Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Jest mi bardzo smutno w związku z 500+

Polecane posty

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

No pojęcie o życiu to miała twoja matka, wdac się w małżeństwo z lumpem narobić parę dzieci z nim świetnie życie jak marzenie

Gófno wiesz o jej życiu więc się nie odzywaj i nie obrażaj Jej, bo uwierz mi, to kobieta ze stali i przeżyła tyle, że ty w Jej analogicznej sytuacji już dawno byś sobie poluzował i odleciał hen hen z tej rzeczywistości 😉

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gumiś napisał:

No wiem że to na dzieci, ale na dorosłych też powinno być bo za co niby mają żyć dorośli jak np nie chcą mieć dzieci ?

Przecież Jarosław nie ma dzieci a ma kota, dlaczego wypowiadaxie się z pogardą o bezdzietnych jak prezes nie ma dziecka, czy on już nic nie potrzebuje bo nie splodzil nikogo? 

Gość .g.
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

No właśnie twój ukochany PiS trzyma z ksiezulkami oni stanowią w tym kraju prawo i obyczajowosc nie chce mówić twoja matka będzie się palić w piekle bo się rozwiodla 

przygłup z ciebie i sam nawet nie wiesz o czym pierrrdolisz

Gość Gość

Gófno wiesz o jej życiu więc się nie odzywaj i nie obrażaj Jej, bo uwierz mi, to kobieta ze stali i przeżyła tyle, że ty w Jej analogicznej sytuacji już dawno byś sobie poluzował i odleciał hen hen z tej rzeczywistości 😉

No przeżyła przeżyła szkoda tylko że na własne życzenie 😀

Gość Gość
1 minutę temu, Gość .g. napisał:

przygłup z ciebie i sam nawet nie wiesz o czym pierrrdolisz

Ty śmieci lewacki rozwód to grzech smiertelny

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Przecież Jarosław nie ma dzieci a ma kota, dlaczego wypowiadaxie się z pogardą o bezdzietnych jak prezes nie ma dziecka, czy on już nic nie potrzebuje bo nie splodzil nikogo? 

Może kot liczy się jako dziecko np jakiś specjalny gatunek

Gość Gość

Może kot liczy się jako dziecko np jakiś specjalny gatunek

Albo to jest pół kot pół człowiek tylko taki mały jak ojciec

Gość Gość
6 minut temu, Gość Gumiś napisał:

No wiem że to na dzieci, ale na dorosłych też powinno być bo za co niby mają żyć dorośli jak np nie chcą mieć dzieci ?

Może mogliby pójść do pracy, no nie wiem ciężką kwestia, hmmm...😳

No niestety, ale dzieci nie mogą pracować, choć pewnie chętnie byś ich wysłał co nie? 😉

5 minut temu, Gość Gość napisał:

No właśnie twój ukochany PiS trzyma z ksiezulkami oni stanowią w tym kraju prawo i obyczajowosc nie chce mówić twoja matka będzie się palić w piekle bo się rozwiodla 

A ty spłoniesz za głupotę. 

Gość .g.
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Ty śmieci lewacki rozwód to grzech smiertelny

bo ty tak powiedziałeś ?

Gość Gość
Przed chwilą, Gość .g. napisał:

bo ty tak powiedziałeś ?

Poczytaj sobie chyba że jesteś jakimś smieciem protestantem i nic cię nie obchodzi 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

No niestety, ale dzieci nie mogą pracować, choć pewnie chętnie byś ich wysłał co nie? 😉

A ty spłoniesz za głupotę. 

1 minutę temu, Gość .g. napisał:

No może za ty z matula juz się palilyscie z glupoty bo takiego losu i startu w życie  nie zazdroszczę 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość .g. napisał:

bo ty tak powiedziałeś ?

Poczytaj sobie chyba że jesteś jakimś smieciem protestantem i nic cię nie obchodzi 

Gość Gość

No przeżyła przeżyła szkoda tylko że na własne życzenie 😀

Nie do końca. A dlaczego? Tego już się nie dowiesz. I nie wpadła,  wyprzedzając głupie pomysły. 

Gość Gość

No może za ty z matula juz się palilyscie z glupoty bo takiego losu i startu w życie  nie zazdroszczę 

No, widzisz najważniejsze,  że choć ty jesteś szczęśliwy i że masz szczęśliwe życie, bo miałeś wspaniały rozbieg... tylko pamiętaj,  nieważne jak zacząłeś,  ważne jak skończysz 😉

Gość Gumiś

No ale jak komuś się nie chce pracować to co ma zrobić i za co żyć?

Ja żadnych dzieci ani nikogo wcale nie wysyłałbym do pracy, nie jestem sadystą, nie wiem skąd Ci to przyszło w ogóle do głowy.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gumiś napisał:

Ja żadnych dzieci ani nikogo wcale nie wysyłałbym do pracy, nie jestem sadystą, nie wiem skąd Ci to przyszło w ogóle do głowy.

Bo państwo dyskryminuje bezdzietnych, ja np. wolę nie pracować bo z moich podatków idzie na cudze dzieci a ja nic z tego nie mam

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gumiś napisał:

Pod most. Dorosły może pracować dlatego nie dostanie kasy za free, a dziecko nie może dlatego ją dostanie. Już zrozumiałeś? 😉

Gość .g.
8 minut temu, Gość Gość napisał:

ale co mam sobie poczytać ułomie?

Gdzie dokładnie jest napisane że za popełnienie grzechu śmiertelnego człowiek będzie się smażyć w piekle?

Gość Gość
3 minuty temu, Gość .g. napisał:

Gdzie dokładnie jest napisane że za popełnienie grzechu śmiertelnego człowiek będzie się smażyć w piekle?

To rób se co chcesz jak myślisz że konsekwencji nie ma

Gość Gumiś
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Pod most. Dorosły może pracować dlatego nie dostanie kasy za free, a dziecko nie może dlatego ją dostanie. Już zrozumiałeś? 😉

No nie do końca zrozumiałem bo co z tego że dorosły może pracować, skoro może mu się nie chcieć tego robić, i z jakiej racji ma wtedy zdychać z głodu pod mostem?

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gumiś napisał:

No nie do końca zrozumiałem bo co z tego że dorosły może pracować, skoro może mu się nie chcieć tego robić, i z jakiej racji ma wtedy zdychać z głodu pod mostem?

Przecież musisz pracować a to co zarabiasz rząd sobie zabiera i bierze i daje jeszcze na dzieci nieudaczników 

Gość .g.

To rób se co chcesz jak myślisz że konsekwencji nie ma

Pan Bóg jest miłościwy i wszystko przebacza, inaczej każdy smażyłby się w piekle

Gość Gumiś
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Przecież musisz pracować a to co zarabiasz rząd sobie zabiera i bierze i daje jeszcze na dzieci nieudaczników 

trochę to niesprawiedliwe wg mnie

Gość Smerf

Ale tępi ludzie tylko obrażają PiS bo mają ograniczone myślenie. Wolą mieć meczety na co drugiej ulicy jak w Anglii niż trzymać się wartości przekazywanych od pokoleń w Polsce. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Smerf napisał:

Ale tępi ludzie tylko obrażają PiS bo mają ograniczone myślenie. Wolą mieć meczety na co drugiej ulicy jak w Anglii niż trzymać się wartości przekazywanych od pokoleń w Polsce. 

Byłam w amgli i żadnego meczetu nie widziałam

Gość Gość
2 minuty temu, Gość .g. napisał:

Zastanawia mnie to jakie to boskie moce w to ingerują, bo spalić dusze to rzecz niesłychana - do kwadratu!!! Czapki z głów  😄

Nie słyszałam Boga, żeby przemawiał na ślubach, tylko księży, więc gdzie ten grzech? Śmierrrtelny... hmm?

9 minut temu, Gość Gość napisał:

Bo państwo dyskryminuje bezdzietnych, ja np. wolę nie pracować bo z moich podatków idzie na cudze dzieci a ja nic z tego nie mam

Z twoich podatków pieniądze idą wszędzie tam, gdzie państwo polskie uzna to za stosowne, w tym przypadku do kieszeni młodych Polaków. Z resztą,  nie bój się,  tam idą pieniądze tylko tych ludzi, którzy to popierają,  a kasa tych którzy tego nie popierają idzie na budowę mostów,  autostrad, dworców,  itp. Kontent? 🙂

Gość Smerf

Jak się nie chce pracować to trzeba mieć rodziców albo kogoś takiego kto wesprze leniwca, manna z nieba nie spadnie. Przy dzieciach jest tyle pracy ze się nie kończy 24h 7 dni w tyg. Dlatego dają 500+ bo już dużo jest wygodnych i ludzie nie chcą mieć dzieci. Niektórym trzeba narysować mam wrażenie... 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Smerf napisał:

Ale jakie wartości? Prezes żyje z kotem, siostrzenica swego czasu nie wiedziała kim jest ojciec dziecka przecież to czyste zakłamanie 

Gość Gumiś
2 minuty temu, Gość Smerf napisał:

ja nie obrażam Pis ani wartości bo bez względu na partię i na kraj nie potrafię pojąć jak na świecie normalnie mają żyć ludzie którzy nie mają dzieci ani ochoty pracować, dlaczego skazuje się ich na zagładę?

Gość Smerf

Zaczepny gość ha ha ha