Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Huks

Zuzanna borucka

Polecane posty

Gość Huks

Ostatnio ogladalem sobie gdyz wyskoczylo mi to w polecanych ta pania.. jak mowila ze ludzie tlusci sa piekni i ze nie bd przepraszac chudzielcow itd a jak ktos nie rozumie jej czadnego humoru to trudno... moglbym powiedziec ze jestes gruba jak swinia i to nie hejt a moj czarny humor.. ale nie o to mi chodzi.. laska tlumaczyla sie ze to eksperyment itd okej okej... kilka filmikow obejrzalem i wywnioskowalem ze co chwile sie odnajduje i zmienia i xnajduje i gruba czuje sie dobrze i ja to rozumie.. ale bylo wiele sytuacji a objerzalem kilka filmikow jak mowila ze nie przejmujcie sie jak jestescie grubi ktd a ogladaja ja glownie malolaci.. a teraz sie odchudza dla zdrowia.. kij z nia ale nie lepiej mowic czujcie sie dpbrze sami ze soba ale jak jestesci grubi to schudnijcie dla zrowia od samego poczatku? Wgl ja wiem geny itd i ta cala gadka o otylosci.. a czy ktps to grubasom wpycha te jedzenie na sile... ps pokazcie mi jedna gruba osobe  w obozach albo skrajnie biednych rejonach ktora je malo jak inni ale jest gruba to uwierzew geny