Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dr Prawda Boli

Lubicie arabusów i murzynków? To macie kiłę, rzężączkę, HiV, HCV itp

Polecane posty

Gość Dr Prawda Boli

Tego wam nie powie PiS-dowska TVP i lewacka TVN, ale  podam wam dane z Kliniki Dermatologii i Wenerologii przy Koszykowej w Warszawie: corocznie o 100% rośnie liczba zakażeń chorobami wenerycznymi, za co w 99% odpowiada sex z czarnuchami z Afryki, arabusami, pakolami, hindusami i innymi gównianymi nacjami. Kobiety szanujcie się! Nie wiecie jak łatwo się zarazić, a konsekwencje są poważne, np. taka kiła nie leczona może prowadzić do śmierci. Niestety ścierwa rządzące naszym krajem sprowadzają takich zarażonych do kraju milionami i dzięki temu przychodnie i kliniki są zapchane tymi kolorowymi z Azji i Afryki i ich ...nymi partnerkami z patologii polskiej. Pamiętajcie, że większość tych chorób jest często bezobjawowa, a zarazić się można nawet przez seks oralny.

Gość Adzik

Ale skąd wiesz, że to wynik uprawiania skesu z czarnymi, Arabami etc. ta klinika podała takie dane?

Gość Lepiej uważać na ciapatych

U kobiet rzeżączka czy chlamydioza przebiegają w większości przypadków prawie bezobjawowo. U mężczyzn choroby takie jak chlamydioza dają objawy w zaledwie 50 proc. przypadków, a rzeżączka przebiega bezobjawowo u 10 proc. mężczyzn. Kiła może przebiegać bezobjawowo u obojga płci, może mieć również przebieg skąpoobjawowy - wtedy łatwo przeoczyć takie zakażenie.

Gość nieoficjalnie

Ta klinika "obsługuje" około 60% rynku. Oficjalnie nie wolno prowadzić takich statystyk, bo to rasizm i ksenofobia, ale wystarczy zobaczyć kto przychodzi do takich przychodni i klinik i się popytać obsługi...

Gość Adzik
6 minut temu, Gość nieoficjalnie napisał:

Ta klinika "obsługuje" około 60% rynku. Oficjalnie nie wolno prowadzić takich statystyk, bo to rasizm i ksenofobia, ale wystarczy zobaczyć kto przychodzi do takich przychodni i klinik i się popytać obsługi...

A jak to wygląda na zachodzie, podobne wyniki?

Gość Ktoż to wie, ale...

...w Niemczech pewnie zbliżone.

Gość Owa

Daj spokój, złapałam wenere od mojego pierwszego partnera, czystej krwi Polaka, więc gadaj do siebie. 

Gość rrr

polki i polacy tez zalezy w jakich warunkach mieszkali 

Gość Aaa

Nie lubię i nie mam, nigdy nie mialam. W obydwu ciazach byly wszystkie rutynowe badania na wenery, jestem czysciutka jak łza. 

Gość Adzik
19 minut temu, Gość Owa napisał:

Daj spokój, złapałam wenere od mojego pierwszego partnera, czystej krwi Polaka, więc gadaj do siebie. 

Mogło tak się zdarzyć, ale według statystyk gruźlicę przywożą do nas ponoć głównie Ukraińcy, z chorobami wenerycznymi może być podobnie i jeśli najwięcej przypadków jest wśród imigrantów ze Wschodu, to trzeba uważać