Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Jak sie nie masturrbowac i powstrzymać

Polecane posty

Gość gosc

Czuje korzysci gdy jestem na glodzie, ale u mnie jeden dzien bez i juz mi się chce bardzo

Gość Gość

Normalny efekt uzależnienia, poszukaj w necie stron wsparcia dla uzależnionych tego typu.

Gość Gość

No fap challenge

Gość gość

Utnij sobie

Gość Gosc
1 godzinę temu, Arystoteles napisał:

nie ma cudów, facet z wysokim libido będąc samotnym musi to robic, praktycznie codziennie bo inaczej zwariuje

ja przyznam szczerze ze chyba kilka lat nie miałem dnia bez spustu..,  i pół biedy kiedy ma się ten spust za sprawą kobiety, dzieki seksowi czy jakiemus tam lodzikowi a nawet hand-jobowi, ale odkad jestem samotny to po prostu musze to przynajmniej raz dziennie zrobic samemu..., a  najgorzej to jest na kacu, czyli w niedziele z rana, oj wtedy to jest maraton, 5x minimum tego dnia

Nie chciales malzenstwa chciales byc niezalezny to tylko sie cieszyc teraz do oporu korzystaj z wolnosci. Przeciez marzyles by byc niezalezny. 

Gość gosc
1 godzinę temu, Arystoteles napisał:

nie ma cudów, facet z wysokim libido będąc samotnym musi to robic, praktycznie codziennie bo inaczej zwariuje

ja przyznam szczerze ze chyba kilka lat nie miałem dnia bez spustu..,  i pół biedy kiedy ma się ten spust za sprawą kobiety, dzieki seksowi czy jakiemus tam lodzikowi a nawet hand-jobowi, ale odkad jestem samotny to po prostu musze to przynajmniej raz dziennie zrobic samemu..., a  najgorzej to jest na kacu, czyli w niedziele z rana, oj wtedy to jest maraton, 5x minimum tego dnia

Dlatego twoje zycie to goowno właśnie. Przyczyna jest walenie konia i nie tlumacz się glupio to uzależnienie i bez spustu się nie umiera

Gość Gosc

Nic nie musisz, jestes zwyczajnie slaby Uzaleznienie zadzi twoim zyciem i to jest smutne.