Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość życie to bajka

Arystoteles dlaczego kobiety cie rzucają lub zdradzają?

Polecane posty

Gość życie to bajka

może podrywasz typ sz/maty, więc takie rezultaty?

Gość gosc

A która by z nim wytrzymala? Nudziarz, marudzi tylko i mieszka ze starymi

Gość życie to bajka

Arystoteles mieszka ze starymi? On chyba ma własne mieszkanie albo wynajmuje. Uważam że jest inteligentny gość tylko troche pizzda, bo płaszczy się przed babami jak piesek, pozatym one go rzucają bo wybiera lale które są sz'matami zamiast wybrać troche wyższy poziom.

Gość Honotu

Myślę że Arystoteles ma lepiej od was.

Od samego rana kilku ludzi troszczy się o jego los.

I to zupełnie bezinteresownie zważywszy że Arystoteles ma was głęboko w doopie.

Kogo obchodzą ludzie którzy nikogo nie obchodzą:classic_blink:

Gość Honotu

Znak zapytania!

Gość Proste
7 minut temu, Gość życie to bajka napisał:

Arystoteles mieszka ze starymi? On chyba ma własne mieszkanie albo wynajmuje. Uważam że jest inteligentny gość tylko troche pizzda, bo płaszczy się przed babami jak piesek, pozatym one go rzucają bo wybiera lale które są sz'matami zamiast wybrać troche wyższy poziom.

Yyy on inteligentny? Cham i prostak. Do tego jest niemeski, niski i aseksualny. Nie liczy się dla niego nic poza wyglądem kobiety. Wybacz, ale o wyższym poziomie kobiet to niestety on moze zapomniec. Przemadrzaly, zqpijaczonemy typ, który myśli ze mu się wszystko należy. A jego lalunie odchodzą, bo znajdują lepszego. Proste. 

Gość Honotu

Nikt  was nie obroni w razie gdybym np ja wpadl na pomysł zjëbãč was jak szmåte do ścierania gówiën.

Gość Honotu

Zaczynając od czepiania się jakiejkolwiek informacji na wasz temat  i zrobienia z tego sensacji obyczajowej 21 wieku.

A najlepsze jest to że sami sobie nie pomożecie bo 1 się nie znacie gdyż wstydzicie się siebie 2 że strachu aby nie zostać szmatą cała reszta rzuci się do gardła dowolnie wybranemu przezemnie.

Ktoś na ochotnika?

Gość Honotu

Taki sojusz jak w głodowych igrzyskach

Gość Honotu

W nagrodę założycie sobie stały nick  a może nawet dostaniecie uprawnienia młoderatorskie czyli skompilują was

Gość Honotu

Ale to nie musi być prawda bo przecież nie o prawdę tu chodzi prawda?

Gość odp bez epitetòw

Kultura obyczaj wychowanie kandydata kwalifikuje do strefy meneli. Dorosłego człowieka nie zmieni się o ile sam nie chce.  Życze powodzenia w szukaniu kandydatki, każda potwora znajdzie amatora. 

Starsza pani niech sama mu da i nauczy, na starej picy... ćwiczy. 

Gość Honotu

Arystoteles oficjalnie zginął zabity przez rzymskich legionistów (prawdopodobnie w odwecie za śmierć jaka siały jego maszyny w ich szeregach) wbrew rozkazom dowództwa które nie ucierpiało bo dowodziło z bezpiecznej strefy.

Nie wiadomo co spotkało tych legionistów.

Prawdopodobnie dostali bezterminowa przepustkę 

Gość Honotu

No tak tylko pytanie brzmi: "co cię to obchodzi człowieku"

Trochę na wyrost sformułowane bo korzyść jest widoczna gołym okiem

Gość bez epitetòw

Pisząc na tym forum publicznym jest indetyfikowany, kandydatka chce być taka? ( stalkują osoby jak i sam) pisze co pisze są wakacje dzieciaki mają  frajdę. 

Gość gość

Nie wiem kto to jest Arystoteles, ale kobiety tak łatwo nie zdradzają. Raczej to one są zdradzane. Czasem też odchodzą, zwłaszcza, kiedy doznały przemocy, jak np. gwałt (lub przemocy w innej formie) albo zorientowały się, że dany osobnik jest agresywny i miał konflikty z prawem, a nawet kogoś skrzywdził. A potem ten agresor oczernia je na forach internetowych. 

Gość Bardzo dobrze, że patrzy

na wygląd. Tylko desperat nie patrzy.

Gość gosc

Arystoteles mieszka z rodzicami pisał to 737636373 razy

Gość Gosc

Mysle ze dlatego tak jest poniewaz on sie nimi nie interesuje. Nie dogadza im. Nie objedzie calego miasta zeby kupic ulubiona ksiazke kobiecie, zeby kupic jej ukochany kocyk, ulubiona potrawe, zeby zabrac na plaze o czym od dawna marzyla, zeby puscic banki mydlane w niedziele po wspolnie ugotowanym.rosole. mysle ze jego nie obchodza te potrzeby czulosci. On tylko wymaga i skupia na sobie, swoich potrzebach, swoim wewnetrznym bolu, rozczarowaniu nic nie chce dac a wymaga se6su dlatego nic nie ma i nic nie dostaje a kobieta wybiera kogos kogo obchodzi. Tak mysle ale moge sie mylic

Kobiety przewaznie odchodza do lepszych gdy sa zaniedbywane i nie czuja sie kochane. 

Gość szkoda gadać
5 godzin temu, Gość gość napisał:

kobiety tak łatwo nie zdradzają. Raczej to one są zdradzane. Czasem też odchodzą, zwłaszcza, kiedy doznały przemocy, jak np. gwałt (lub przemocy w innej formie) albo zorientowały się, że dany osobnik jest agresywny i miał konflikty z prawem, a nawet kogoś skrzywdził. A potem ten agresor oczernia je na forach internetowych. 

Nie doznawałyby przemocy i nie byłyby zdradzane, gdyby wybierały normalnych facetów. Ale wy takich nie chcecie, a jeśli nawet się z nimi wiążecie, to i tak ich nie kochacie i zdradzacie, bo ciągnie was do tych d00pków.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość szkoda gadać napisał:

Nie doznawałyby przemocy i nie byłyby zdradzane, gdyby wybierały normalnych facetów. Ale wy takich nie chcecie, a jeśli nawet się z nimi wiążecie, to i tak ich nie kochacie i zdradzacie, bo ciągnie was do tych d00pków.

Normalny czyli tak nudny monotematyczny i sztywny jak ty? To już lepiej wpièrdol dostać niż z takim deklem się męczyć. Osmieszasz sie tymi wiecznymi pretensjami i roszczeniami z powodu swoich urojen co do bycia dobrą partią i normalnym mężczyzna.

Gość gość

Można sie pomylić w wyborze, odejść od d00pka i wybrać normalnego faceta. Nikt nie jest od początku nieomylny. Nie mam do końca wpływu na to, na kogo trafiamy. 

Gość szkoda gadać
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

nudny monotematyczny i sztywny jak ty

Nie jestem nudny ani sztywny.

1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

swoich urojen co do bycia dobrą partią i normalnym mężczyzna.

To nie są urojenia.

1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Można sie pomylić w wyborze

Można. Ale kobiety zazwyczaj się mylą, a potem robią to samo, powielają te błędy i wciąż ciągnie ich do d00pków, a nie do normalnych facetów.

Gość gość

No popatrz. A ja raz trafiłam na d00pka, dałam mu kopa i juz potem wszystkich jemu podobnych omijałam szerokim łukiem. 

Gość szkoda gadać
4 godziny temu, Gość gość napisał:

No popatrz. A ja raz trafiłam na d00pka, dałam mu kopa i juz potem wszystkich jemu podobnych omijałam szerokim łukiem. 

To jesteś w mniejszości, brawo ty 😄

Gość gość

Dzięki. Ten d00pek tu jest, hejtuje kobiety. Trzeba mu zmiejszyć ego, bo spuchło.