Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mendoza

Od ilu cm wzrostu zaczyna się "wielka baba"?

Polecane posty

Gość Kaśśś

U mnie w pracy jest kobieta młoda, tuż pod 30stką, baaaardzo szczupła, długie włosy, ładna twarz, i ona mierzy co najmniej 188cm. Bo mój mąż ma 187 cm i on jest od niego wyższa.

ja mam ledwo 163 cm ;) i lubię nosić szpilki.

mamy syna który ma 13 lat i już mierzy  170 ...

Siostra mojego męża ma ok 183, 184 cm bo tlyko troszeczkę niższa od brata jest. I jej partner to ma jakoś 192, jak nie więcej  ...

Gość Wysoka
Przed chwilą, Gość Miniaturka napisał:

Idealna do kieszeni, haha.;) Ta, wcale się nie śmiejesz.:P Niektóre ubrania kupuję w sklepie dla dzieci.:(

Tylko troszkę śmieję 🙂

No wiesz, rozmiar masz mocno "dziecięcy" 😄

Kaśśś, a nie jesteś o nią zazdrosna? 

Gość Miniaturka

Kaś, to niesamowite nie uważasz? W mojej rodzinie wszyscy są wysocy oprócz mojej mamy i mnie. Jakiś błąd genetyczny albo objaw geniuszu, bo co innego? Przecież Napoleon też był tyci jak na mężczyznę.;)

Gość Miniaturka
3 minuty temu, Gość Wysoka napisał:

Tylko troszkę śmieję 🙂

No wiesz, rozmiar masz mocno "dziecięcy" 😄

Kaśśś, a nie jesteś o nią zazdrosna? 

Wysoka! Upominam o zachowanie powagi, bo wiesz jaki problem z seksi bielizną mam? Lepiej żebyś nie wiedziała jaki rozmiar.;(

Gość Wysoka
1 minutę temu, Gość Miniaturka napisał:

Kaś, to niesamowite nie uważasz? W mojej rodzinie wszyscy są wysocy oprócz mojej mamy i mnie. Jakiś błąd genetyczny albo objaw geniuszu, bo co innego? Przecież Napoleon też był tyci jak na mężczyznę.;)

Może zamiast w kolejce po wzrost stała w innej? 😄

Właśnie podobno ten Napoleon w swoim czasie miał przeciętny wzrost 🙂

Gość Wysoka

Wysoka! Upominam o zachowanie powagi, bo wiesz jaki problem z seksi bielizną mam? Lepiej żebyś nie wiedziała jaki rozmiar.;(

Tę też kupujesz w sklepie dla dzieci? 😄

Przepraszam, niemiły żart 🙂

Gość Miniaturka
2 minuty temu, Gość Wysoka napisał:

Może zamiast w kolejce po wzrost stała w innej? 😄

Właśnie podobno ten Napoleon w swoim czasie miał przeciętny wzrost 🙂

Po rozum to ja z pewnością nie stałam. Jestem lekko stuknięta. 

Gość Wysoka
Przed chwilą, Gość Miniaturka napisał:

Po rozum to ja z pewnością nie stałam. Jestem lekko stuknięta. 

Haha, mała wariatka 🙂

Gość Miniaturka
3 minuty temu, Gość Wysoka napisał:

Tę też kupujesz w sklepie dla dzieci? 😄

Przepraszam, niemiły żart 🙂

Gorzej!:( A poważnie, przeważnie tak. Ale teraz on line możesz zamówić co tylko chcesz, więc spokojnie coś tam mam w szafie na ekstra okazje.;) Nie przepraszaj, to śmieszne co mówisz.:)

Gość Wysoka

Gorzej!:( A poważnie, przeważnie tak. Ale teraz on line możesz zamówić co tylko chcesz, więc spokojnie coś tam mam w szafie na ekstra okazje.;) Nie przepraszaj, to śmieszne co mówisz.:)

No u mnie niestety z seksowną bielizną słabo, nie mam dla kogo zakładać. Mam za to pół szafy w butach 😄

Gość Miniaturka
Przed chwilą, Gość Wysoka napisał:

No u mnie niestety z seksowną bielizną słabo, nie mam dla kogo zakładać. Mam za to pół szafy w butach 😄

A dla siebie nie możesz zakładać? Poczujesz się kobiecej niż w takich majtkach w kropki czy serduszka albo zygzaki. Niestety, mówię o sobie.;( Wiesz co Wysoka? Moja szafa nie domyka się przez szpilki, których nie noszę. Dlatego rozumiem twój ból z bielizną.;) I powiedz w co się ubierasz na co dzień? 

Gość Wysoka

A dla siebie nie możesz zakładać? Poczujesz się kobiecej niż w takich majtkach w kropki czy serduszka albo zygzaki. Niestety, mówię o sobie.;( Wiesz co Wysoka? Moja szafa nie domyka się przez szpilki, których nie noszę. Dlatego rozumiem twój ból z bielizną.;) I powiedz w co się ubierasz na co dzień? 

A tam czuję się w miarę kobieca 🙂 Ale dziękuję za radę 😘

Teraz głównie jakieś letnie ...enki, czasem spódnicę, do tego na ogół szpilki - taki dress code jest ode mnie wymagany 🙂

Gość Miniaturka
Przed chwilą, Gość Wysoka napisał:

A tam czuję się w miarę kobieca 🙂 Ale dziękuję za radę 😘

Teraz głównie jakieś letnie ...enki, czasem spódnicę, do tego na ogół szpilki - taki dress code jest ode mnie wymagany 🙂

Kobieco, ładnie.:) Czy faceci się za oglądają za Wysoką? Tobą?:) Okej, muszę iść do sklepu. Buziaki i do następnego.:)

Gość tak jest

od 180cm zaczyna się wielka baba, takie realia

Gość Wysoka

Kobieco, ładnie.:) Czy faceci się za oglądają za Wysoką? Tobą?:) Okej, muszę iść do sklepu. Buziaki i do następnego.:)

No pewnie ze tak 🙂

Buziaki 😘 Na razie 🙂

Gość Wysoka
2 minuty temu, Gość tak jest napisał:

od 180cm zaczyna się wielka baba, takie realia

Dziękuję, więc według ciebie jestem wielka. 

Gość onn
47 minut temu, Gość Miniaturka napisał:

Kpisz sobie? Małe są fajniejsze. 

1 godzinę temu, Gość Wysoka napisał:

Bo jesteśmy piękne 😘

Lubię szpilki, bo powodują że łydka się ładnie zarysowuje, a mi nie przeszkadza że w nich nieco "góruję" nad ludźmi 🙂

Kolejna rzecz na którą większość facetów nie zwróci uwagi. Jak z cellulitem. 

Gość Wysoka
2 minuty temu, Gość onn napisał:

Kolejna rzecz na którą większość facetów nie zwróci uwagi. Jak z cellulitem. 

No nie wiem. Niejeden już facet komplementował moje łydki 🙂

Gość onn
2 minuty temu, Gość Wysoka napisał:

No nie wiem. Niejeden już facet komplementował moje łydki 🙂

Pierwsze co słysze:) Mięśnie generalnie kojarzą się z męskością. 

Gość Wysoka
2 minuty temu, Gość onn napisał:

Pierwsze co słysze:) Mięśnie generalnie kojarzą się z męskością. 

Ale ja nie mówię że mam jakieś super umięśnione łydki. Po prostu łydka jest ładnie zarysowana i jakby "podniesiona". 🙂

Gość Wysoka
Przed chwilą, Arystoteles napisał:

z męskością? nie ma nic lepszego jak kobiety,ktore maja wlasnie miesnie.. nie mowie o kulturystkach ale o kobietach w stylu fitness woman, najlepsze kobiety ever!

No właśnie to chciałam napisać, ale bałam się być źle zrozumiana 🙂

Dziękuję 🙂

Gość Mauretania

Ale beka, wysokie kobiety mają męskie twarze, męskie głosy, męski chód, płaskie są i aseksualne xd no po prostu do gazu z nimi haha masakra co niektórzy ludzie piszą.. Ja mam 180 i mam powodzenie, czasami wręcz wolalabym go mieć mniej bo mnie to męczy, mój chłopak miał 196 ale w sumie to wolałam żeby był trochę niższy bo dość mocno musialam zadzierać głowę do góry żeby patrzeć mu w oczy. Niżsi też do mnie zarywają, jakoś wcale się mniej nie boją. Szkoda mi życia żeby się przejmować, jak ktoś sobie wmawia że jest sam bo jest za wysoki albo za niski to jest po prostu wygodny, bo prawdziwy problem leży gdzieś indziej 

Gość Werka

Mam koleżankę 174 cm. i jest wielką babą, a mam taką około 180 cm (dokładnie nie wiem) i jest zgrabna, nie nazwałbym jej wielką babą, a sama mam 164 cm. Ma delikatną urodę i jest szczupła. Ładna dziewczyna. 

Gość PrzystojnyD
1 godzinę temu, Gość Werka napisał:

Mam koleżankę 174 cm. i jest wielką babą, a mam taką około 180 cm (dokładnie nie wiem) i jest zgrabna, nie nazwałbym jej wielką babą, a sama mam 164 cm. Ma delikatną urodę i jest szczupła. Ładna dziewczyna. 

Zgadzam się. Zależy od tego, czy kobieta ma gruby kościec. Ja akurat nie lubię wyższych od siebie (179,5). 

Gość Monika
2 godziny temu, Gość PrzystojnyD napisał:

Zgadzam się. Zależy od tego, czy kobieta ma gruby kościec. Ja akurat nie lubię wyższych od siebie (179,5). 

DOKLADNIE!

I czasem ten 174 jest bardziej meski niz 190 bo jest po prostu mezniejszy,masywniejszy (i nie chodzi o sztucznie napompowane miesnie), a wysoki moze byc delikatny i drobny.

Nie o wzrost sie rozchodzi a "grubosc koscca" ;) nie wiedzialam nigdy jak to nazwac :)

Gość 196

Ja bylem przez 3 lata z 158, zostawilem ja dla 192, motylki w brzuchu, inaczej nie potrafie tego wytlumaczyc. Jestesmy razem ponad 2 lata i bardzo szczesliwi, motylki jeszcze nie odfrunely. Sam mam 196.

Gość Fit 180cm

Fajne podejście: 178cm i 80 kg to za dużo :D Wyższy wzrost, większa waga. W kwestii treningu - 80 kg przy 180 cm - jeśli któraś trenuje to jest SZCZUPŁA jak ja choćby nawet żarła za pięciu :) Kompletnie nie rozumiecie zależności między masą mięśniową i wagą, ale ostatecznie to nie forum kulturystyczne.

Mnie wzrost nie przeszkadza w żadną stronę i np. nie rozumiem wysokich pań, które się zarzekają, że nigdy nie spojrzą na niższego mężczyznę. Mój Pączek jest o wiele niższy, teraz go trochę odchudzam, bardziej dla zdrowia niż urody. Ale my mamy po 40 parę lat, priorytety są inne. Pamiętajcie, że kiedyś na starość nikt z nas nie będzie miał pięknych ciał i trzeba stawiać na inne atuty w związku.

Gość Mee

Ja mam 176 wzrostu i nikt nigdy nie nazwał mnie wielka baba. Ważę około 60 kilo, jestem szczupłej budowy i przy moim mężu czuje się i wyglądam jak kruszynka (on ma 190 wzrostu i 110 kilo, same mięśnie). 

Gość Monika
3 minuty temu, Gość Mee napisał:

Ja mam 176 wzrostu i nikt nigdy nie nazwał mnie wielka baba. Ważę około 60 kilo, jestem szczupłej budowy i przy moim mężu czuje się i wyglądam jak kruszynka (on ma 190 wzrostu i 110 kilo, same mięśnie). 

60-65 i ni ciut wiecej to idealna waga do takiego wzrostu ja mam 175 ;)

Pozdrawiam :)

Gość dfsfdsf

Haha , ja mam 184 i 80 kg, tylko mam wycięty brzuch, obwód w bicepsie 40cm, czyli jestem trochę rozbudowany. Jeśli kobieta majac 180cm, waży 80kg nie wierze ,że jest szczupła Albo jakaś zalana, albo rozronięty babochłop z wielkimi barami.