Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna

Dlaczego ludzie odchodzą ode mnie?

Polecane posty

Gość Anna
2 minuty temu, Gość ... napisał:

Być może, ale czy to znaczy, że mam być samotny?

Powodzenia 🙂

Absolutnie nie możemy być samotnymi ludźmi, bo to grozi depresją.

Dziękuję 🙂

Gość Genialny
3 minuty temu, Gość Anna napisał:

Absolutnie nie możemy być samotnymi ludźmi, bo to grozi depresją.

Dziękuję 🙂

Depresja nie istnieje. Nawet temat założyłem o tym jak wyjść ze stanu co określacie depresją.

Gość Anna
4 minuty temu, Piaskun napisał:

Jeżeli nie jesteś z kimś na tyle blisko by Ci powiedział co z Tobą nie tak, to randomy z netu tym bardziej Ci nie powiedzą (chyba, że byłoby coś bardzo oczywistego).

Mam znajomą z pracy. Nie lubię blisko niej siadać i unikam tego? Powód? Ciągle ma zapalenie górnych dróg oddechowych od biurowej klimatyzacji i strasznie capi jej z nosa.

Też pewnie nie wie o co chodzi.

Wiesz, miałam nadzieję że po rozmowie z ludźmi z neta cos mi się rozjaśni, objawi, wyklaruje. No nie mam nikogo bliskiego, kto by mnie znał dobrze. Błędne koło. Właśnie jak mnie trochę poznają, to uciekają.

Z nosa tez mi kurcze nie capi, ani z innego organu 😉 . Raczej staram się pięknie pachnieć 🙂 Modelką nie jestem, pięknością tez nie. Ale wszystko mam na swoim miejscu 🙂 Jednak musze mieć jakaś wadę ukrytą, której ludzie nie mogą znieść. Przykro mi jest...

Gość Anna
2 minuty temu, Gość Genialny napisał:

Depresja nie istnieje. Nawet temat założyłem o tym jak wyjść ze stanu co określacie depresją.

Mam na myśli stan, w którym człowiek nie jest w stanie zmusić się do najprostszych rzeczy. Jest wciąż sam ze swoimi myślami. Pragnie tylko przytulenia i aby ktoś był blisko.