Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieosiągalna

Samotnośc to ból duszy

Polecane posty

Gość Nieosiągalna

Miałam ochotę pójść na koncert, ale po prostu nie mam z kim. Koncert się zaczął, a ja mam łzy w oczach, bo to jedyna okazja w moim życiu, aby gdzieś wyjść.  Od zawsze tak było..nieważne, czy byłam dzieckiem, czy dorosłą osobą. Po prostu utknęłam w samotni swojego domu...w czterech ścianach.

Gość gosc

Masz rodzeństwo? Ja też zawsze sie tak czułam odkąd pamiętam. Myślałam, że z czasem to minie i łatwiej przyjdzie nawiąywanie znajomości, ale tak nie jest.

Gość Nieosiągalna

Każdy ma swoje życie i nikt nie zapyta się, jak się czujesz.

Gość Nieosiągalna

Samemu na koncert to strach w tych czasach...no może, jakbym była facetem. Jak mam nawiązać kontakty skoro nigdzie nie wychodzę? Praca tutaj nie ma znaczenia.

Gość gosc

Może nie tyle niebezpieczne co pewnie niekomfortowe, bo większość ludzi jednak z kimś przychodzi. Ja nie lubie poznawać nowych ludzi, bo mam wrazenie, ze kazdy mnie negatywnie ocenia i jakoś odstaje od reszty, przez co czuje sie potem jeszcze gorzej, ale moze to przez aspergera.

Gość Nieosiągalna

Podasz mi jakiś kontakt?

Gość OsiemJeden

Co znaczy nieosiagalna?Ja z nikim nie pisalem,nie kontaktowalem,nie umawialem sie takze dla mnie zadna osoba nie istnieje...Zreszta prosic sie kogokolwiek o cokolwiek jest bezsensem.To nie tak powinno wygladac ale morderstwo jest morderstwem a przesladowanie od powiedzmy 20 lat tez robi swoje...Dziekuje za uwage.

Gość xbmj

Autorko, jeszcze nie jeden koncert przed Tobą, to nie jest jedyna okazja w życiu.

Ludzi można poznać w pracy, na ulicy, w sklepie, na siłowni. Jedynym słowem wszędzie gdzie przebywacie. Wystarczy być bardziej otwartym.  Jeśli szukasz związku to jakieś aplikacje randkowe też mogą być dobrym pomysłem.

Ważne, żeby nie skreślać każdego, kto z wyglądu nie jest w Twoim typie, tylko dać szanse na te kilka spotkań.

Dobranoc i pozdrawiam.