Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onnn

Czy jak kobieta zakocha się w chłopaku to zaakceptuje że on mieszka z matką

Polecane posty

Gość onnn

Jak myślicie?

Gość Gość

wszystko zaakceptuje 

Gość Rokitka

Oczywiście, to żaden problem. Mój chłopak ma 32 lata i mieszka z rodzicami nadal i młodszą siostrą, pochodzimy z małej miejscowości i nikt tu nie ma samemu pieniedzy żeby się budować. Za rok planujemy ślub, to może po nim weźmiemy kredyt i razem coś się kupi lub wynajmie. Tak wiec nie wiem z czym jest problem, kocham go i nie ma to dla mnie znaczenia

Gość HeavenAndHell

Zależy od wieku, od tego czy mieszka z nimi, czy jest na utrzymaniu. Dorosły facet, któremu mamusia musi prać gacie to porażka. Nie umawiam się z osobami, które mieszkają z rodzicami też z innego powodu, w pewnych momentach przydaje się odrobina prywatności. 

Gość PieniądzeToNieWszystko

Od 21 roku życia mieszkam za granicą i sama się utrzymuję, opłacam studia i jeszcze w każdym miesiącu wysyłam rodzicom 1000 zł, jak przyjeżdżam, to przywożę walizkę pełną ubrań (Armani, Karl, Hugo Boss)... za to nikogo nie poderwałam na stałe, coś za coś.

Gość szkoda gadać

Tak.

Bo jeśli facet jest przystojny, to dla kobiet mieszkanie z matką = opiekuńczy i rodzinny mężczyzna troszczy się o swoją matkę. A jeśli nie jest przystojny, to mieszkanie z matką = biedny nieudacznik mieszka z matką, bo go nie stać na wyprowadzkę.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość szkoda gadać napisał:

Tak.

Bo jeśli facet jest przystojny, to dla kobiet mieszkanie z matką = opiekuńczy i rodzinny mężczyzna troszczy się o swoją matkę. A jeśli nie jest przystojny, to mieszkanie z matką = biedny nieudacznik mieszka z matką, bo go nie stać na wyprowadzkę.

Thug life. I co poradzisz?