Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ble

Wiekszosc kobiet jest brzydsza od facetow.

Polecane posty

Gość ble

Musza sobie walic tone tapety na ryja,zeby nie straszyc ludzi na ulicy.Przykre.

Gość Gość

Brzydsze od facetów? Haha nie sadze 😂

Gość ble
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Brzydsze od facetów? Haha nie sadze 😂

W sumie brzydsze to jeszcze delikatne okreslenie.

Gość Perianka

Moja kupa jest ładniejsza od twarzy większości facetów. Polacy to szare, bezkszrałtne twarze, wylaniałe myszowate włosy, obłe sylwetki i cmentarz w gębie. Ja wyszłam za  pół krwi Włocha, więc nie muszę kalać ciała typową polską męską brzydotą, nawet polski brunet to 5/10, blondyn to  góra 1,5/10, a rudy 0.

Gość takie są fakty
5 minut temu, Gość Perianka napisał:

Moja kupa jest ładniejsza od twarzy większości facetów. Polacy to szare, bezkszrałtne twarze, wylaniałe myszowate włosy, obłe sylwetki i cmentarz w gębie. Ja wyszłam za  pół krwi Włocha, więc nie muszę kalać ciała typową polską męską brzydotą, nawet polski brunet to 5/10, blondyn to  góra 1,5/10, a rudy 0.

A Polka to góra 3/10.

Gość chooje

Sorka ale laski malują się często tylko i wyłącznie dla pewności siebie XD Jedyni faceci, którzy mogą poszczycić się ładną twarzą to geje których znam. Reszta nawet moim zdaniem brzydkim kobietom do pięt nie dorasta, a większość lasek jakie znam maluje tylko RZĘSY. Nie wiem w jakim zaniedbanym świecie żyjesz ale polscy mężczyźni w 90% to dno dna. Śmierdzą, niezadani, obrzydliwi, mor'dy jak z zakładu karnego powykrzywiane i nudne. Dlatego na mężczyzn mówi się PRZYSTOJNY a na kobietę PIĘKNA. Istnieją piękni mężczyźni ale piękni są zazwyczaj homo albo nie są polakami. Istnieją też ludzie ciekawi, nie są piękni, przystojni tylko ciekawi i to też przyciąga. To, że same brydkie baby poznałeś to świadczy tylko i wyłącznie o Twojej aparycji. Ja poznaje pięknych ludzi. 

Gość Perianka
7 minut temu, Gość takie są fakty napisał:

A Polka to góra 3/10.

Średnio to 4,5 /10 (te młode). Grubsze i rude 0/10, ale brunetki widziałam piękne. 

Gość dupablada

w dodatku pokazujcie swoje mor'dy komentujący, bo mnie ciekawość zżera 

Gość Smutna

Ja też jestem brzydka a rzadko się maluję.

Gość gosc
12 minut temu, Gość chooje napisał:

Sorka ale laski malują się często tylko i wyłącznie dla pewności siebie XD Jedyni faceci, którzy mogą poszczycić się ładną twarzą to geje których znam. Reszta nawet moim zdaniem brzydkim kobietom do pięt nie dorasta, a większość lasek jakie znam maluje tylko RZĘSY. Nie wiem w jakim zaniedbanym świecie żyjesz ale polscy mężczyźni w 90% to dno dna. Śmierdzą, niezadani, obrzydliwi, mor'dy jak z zakładu karnego powykrzywiane i nudne. Dlatego na mężczyzn mówi się PRZYSTOJNY a na kobietę PIĘKNA. Istnieją piękni mężczyźni ale piękni są zazwyczaj homo albo nie są polakami. Istnieją też ludzie ciekawi, nie są piękni, przystojni tylko ciekawi i to też przyciąga. To, że same brydkie baby poznałeś to świadczy tylko i wyłącznie o Twojej aparycji. Ja poznaje pięknych ludzi. 

Jestem piękny, polak i nie homo. I nie wymagam lali

Gość Gość
19 minut temu, Gość chooje napisał:

Dokładnie