Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Mam w domu grzyba myslicie ze ode mnie czuć?

Polecane posty

Gość gosc

Nieswiezo sie czuje. Myslicie ze czuc ode mnie?

Gość Gość

Tak, to specyficzny zapach i czuć. Moja koleżanka z pracy wynajmuje zagrzybione mieszkanie i jest masakra.

Gość gosc

Czuje sie jak brudas, chociaz piorebubrania i sie myje. Za/bije sie

Gość Gość

Moja koleżanka to bardzo zadbana kobieta, ale niestety czuć. Nie myśl o sobie „brudas” tylko zrób coś z grzybem w domu. Nieprzyjemny zapach to nic w porównaniu do konsekwencji zdrowotnych. Wdychanie grzybów jest niebezpieczne dla oskrzeli, płuc, wzmaga i powoduje alergie, itd

Gość gosc
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Tak, to specyficzny zapach i czuć. Moja koleżanka z pracy wynajmuje zagrzybione mieszkanie i jest masakra.

Jaki to zapach

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

Jaki to zapach

Grzyba. Lekko słodki i stęchły.

Gość gość

Wszystkie wyprane ubrania chowaj do reklamówek i szczelnie zamykaj. Przed wyjściem prysznic, ubierasz się i wychodzisz. Ja tak robiłam jak wynajmowałam chatę na studiach. Ten zapach to zapach starej szafy, stęchlizny. Polecam po wypraniu zamykać w workach foliowych. 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Wszystkie wyprane ubrania chowaj do reklamówek i szczelnie zamykaj. Przed wyjściem prysznic, ubierasz się i wychodzisz. Ja tak robiłam jak wynajmowałam chatę na studiach. Ten zapach to zapach starej szafy, stęchlizny. Polecam po wypraniu zamykać w workach foliowych. 

Popieram! Dobry pomysł.

Gość gosc
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Moja koleżanka to bardzo zadbana kobieta, ale niestety czuć. Nie myśl o sobie „brudas” tylko zrób coś z grzybem w domu. Nieprzyjemny zapach to nic w porównaniu do konsekwencji zdrowotnych. Wdychanie grzybów jest niebezpieczne dla oskrzeli, płuc, wzmaga i powoduje alergie, itd

Nie stać mnie na wynajem mieszkania a to jest z gminy socjalne. Mieszkam z matką

Gość gość

grzyba to ty masz na piętach, i tak czuć, śmierdzi aż przez ekran komputera.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

Nie stać mnie na wynajem mieszkania a to jest z gminy socjalne. Mieszkam z matką

To rób jak napisała koleżanka wyżej. No i jak będzie Cię stać to pomyśl o swoim i mamy zdrowiu.

Gość gosc

To jest głęboko w ścianach w całym budynku, pieka mnie oczy i czuje takie toksyczne powietrze

Gość gosc

Podoba mi sie dziewczyna ale z tym smrodem nie ma co podchodzić

Gość gosc
7 minut temu, Gość gość napisał:

No właśnie próbuje tak ale jak widlsza i schna po praniu to zapach osiada? Pytalas kogos czy od Ciebie czuć?

Gość gość
7 minut temu, Gość gość napisał:

grzyba to ty masz na piętach, i tak czuć, śmierdzi aż przez ekran komputera.

Nie dobijaj brudaski.

Gość gosc

Jakie choroby to jeszcze powoduje?

Gość gosc
18 minut temu, Gość gość napisał:

Nie dobijaj brudaski.

O kim to?

Gość gość

Ty nie dyskutuj o takich rzeczach na kafe, to forum nie od tego, tu zawsze znajdzie się ktoś, kto Cię zwyzywa od brudasek. XD

Gość gosc
5 minut temu, Gość gość napisał:

Ty nie dyskutuj o takich rzeczach na kafe, to forum nie od tego, tu zawsze znajdzie się ktoś, kto Cię zwyzywa od brudasek. XD

Jestem chłopakiem

Gość gosc

Oczy mnie szczypia, głowa boli i ten zapach..

Gość Taki tam nick

Ogólnie niestety zawsze czuć, wynajmowalam mieszkanie w starej kamienicy i niby było ok,  ale jednak wilgotność i jakiś ukryty rodzaj grzyba dawał się we znaki(niby nic nie było żadnych plam zaciekow) , używałam takich zbiorników do postawienia,  żeby zbierała się wilgoć, koniecznie należy wietrzyć mieszkanie, stosować preparaty antygrzybicze i też w takim domu nie Moze być zimno. Mieszkanie w takim przybytku przyplacilam chorobami (bardzo mocna alergia) i radze jak najszybciej usunąć grzyba 

Gość gość
42 minuty temu, Gość gosc napisał:

No właśnie próbuje tak ale jak widlsza i schna po praniu to zapach osiada? Pytalas kogos czy od Ciebie czuć?

Tak, jak również czułam sama. Nie masz balkonu? 

Gość 83838
44 minuty temu, Gość gość napisał:

Nie dobijaj brudaski.

A Ty się zastanów amebo jak mówisz o innych ludziach , takim prymitywom nie powinni dawać dostępu do internetu

Gość 83838

Kup sobie spray do ścian na grzyba i to spryskaj ale później ileś czasu tam nie możesz wlazic

Gość Nie swiruj

Młoda nie nazekaj wspieraj matkę bo ona jest jedyną osobą na świecie która bo Ciebie dba,jakbyś mialavpryszczevto rozumiem ze moglabysvbyc nieszczęśliwa,albo poważna chorobę a nie grzyba wvmieszkaniu jak wielu wielu ludzi nie bądź dzieciak

Gość gosc
18 minut temu, Gość Taki tam nick napisał:

Ogólnie niestety zawsze czuć, wynajmowalam mieszkanie w starej kamienicy i niby było ok,  ale jednak wilgotność i jakiś ukryty rodzaj grzyba dawał się we znaki(niby nic nie było żadnych plam zaciekow) , używałam takich zbiorników do postawienia,  żeby zbierała się wilgoć, koniecznie należy wietrzyć mieszkanie, stosować preparaty antygrzybicze i też w takim domu nie Moze być zimno. Mieszkanie w takim przybytku przyplacilam chorobami (bardzo mocna alergia) i radze jak najszybciej usunąć grzyba 

Nie usune. Na co masz alergie? Długo mieszkalas?

Gość gosc
12 minut temu, Gość 83838 napisał:

Kup sobie spray do ścian na grzyba i to spryskaj ale później ileś czasu tam nie możesz wlazic

Gdzie to kupic?

Gość gosc
19 minut temu, Gość Nie swiruj napisał:

Młoda nie nazekaj wspieraj matkę bo ona jest jedyną osobą na świecie która bo Ciebie dba,jakbyś mialavpryszczevto rozumiem ze moglabysvbyc nieszczęśliwa,albo poważna chorobę a nie grzyba wvmieszkaniu jak wielu wielu ludzi nie bądź dzieciak

To jest problem i to poważny śmierdze tym

Gość gosc
36 minut temu, Gość gość napisał:

Tak, jak również czułam sama. Nie masz balkonu? 

Nie mam balkonu. Czuje lekko ale nie wiem czy to aż tak.odstrasza?