Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość 235

Kolejne dziecko wypadło przez okno

Polecane posty

Gość Gość 235

Nie ma tygodnia a nawet kilka razy w tygodniu, że znów kolejne dziecko wypadło z 2, 5, 4 czy 6 piętra i nie żyje albo stan ciężki i walczy o życie a na drugi dzień już nie żyje.. Dlaczego rodzice nie pilnują swoich dzieci?? Dlaczego one tak giną?

Dzisiaj jadę autem i chce skręcać z drogi powiatowej na posesje a tu idzie 30 kilkuletni tatuś chodnikiem z przodu , 10 metrów za nim bez opieki je loda i idzie przy krawędzi jezdni chłopczyk/ 3 lub 4 lata/. Ja chce wjechać na posesję, czekam aż dziecko przejdzie, ono  idzie, póżniej zatrzymuje się przed autem, stoi. Nie wiadomo  czy coś mu nie strzeli do głowy, ja rusze autem a to maleństwo mi podejdzie. A tatuś zamiast wziąć swoje dziecko za rękę i przeprowadzić jak stoi jak mumia i podejmuje żadnych działań. Nie wytrzymałam, opuściłam szybę i poprosiłam go grzecznie aby wziął swoje dziecko za rękè i go przeprowadził i przypilnował. Zero odpowiedzialności.

Gość gosc

Tak już ten świat urzadzony ze ludzie musza umierac co kilka sekund. Dlaczego? To zastanawiające. Światem rządzi matematyka

Gość Sylwia

To prawda..ludzie są mega nieodpowiedzialni.Masakra.