Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mendoza

Od ilu cm wzrostu zaczyna się "wielka baba"?

Polecane posty

Gość Taka jedna
40 minut temu, Gość dfsfdsf napisał:

Haha , ja mam 184 i 80 kg, tylko mam wycięty brzuch, obwód w bicepsie 40cm, czyli jestem trochę rozbudowany. Jeśli kobieta majac 180cm, waży 80kg nie wierze ,że jest szczupła Albo jakaś zalana, albo rozronięty babochłop z wielkimi barami.

To, ze ty jestes jakas ci/pa nie daje ci prawa do wyzywania kogokolwiek od babochlopa. Rozumiesz to nieudaczniku? Polecam siłownię, tam każdy mężczyzna jest dobrze zbudowany i waży przynajmniej 100 kg. I nie nazywa nikogo babochlopem. Ty jesteś po prostu nieatrakcyjna kukla tyczka. Bez pozdrowien

Gość Fit 180cm
54 minuty temu, Gość dfsfdsf napisał:

Jeśli kobieta majac 180cm, waży 80kg nie wierze ,że jest szczupła Albo jakaś zalana, albo rozronięty babochłop z wielkimi barami.

Gratuluję bogatej wyobraźni, dziecino :)

Gość Mini Chad
14 minut temu, Gość Taka jedna napisał:

To, ze ty jestes jakas ci/pa nie daje ci prawa do wyzywania kogokolwiek od babochlopa. Rozumiesz to nieudaczniku? Polecam siłownię, tam każdy mężczyzna jest dobrze zbudowany i waży przynajmniej 100 kg. I nie nazywa nikogo babochlopem. Ty jesteś po prostu nieatrakcyjna kukla tyczka. Bez pozdrowien

A co cie tak boli? Skoro laski nazywaja niskich facetow xyz, to mozna wielkie baby nazywac babochlopami;)

Gość gosciuniu
2 godziny temu, Gość Mee napisał:

Ja mam 176 wzrostu i nikt nigdy nie nazwał mnie wielka baba. Ważę około 60 kilo, jestem szczupłej budowy i przy moim mężu czuje się i wyglądam jak kruszynka (on ma 190 wzrostu i 110 kilo, same mięśnie). 

Po co kobiecie poczucie, że jest kruszynką? To jakaś ambicja? Pytam bo nie rozumiem.