Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ina

Panowie tylko się przyznajcie;) Panie też mogą odp

Polecane posty

Gość Ina

Jak idzie po was mężczyznach poznać czy zależy wam na kobiecie czy podrywacie nią tylko dla seksu? Czy wogóle idzie? Jak się wtedy zachowujecie,mówicie,piszecie wiad.?

Gość Bradley

Po rozmowie. Zresztą i tak każdy facer jest inny i czy zależy czy nie to wszystko kończy się sexem.

Dopiero po nim będziesz wiedzieć na czym mu zależało. Pytanie czego Ty po nim oczekujesz.

Gość jop

panie to cioty

Gość Katje

Jestem kobietą, ale odpowiem z mojego doświadczenia z kilkoma panami. 

Zależy mu na Tobie: jest onieśmielony Tobą, patrzy się ukradkiem. Czasem popisuje, chce żebyś i Ty cały czas na niego patrzyła, głośno się śmieje itp  Początkowo trzyma dystans. Chce wiedzieć o Tobie jak najwięcej, zasypuje pytaniami. "Przypadkowe" dotknięcia

Zależy tylko na se/ksie:  podchodzi do Ciebie śmiało, mówi masę komplementów często oklepanych lub z seksualnym podtekstem. Dotyka, obejmuje śmiało, chce poczuć Twój zapach itp

Gość Wiem co mówię
34 minuty temu, Gość Katje napisał:

Jestem kobietą, ale odpowiem z mojego doświadczenia z kilkoma panami. 

Zależy mu na Tobie: jest onieśmielony Tobą, patrzy się ukradkiem. Czasem popisuje, chce żebyś i Ty cały czas na niego patrzyła, głośno się śmieje itp  Początkowo trzyma dystans. Chce wiedzieć o Tobie jak najwięcej, zasypuje pytaniami. "Przypadkowe" dotknięcia

Zależy tylko na se/ksie:  podchodzi do Ciebie śmiało, mówi masę komplementów często oklepanych lub z seksualnym podtekstem. Dotyka, obejmuje śmiało, chce poczuć Twój zapach itp

I po tym wszystkim ani się nie obejrzysz a on już jest głęboko w tobie :)

Gość Ina

Dziękuje za odpowiedzi nawet te mniej miłe i przydatne Niektóre napewno mi pomogły.