Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy każda kobieta ma łechtaczkę?

Polecane posty

Gość gość

Wiem, że to się może wydawać głupie pytanie ale skoro łechtaczka jest z biologicznego punktu widzenia narządem zbędnym, to ciekawe czy w końcu nie zaniknie całkiem?

Gość Wiem co mówię
9 minut temu, Gość gość napisał:

Wiem, że to się może wydawać głupie pytanie ale skoro łechtaczka jest z biologicznego punktu widzenia narządem zbędnym, to ciekawe czy w końcu nie zaniknie całkiem?

Kto ci powiedział że jest zbędna?? Tak kazda kobieta ją ma, jedna mniejszą, druga wiekszą a niektórą jak rozdraźnisz to wyjdzie na wierzch jak pół kciuka ;))

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Wiem co mówię napisał:

Kto ci powiedział że jest zbędna?? Tak kazda kobieta ją ma, jedna mniejszą, druga wiekszą a niektórą jak rozdraźnisz to wyjdzie na wierzch jak pół kciuka ;))

Łechtaczka nie jest potrzebna ani do życia ani do przedłużenia gatunku - to jedyny taki organ w ciele człowieka - z biologicznego punktu widzenia jest zbędna

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Łechtaczka nie jest potrzebna ani do życia ani do przedłużenia gatunku - to jedyny taki organ w ciele człowieka - z biologicznego punktu widzenia jest zbędna

Jest sens. Strefy erogenne są potrzebne by organizmy niezdolne do samozapłodnienia nakierowywać do stosunków seksualnych, które są niezbędne do zapłodnienia komórki jajowej, powstania nowego osobnika i co za tym idzie przedłużenia gatunku.

Gość Mariola

Anna Grodzka niekoniecznie..a może jednak. Aniu jesteś tu z nami? Odpowiedz 😳 obok serca to prawie najważniejszy narząd u kobiety chociaż da się bez niego żyć...w niektórych prymitywnych społeczeństwach kobietom wycina się łechtaczkę ponieważ spędza ona sen z powiek mężczyznom z plemienia. Taka jest ważna ot co...

Gość Nie znam się

Co to jest łechtaczka? Mam 23 lata i po raz pierwszy o czymś takim słyszę? Mówię poważnie.

Gość Fuj!
1 godzinę temu, Gość Nie znam się napisał:

Co to jest łechtaczka? Mam 23 lata i po raz pierwszy o czymś takim słyszę? Mówię poważnie.

To taki pasożyt co mieszka w tzipie, coś jak tasiemiec

zawsze mnie bawiła ta nazwa. tym bardziej, że nawet nie wiem do czego to służy. nie tłumaczcie mi, niech bawi mnie to dalej, ale potwierdzam, jest to coś w ci;p;ce każdej seksualnej laski i jakiś ekstremalny odłam islamistów jej to z jakichś powodów rytualnie amputuje. 

Gość 423

Łechtaczka, jak nazwa wskazuje służy do łechtania. I nie, niektóre kobiety mogą mięć 2 łechtaczki.

Gość Gość
1 godzinę temu, brokentiger87 napisał:

zawsze mnie bawiła ta nazwa. tym bardziej, że nawet nie wiem do czego to służy. nie tłumaczcie mi, niech bawi mnie to dalej, ale potwierdzam, jest to coś w ci;p;ce każdej seksualnej laski i jakiś ekstremalny odłam islamistów jej to z jakichś powodów rytualnie amputuje. 

W twojej też dèbilko. Chyba że ktoś ci wyciął. Miała być lechtaczka a wycieli mózg...

Gość Gość
1 godzinę temu, brokentiger87 napisał:

W twojej też dèbilko. Chyba że ktoś ci wyciął. Miała być lechtaczka a wycieli mózg...

Gość Gość

Jak jesteś taki mądry, to obetnij sobie fiuta, z biologicznego punktu jest on ci niepotrzebny. Sikać możesz na siedząco.