Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andrzej35

Podziwiam facetów którzy wiążą się z kobietami typu kura domowa i kosmetyczka ja bym się porzygał z nudów

Polecane posty

Gość 893939
1 godzinę temu, Gość bla bla napisał:

Zgodziłabym się z tobą, ale nie zawsze tak jest. Powiedziałabym, że większość kobiet gada o tych pierdołach, tak jak faceci o d* Maryni. Ja rzuciłam poprzednią pracę m.in. z powodu niskiego poziomu moich koleżanek, gadających tylko o kosmetykach, dzieciach (wiszą na dorosłych dzieciach jakby miały 2 latka), żarciu a zwłaszcza mięsie i słodyczach, grube, zazdrosne a niektóre nawet pracujące na dwa etaty. Jedna koleżanka ("pracowita") powiedziała, że zeszłoroczny upał był spowodowany tym, że Mars jest gazową kulą i znajduje się zbyt blisko Ziemi, po czym zmieniła temat i jak zwykle zaczęła gadać o lakierach do paznokci i kupach swojej córki.
Ja obecnie siedzę w domu, mam faceta z którym próbuje rozmawiać o filozofii, nauce, ogólnie o tym, co na poziomie. I co? Woli memy z gołymi d* oglądać albo z kumplami pić. A facet pracuje. Za to z przyjacielem mogę gadać o tym, co sensowne i kobietą nie jest.

Gdybyś naprawdę była taka zainteresowana nauka i sprawami rozwoju  to byś skończyła porządne studia na politechnice , nie ma nic gorszego niż taka głupio pseudo mądra osoba , to już chyba lepiej być wesołym fajnym nie wywyzszajacym się człowiekiem 

Gość bla bla
12 minut temu, Gość 893939 napisał:

Gdybyś naprawdę była taka zainteresowana nauka i sprawami rozwoju  to byś skończyła porządne studia na politechnice , nie ma nic gorszego niż taka głupio pseudo mądra osoba , to już chyba lepiej być wesołym fajnym nie wywyzszajacym się człowiekiem 

No na pewno się nie wywyższasz. Skończyłeś jakiś tam kierunek na polibudzie (gdzie bez problemu można się dostać w przeciwieństwie do np. medycyny) i myślisz, że świadczy to o twojej mądrości phi phi. Ludzi po polibudzie znam wielu i mieli kiepskie oceny w liceum i na maturze

Gość Gość
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

To ja, ten co chce mieć kura domowa.  Mam 37 lat i mogę Cię utrzymywać.

Tylko to jeszcze zależy jaki tobie przyświeca cel takiego związku, jeśli szczęśliwa rodzina to ok, jeśli inny-to nie. 

Mam 22 lata. Chce mieć szczęsliwa rodzine i to bardzo. Nawet już moge mieć a doświadczenie z dziećmi mam 🙂 Nie imprezuje, nie pije, nie pale, nie maluje się. Jestem podobno skromna i bardzo miła-tak mówią znajomi 🙂 

Gość Gość

To ja, ten co chce mieć kura domowa.  Mam 37 lat i mogę Cię utrzymywać.

Tylko to jeszcze zależy jaki tobie przyświeca cel takiego związku, jeśli szczęśliwa rodzina to ok, jeśli inny-to nie. 

Mam 22 lata. Chce mieć szczęsliwa rodzine i to bardzo. Nawet już moge mieć a doświadczenie z dziećmi mam 🙂 Nie imprezuje, nie pije, nie pale, nie maluje się. Jestem podobno skromna i bardzo miła-tak mówią znajomi 🙂 

Gość Gość

To Co, jakaś mała kawka zapoznawać?:)

Ale od czasu do czasu na imprezę wyjdziemy? 

Gość Doświadczony

Przy kosmetyczce ja też bym się porzygał  z nudów, chociażby zarabiała 10 koła miesięcznie. 

Gość Gość

Jestem szczerze zaskoczona że są jeszcze tacy mężczyźni. 

Gość Gość
10 godzin temu, Gość Gość napisał:

To Co, jakaś mała kawka zapoznawać?:)

Ale od czasu do czasu na imprezę wyjdziemy? 

Gdzieś na grilla czy do baru moge wyjść, ale klubów nie lubie chociaż przeżyje 😉 Napisz tu kontakt do siebie jeśli możesz 🙂 

Gość Gość
16 godzin temu, Gość 893939 napisał:

No widzisz, a ja znam takie głupio pseudo mądre osoby po polibudzie. Interesuje ich tylko oglądanie meczy w TV, książek nie czytają, bo oni nie są humanistami przecież, jeden co chwilę udostępniał na fb filmy jakiś kołczo-zj.e.bów, dla innego słowo monolog było zbyt wyszukane. 

Gość Gość
8 godzin temu, Gość Gość napisał:

Gdzieś na grilla czy do baru moge wyjść, ale klubów nie lubie chociaż przeżyje 😉 Napisz tu kontakt do siebie jeśli możesz 🙂 

melchior.c@onet.pl 

Gość Gość

Napisałam maila chociaż wiem że podałeś to że względu na kogoś innego. :)

Gość Rumianek

A jakie ma Autor tematu zainteresowania? 

Gość Gość

Ciekawie ile propozycji dostal:)

Gość Gość
4 godziny temu, Gość Gość napisał:

melchior.c@onet.pl 

Czyżbyś usunął konto meilowe? To ja jestem tą 22letnią dziewczyną. Mam dowód jeśli potrzebujesz 🙂 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Czyżbyś usunął konto meilowe? To ja jestem tą 22letnią dziewczyną. Mam dowód jeśli potrzebujesz 🙂 

Napisz jeszcze raz a się odezwę i udowodnię Ci że to ja.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Napisz jeszcze raz a się odezwę i udowodnię Ci że to ja.

Ups już nieważne coś mi się pomyliło.