Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PurpleSceleton

Czy to prawda, że dzisiaj dużo kobiet tak robi?

Polecane posty

Gość Delma

Chocbysmy chcialy tak robic, odsetek mezczyzn chcacych placic za kobiete na pierwszej randce (nie mowiac o dalszych, wyjazdach, mieszkaniu, ...enkach i torebkach) jest tak znikomy, ze nie ma szans.

Gość Xxxxxx
Przed chwilą, Gość ButerflyTheIgnor napisał:

Nie chcę was obrażać, ale plebsem strasznym jesteście. Jakbym widział przepychanki przedszkolaków w piaskownicy....

Radze zadbać o interpuncje.

Gość Bicku
Przed chwilą, Gość 000 napisał:

A Ty się nie nadajesz do niczego : /

No myślę że z uwagi na to że moje jądra produkują całkiem sporo nasienia to na byczka rozpłodowego bym się nadał. 

Gość ButerflyTheIgnor
18 minut temu, Gość Bicku napisał:

No myślę że z uwagi na to że moje jądra produkują całkiem sporo nasienia to na byczka rozpłodowego bym się nadał. 

Sama ilość nasienia, nie czyni cię byczkiem rozpłodowym. Żeby być byczkiem rozpłodowym, trzeba mieć geny odpowiednie. Najlepiej pożądane aryjskie cechy, jak wysoki wzrost, czy błękitne oczy... Swoją drogą kiedyś oglądałem program na Discovery, że gdzieś w Anglii, chcieli uzyskać wyjątkowo inteligentne dzieci i dlatego zapładniano kobiety in vitro nasieniem profesorów. Były techniczne problemy, bo panowie, z reguły, byli po 60-ce i, w związku z tym, pleminiczki nie były zbyt silne... Ale dzieci, które udało się uzyskać, rzeczywiście miały potem wyjątkowo wysokie wyniki w nauce...