Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tarmoszony emocjami

Jeśli Bóg mi włożył ją do serca to po to żebym cierpiał? Czy był szczęśliwy.

Polecane posty

Gość Gość
11 minut temu, Gość Tarmoszony emocjami napisał:

No bo ona jest rzadkością, miłość życia. Uh żebym ja tak gadać jak pisze potrafił to ze łzami w oczach by rzuciła się w moje ramiona. 

A ja bym pocałował ja w mokry policzek i już by nie płakała tylko się uśmiechała 😊

Skąd ja znam ten styl pisania ..mhmm..Z Bogiem. 

Gość Tarmoszony emocjami
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Skąd ja znam ten styl pisania ..mhmm..Z Bogiem. 

Akurat, tak to nie jeden pisarz z tej ziemi pisze. Ale czuje że jak nie napisze to wybuchnę. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Tarmoszony emocjami napisał:

Akurat, tak to nie jeden pisarz z tej ziemi pisze. Ale czuje że jak nie napisze to wybuchnę. 

To Chwalmy Pana za Twe słowa i życzę spokoju ducha.To jedyne,co można w tej sytuacji zachować w sobie tarmoszony emocjami.Ja sama wybucham w środku..

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość Tarmoszony emocjami napisał:

Daj sobie spokój z tą miłością bo nic dobrego z tego nie będzie. Z czasem Twoje serce się uspokoii i poczujesz przypływ pozytywnej energii, daj sobie czas.

Gość Tarmoszony emocjami
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Daj sobie spokój z tą miłością bo nic dobrego z tego nie będzie. Z czasem Twoje serce się uspokoii i poczujesz przypływ pozytywnej energii, daj sobie czas.

Serce się uspokoi ale to co w nim jest nie zniknie, tego jestem pewien. A moja indolencja która mi proponujesz tez nie pomagała, nie robiłem nic, a co się działo w środku to się działo i działo i dzialo... a nawet nie w środku, bo cały wszechświat widział coś, tylko nie wiedział co. 

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość Tarmoszony emocjami napisał:

Serce się uspokoi ale to co w nim jest nie zniknie, tego jestem pewien. A moja indolencja która mi proponujesz tez nie pomagała, nie robiłem nic, a co się działo w środku to się działo i działo i dzialo... a nawet nie w środku, bo cały wszechświat widział coś, tylko nie wiedział co. 

Czasami ludzie wokół Ciebie nazywanymi znajomymi robią coś wbrew Twojej woli. W takim przypadku trzeba się całkowicie odizolować. Trzymam kciuki bo wiem że Twa dusz cierpi. Głowa do góry, bądz dobrym człowiekiem.

Gość Celine Diżą
15 minut temu, Gość Tarmoszony emocjami napisał:

Ładne. 🙂 Gdyby nie to, że poznałeś ją na oazie, to ukradłabym dla siebie. Znaczy, wmówiła sobie, że jestem adresatką i szybko zamknęła kafeterię, żebyś czasem nie zdążył napisać, że to nie o mnie.

Tylko, że ja nigdy nie byłam na oazie. Teraz to nawet żałuję. 😉 

Gość Tarmoszony emocjami
Przed chwilą, Gość Celine Diżą napisał:

Ładne. 🙂 Gdyby nie to, że poznałeś ją na oazie, to ukradłabym dla siebie. Znaczy, wmówiła sobie, że jestem adresatką i szybko zamknęła kafeterię, żebyś czasem nie zdążył napisać, że to nie o mnie.

Tylko, że ja nigdy nie byłam na oazie. Teraz to nawet żałuję. 😉 

Dobry humor 🤣 

Gość Gość
20 minut temu, Gość Tarmoszony emocjami napisał:

Dobry humor 🤣 

mam podobna sytuacje i tez boje się zagadać. Mogę poderwać sto innych dziewczyn tylko nie jej. heh:-(

Gość Tarmoszony emocjami
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

mam podobna sytuacje i tez boje się zagadać. Mogę poderwać sto innych dziewczyn tylko nie jej. heh:-(

Ja tez tak miałem, jak się nic nie czuje, nie zależy to można sobie podrywać jakby to była herbatka u rodziców. A jedna taka niczym biblijny "kamień potknięcia" sprawiła, że zostałem niemową. A najgorsze jest to ze ja w sumie tylko uchodzę za babiarza a tak to jestem porządny chłopak. 

Gość Taka z 2 piętra
Przed chwilą, Gość Tarmoszony emocjami napisał:

Ja tez tak miałem, jak się nic nie czuje, nie zależy to można sobie podrywać jakby to była herbatka u rodziców. A jedna taka niczym biblijny "kamień potknięcia" sprawiła, że zostałem niemową. A najgorsze jest to ze ja w sumie tylko uchodzę za babiarza a tak to jestem porządny chłopak. 

Przytulam za ten tekst 😉

Gość Gosc

Przeczytałam cały temat. Bardzo ładnie i szczerze piszesz. Powinieneś napisać to do niej!! Ja bym się ucieszyła gdyby ktoś tak do mnie napial. Czasem trudno powiedzieć coś w oczy, łatwiej napisać 

Gość Widz

Tarmoszony nie słuchaj tej pani wyżej bo One tym się żywią!! Pisząc do niej zrobisz z siebie tylko błazna a nuc to nie zmieni oprócz chwilowej poprawy jej samooceny. Trzymaj się i bądz silny.

Gość Tarmoszony emocjami
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Przeczytałam cały temat. Bardzo ładnie i szczerze piszesz. Powinieneś napisać to do niej!! Ja bym się ucieszyła gdyby ktoś tak do mnie napial. Czasem trudno powiedzieć coś w oczy, łatwiej napisać 

No to pisze to właśnie do niej, ona ma oczy i to czyta umie czytać hehe 

ej właśnie sobie uświadomiłem jaki super chłopak ze mnie 👍 Haha jestem gitem. Dobre rzeczy robie. 😇

Gość Taka z 2 piętra

No to pisze to właśnie do niej, ona ma oczy i to czyta umie czytać hehe 

ej właśnie sobie uświadomiłem jaki super chłopak ze mnie 👍 Haha jestem gitem. Dobre rzeczy robie. 😇

Miło się czasem coś tak szczerego od mężczyzn czyta.Pomyślę o Tobie ciepło ,żeby emocje Ciebie nie za bardzo wytarmosily od środka😊 Ale zdradzę Tobie sekret,kobiety lubią też czasem takie szczere rozmowy w oczy😎

Gość Tarmoszony emocjami
3 minuty temu, Gość Taka z 2 piętra napisał:

Ale zdradzę Tobie sekret,kobiety lubią też czasem takie szczere rozmowy w oczy😎

Hehe to zdejmij te okulary Haha 😁

Gość Taka z 2 piętra
3 minuty temu, Gość Tarmoszony emocjami napisał:

Hehe to zdejmij te okulary Haha 😁

W tej chwili schowalam się od słońca ,więc jestem bez okularów..moje oczy są dość duże ze zdumienia i podziwu,że mężczyźni tak pięknie pisać potrafią😃 i nawet się uśmiecham 😁porządny chłopak z Ciebie,jak nie robisz tyle balaganu wokoło 😋

Gość Tarmoszony emocjami
7 minut temu, Gość Taka z 2 piętra napisał:

W tej chwili schowalam się od słońca ,więc jestem bez okularów..moje oczy są dość duże ze zdumienia i podziwu,że mężczyźni tak pięknie pisać potrafią😃 i nawet się uśmiecham 😁porządny chłopak z Ciebie,jak nie robisz tyle balaganu wokoło 😋

Łobuz ze mnie ale walczę, uczę się ostatnio i składam koszulki w kostkę. Może się ten bałagan jakoś ogarnie! 

Gość Taka z 2 piętra

Łobuz ze mnie ale walczę, uczę się ostatnio i składam koszulki w kostkę. Może się ten bałagan jakoś ogarnie! 

Tak myślę..garść łobuza, szklanka wariata,szklanka romantyka, miarka wrażliwca,szczypta drania,kilogram męskości, kostka testosteronu,pół kilo poczucia humoru,polewa z tabliczki słodkiej i gorzkiej czekolady  i mamy czekoladowe ciasto o wyjątkowym smaku mężczyzny😊Nie jedna by się skusiła na taki wyrafinowany smak..Te Twoje emocje to jak bakalie w środku..mhmm..czasem twardy jak orzech.Balagan w głowie,to bałagan w życiu,dobrze myślisz 😊Powodzenia w ogarnianiu😊

Gość Tarmoszony emocjami
32 minuty temu, Gość Taka z 2 piętra napisał:

Tak myślę..garść łobuza, szklanka wariata,szklanka romantyka, miarka wrażliwca,szczypta drania,kilogram męskości, kostka testosteronu,pół kilo poczucia humoru,polewa z tabliczki słodkiej i gorzkiej czekolady  i mamy czekoladowe ciasto o wyjątkowym smaku mężczyzny😊Nie jedna by się skusiła na taki wyrafinowany smak..Te Twoje emocje to jak bakalie w środku..mhmm..czasem twardy jak orzech.Balagan w głowie,to bałagan w życiu,dobrze myślisz 😊Powodzenia w ogarnianiu😊

Jaka ty jesteś urocza 😁 Trzymajcie mnie....  😝 

Gość Tarmoszony emocjami

Szczęśliwy ten który ... nie ma sekretów 🙏

Gość Taka z 2 piętra
4 minuty temu, Gość Tarmoszony emocjami napisał:

Szczęśliwy ten który ... nie ma sekretów 🙏

Można mieć sekrety w życiu, każdy ma prawo do swojego kawałka świata,a czy zaprosi tam innych to każdego indywidualna sprawa..Ale czasem warto wpuścić choć na chwilę kogoś do swojego intymnego świata, bo wtedy nie będzie nasza dusza,nasz umysl,nasze serce targane skrajnymi emocjami.Miej sekrety,ale miej też wokół siebie ludzi,którym możesz je powierzyć. I tego życzę,  takich ludzi,którym możesz i którym warto ufać 😊

Gość Gosc
39 minut temu, Gość Taka z 2 piętra napisał:

Można mieć sekrety w życiu, każdy ma prawo do swojego kawałka świata,a czy zaprosi tam innych to każdego indywidualna sprawa..Ale czasem warto wpuścić choć na chwilę kogoś do swojego intymnego świata, bo wtedy nie będzie nasza dusza,nasz umysl,nasze serce targane skrajnymi emocjami.Miej sekrety,ale miej też wokół siebie ludzi,którym możesz je powierzyć. I tego życzę,  takich ludzi,którym możesz i którym warto ufać 😊

Ojj takich ludzi w dzisiejszych czasach trudno znalezć, świat już dawna spada na psy.

Gość Lea

Autorze próbowałeś z kimś o tym porozmawiać realnie _ tak zwyczajnie się wygadać 🙂

Gość Gosc
Dnia 28.06.2019 o 14:07, Gość Tarmoszony emocjami napisał:

Jak ja widzę to jestem szczęśliwy, smutny ale szcxesliwy, szczęśliwy bo jest, ale smutny że na zakazie

co to znaczy, ze na zakazie?? To ciekawe... 

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

co to znaczy, ze na zakazie?? To ciekawe... 

Bo jest w zamknięciu. Wejście czy wyjście tylko dla upoważnionych.

Gość Taka z 2 piętra
30 minut temu, Gość Gosc napisał:

Ojj takich ludzi w dzisiejszych czasach trudno znalezć, świat już dawna spada na psy.

Tacy ludzie istnieją,,ja mam wokół siebie takich,najbliższych przyjaciół i sama dla nich jestem jak oaza😊

Gość Gosc
5 minut temu, Gość Gosc napisał:

w szpitalu? a jak ty masz na imię autorze?

Gość Taka z 2 piętra
6 minut temu, Gość Gosc napisał:

Dobre tłumaczenie..to coś jak ja,jestem tylko dla wybranych,reszta nie ma u mnie co szukać 😋

Gość Gosc
10 minut temu, Gość Taka z 2 piętra napisał:

Dobre tłumaczenie..to coś jak ja,jestem tylko dla wybranych,reszta nie ma u mnie co szukać 😋

może to o ciebie chodzi.... autor napisał ze ona to czyta 😛