMnieOne
3 minuty temu, Gość Człowiek nikt napisał:

Deklaracja godna ostatniego osobnika w swoim rodzaju, 

Powiedział inkubator XDD

Gość GOŚĆ

Ty facet wyżej jesteś dziwny a dziwni są księża, może jesteś księdzem 

Gość Gość
3 godziny temu, Gość Fake napisał:

Brawa dla Pana, +1

Ja też nie rozumiem czemu wszyscy uganiają się za tymi dziewczynami. No po co mi one? Życie polega na spełnianiu marzeń, celów, znalezienie dobrej kariery i spędzeniu jak najlepiej czasu. Nie potrzebuję ani dziewczyny, ani żadnych dzieci. Zakładanie rodziny nie jest najważniejszą rzeczą w życiu. Do tego i tak jak na razie żadna mi się nie spodobała ;D

Prędzej czy później zapragniesz miłości i związku, to potrzeba każdego człowieka tylko czasem tlumiona, wypierana ze świadomości np po przykrych doświadczeniach.