Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pola

Auto na abonament - co sądzicie?

Polecane posty

Gość Pola

Tyle się ostatnio mówi o samochodach w abonamencie, że sama zaczęłam się zastanawiać czy sfinansować sobie w ten sposób auta. Akurat na jesień planuje sprzedać swoje Reanult Clio i poszukać czegoś o podobnych gabarytach. Dajcie znać co sądzicie o autach na abonament - opłaca się czy nie? Może ktoś z Was korzysta? 

No i oczywiście jakie fajne autka polecacie mi do miasta i w okazjonalne trasy (4-5 razy w ciągu roku) 

Gość Michu

Jeżeli nie lubisz zajmować się takimi sprawami jak naprawa, wymiana opon czy ubezpieczenie to abonament jest fajną opcją. Bierzesz auto i nic cię nie interesuje. Po prostu jeździsz nim przez rok czy dłużej, a wszelkie kwestie serwisowe itp. naprawia firm, z którego go wzięłaś. No i co roku możesz brać kolejne auto, więc dla mnie to jest chyba najwygodniejsze ;). 

No i jak chcesz mieć na początku taniej to sprawdź sobie używane auta na abonament, Master1 chyba takie oferuje. Oni mają akurat wszystkie auta po kontraktach leasingowych, więc to są bardzo pewne i sprawdzone pod każdym kątem samochody.