Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bicku

Czy przepis na szczęście dla aktywnego fizycznie faceta przed trzydziestką to poznać zadbaną starszą o 10- 15 lat kobietę?

Polecane posty

Gość Czarna

Zainteresowanie młodego starszą jest czysto sexualne i bywa ze jest to jednorazową przygodą.Tu nie ma miłości czysty układ

Podejrzewam że tak jak pisze osoba powyżej. Plus jakieś wygody finansowe w stylu "po co hotel jak ona ma mieszkanie całe dla siebie i kota"

Gość Tommi

To prawda i jest obecnie bardzo czesto praktykowane. 

Gość Raf34

Też mi się takie cuda marzą ale to chyba tylko marzenia

Gość Gosc

A ja miałam tak przez prawie 2 lata niestety Ona spotkała kogoś w swoim wieku na stały związek i musiałem ustąpić ale było warto

Dnia 30.06.2019 o 13:51, Matt_Dawg napisał:

No to dobrze że się skończyło, to nie jest zdrowe na dłuższy dystans

Dlaczego niezdrowe, doktorku?

Gość Ano

Bo 15 lat różnicy jest niezdrowe.  

Gość Gorący
Przed chwilą, Lena.Wawa. napisał:

Dlaczego niezdrowe, doktorku?

Też mnie siuśmajtki nie interesują, po za seksem co taka kobieta 20 letnia moze dać facetowi  +- 40 letniemu? O czym z taką rozmawiać?

Gość Ano
1 minutę temu, Gość Gorący napisał:

Też mnie siuśmajtki nie interesują, po za seksem co taka kobieta 20 letnia moze dać facetowi  +- 40 letniemu? O czym z taką rozmawiać?

Nie chodzi o rozmowę,  ale z perspektywy kobiety przed trzydziestką taki mężczyzna 40 + to stary facet. Chyba, że jest sławny lub bogaty. 

2 minuty temu, Gość Gorący napisał:

Takie duże różnice wieku zarówno w jedną jak i drugą stronę zazwyczaj sprawdzają się tylko w seksie, wówczas najbardziej pasują do siebie temperamentem.

Do stałych związków, z nadzieją na przyszłość, jednak polecałabym kogoś w wieku zbliżonym do siebie, tak plus minus, góra 6 lat.

Gość Gorący
Przed chwilą, Gość Ano napisał:

Nie chodzi o rozmowę,  ale z perspektywy kobiety przed trzydziestką taki mężczyzna 40 + to stary facet. Chyba, że jest sławny lub bogaty. 

Mnóstwo kobiet 30 letnich woli facetów 40 letnich jak 25-30 letnich.

Natomiast zupełnie nie rozumiem co ma do tego zdrowie? Może chodziło o zdrowie psychiczne? 😉

2 minuty temu, Lena.Wawa. napisał:

Takie duże różnice wieku zarówno w jedną jak i drugą stronę zazwyczaj sprawdzają się tylko w seksie, wówczas najbardziej pasują do siebie temperamentem.

Do stałych związków, z nadzieją na przyszłość, jednak polecałabym kogoś w wieku zbliżonym do siebie, tak plus minus, góra 6 lat.

Nic dodać nic ująć jak dla mnie

Przed chwilą, Lena.Wawa. napisał:

Natomiast zupełnie nie rozumiem co ma do tego zdrowie? Może chodziło o zdrowie psychiczne? 😉

Zdrowie użyte w przenośni, jako określenie porządanego stanu rzeczy w dłuższej perspektywie

Gość Ano
7 minut temu, Gość Gorący napisał:

Mnóstwo kobiet 30 letnich woli facetów 40 letnich jak 25-30 letnich.

Ciekawe,  bo ani ja, ani żadna kobieta w tym wieku z mojego otoczenia nie interesuje się mężczyznami 40 +.

2 minuty temu, Gość Ano napisał:

Ciekawe,  bo ani ja, ani żadna kobieta w tym wieku z mojego otoczenia nie interesuje się mężczyznami 40 +.

Twoje otoczenie nie musi być reprezentatywne, trzeba patrzeć szerzej.

Gość Ano
Przed chwilą, Matt_Dawg napisał:

Twoje otoczenie nie musi być reprezentatywne, trzeba patrzeć szerzej.

Być może,  ale jak na użyte słowo mnóstwo to jednak mogłabym znać choć  jedną,  a jednak nie znam. Chyba, że kwestie materialne wchodzą w grę.  

Gość gość
13 minut temu, Lena.Wawa. napisał:

Kto Ci takich rzeczy naopowiadał, że sprawdzają się tylko w seksie? Wypowiadasz się za wszystkich czy za siebie? I co to za windowanie plus minus 6?

Z nadzieją na przyszłość weź sobie osobę w wieku zbliżonym do siebie? Wiesz, że w miłości nie liczy się lat? 

Wszystko zależy od wielkości miejscowości, wykształcenia, zarobków itd. Nie że jestem znawcą statystyki to sie może znacznie roznić

Niestety to co autor napisał to tylko przepis na szczęście wg Brazzers.

Do prawdziwego szczęścia w życiu też ja o wiele więcej.

Często ostatnio widzę pary ze sporą różnicą wieku, ale z reguły są to nie źle ustawieni faceci po 40tce. Kończy się to zawsze w jeden sposób: po jakimś czasie nowa "zabawka". Bo jak to inaczej nazwać?

Gość ggoooooooooooosc
3 minuty temu, Gość Ano napisał:

Być może,  ale jak na użyte słowo mnóstwo to jednak mogłabym znać choć  jedną,  a jednak nie znam. Chyba, że kwestie materialne wchodzą w grę.  

materialne zawsze wchodzą w grę, trzeba mieć co jeść

Przed chwilą, Gość gość napisał:

Kto Ci takich rzeczy naopowiadał, że sprawdzają się tylko w seksie? Wypowiadasz się za wszystkich czy za siebie? I co to za windowanie plus minus 6?

Z nadzieją na przyszłość weź sobie osobę w wieku zbliżonym do siebie? Wiesz, że w miłości nie liczy się lat? 

To nie do mnie ale się wypowiem. "W miłości nie liczy sie lat" to piekny frazes ale kobieta ma ograniczony czas kiedy moze miec dzieci i to jest wyznacznik i istotny czynnik dla wielu facetów. A to tylko jeden z przykładów. Generalnie kobiety mają lepszy, łatwiejszy start i z czasem coraz trudniej, faceci odwrotnie - młodzi nie mają nic ale z czasem jest im coraz łatwiej

2 minuty temu, Matt_Dawg napisał:

faceci odwrotnie - młodzi nie mają nic ale z czasem jest im coraz łatwiej

Częściowo się zgodzę, a to dlatego, że dodałbym: faceci z zasobnym portfelem mają z czasem lepiej.

Gość gość
4 minuty temu, Matt_Dawg napisał:

To nie do mnie ale się wypowiem. "W miłości nie liczy sie lat" to piekny frazes ale kobieta ma ograniczony czas kiedy moze miec dzieci i to jest wyznacznik i istotny czynnik dla wielu facetów. A to tylko jeden z przykładów. Generalnie kobiety mają lepszy, łatwiejszy start i z czasem coraz trudniej, faceci odwrotnie - młodzi nie mają nic ale z czasem jest im coraz łatwiej

Frazes? Piękny i prawdziwy. Nie każda kobieta chce mieć dzieci. Wiek nie ma nic do rzeczy, jeżeli faktycznie para się kocha. Nie wyolbrzymiaj i nie szukaj dziury w całym.

Frazes? Piękny i prawdziwy. Nie każda kobieta chce mieć dzieci. Wiek nie ma nic do rzeczy, jeżeli faktycznie para się kocha. Nie wyolbrzymiaj i nie szukaj dziury w całym.

Nie każda kobieta chce mieć dzieci, nie każdy mężczyzna chce mieć dzieci. Ale sporo chce.

To nie ja wyolbrzymiam, raczej ty idealizujesz. Motylki w brzuchu to nie wszystko.

Gość gość
8 minut temu, Matt_Dawg napisał:

Nie każda kobieta chce mieć dzieci, nie każdy mężczyzna chce mieć dzieci. Ale sporo chce.

To nie ja wyolbrzymiam, raczej ty idealizujesz. Motylki w brzuchu to nie wszystko.

Ok. To masz pół racji, a pół mam ja. Zgoda? Tak jak w życiu fifti fifti.;)

Ok. To masz pół racji, a pół mam ja. Zgoda? Tak jak w życiu fifti fifti.;)

Deal

Gość gość
3 minuty temu, Matt_Dawg napisał:

Deal

Fantastic.