Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gościk

Mój mąż mnie zostawił a teraz chce zabrać mi dzieci

Polecane posty

Gość Gość
1 minutę temu, Rescator555 napisał:

I co z tego?

To z tego, że podatnik zmarnował kasę. Słabo.

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

A co byłoby dla ciebie większym dyskomfortem. Nie rozmawiać z żoną przez 3 miesiące czy się z nią przez 3 miesiące nie bzykać?

Oczywiście, że nie bzykać, mógłby jej nie widzieć nawet rok, byleby mu wysłała w paczce swoją piczkę. Gdyż jak wiadomo, kobieta to niepotrzebna narośl na piczce 🤮

Gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

To nie ja je stawiam razem, ale za to Ty uważasz, że sranie to nie potrzeba

Uważam, że to konieczność. A ty nie? To nie staje przez miesiąc?

Gość gość

Uważam, że to konieczność. A ty nie? To nie staje przez miesiąc?

Chyba ten, kto to tak nazwał wie lepiej, od ciebie, nie? Poza tym, seks też jest koniecznością, bo jak wiemy, dupsko zarasta pajęczyną, a ... odpada

Gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

A co byłoby dla ciebie większym dyskomfortem. Nie rozmawiać z żoną przez 3 miesiące czy się z nią przez 3 miesiące nie bzykać?

Nie twój zasr... interes.

Gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Chyba ten, kto to tak nazwał wie lepiej, od ciebie, nie? Poza tym, seks też jest koniecznością, bo jak wiemy, dupsko zarasta pajęczyną, a ... odpada

Ten kto tak nazwał, nie stawiał na równi srania i seksu, tak jak ty to robisz. Co ci zarasta i czym, to twój problem.

Gość Gość
8 minut temu, Rescator555 napisał:

I co z tego?

Mam dalej prowadzić wykład o potrzebach dla niedouczka? Oprócz potrzeb fizjologicznych, które wymienilam, normalnie funkcjonujący, niezaburzony człowiek posiada również potrzeby psychiczne.Nie związane z seksem. Np potrzeba kontaktu z kochaną osobą. Potrzebowanie od kogo aby zaspokajał jakąś naszą potrzebę fizjologiczną nie wyklucza potrzebowania od tej osoby zaspokajania jakiś naszych potrzeb psychicznych.

Tak jest z ludźmi. Nie wiem jak jest z knurami. One może rzeczywiście potrzebują jedynie ciupciania a inne rzeczy robią tak z głupia frant.

Gość Gość
10 minut temu, Rescator555 napisał:

Tobie jak widać nie, jeśli stawiasz razem seks i sranie. Trzeba było nie chodzić na wagary.

A człowiek może mieć tylko jedną potrzebę fizjologiczną? Albo jesz, albo śpisz, albo oddychasz, albo srasz?

Gość Gość
8 minut temu, Gość gość napisał:

Oczywiście, że nie bzykać, mógłby jej nie widzieć nawet rok, byleby mu wysłała w paczce swoją piczkę. Gdyż jak wiadomo, kobieta to niepotrzebna narośl na piczce 🤮

To na uja do niej dzwoni codziennie skoro nie może jej bzykać?

Gość Gość
7 minut temu, Rescator555 napisał:

Nie twój zasr... interes.

Och tak? A już moim interesem ma być to, że niby  potrzebujesz od swojej baby tylko dupy?

Gość

Mam dalej prowadzić wykład o potrzebach dla niedouczka? Oprócz potrzeb fizjologicznych, które wymienilam, normalnie funkcjonujący, niezaburzony człowiek posiada również potrzeby psychiczne.Nie związane z seksem. Np potrzeba kontaktu z kochaną osobą. Potrzebowanie od kogo aby zaspokajał jakąś naszą potrzebę fizjologiczną nie wyklucza potrzebowania od tej osoby zaspokajania jakiś naszych potrzeb psychicznych.

Tak jest z ludźmi. Nie wiem jak jest z knurami. One może rzeczywiście potrzebują jedynie ciupciania a inne rzeczy robią tak z głupia frant.

Nie wiem jak jest z głupimi krowami, ale ludzie wykazują sie logiką. I jeśli ktoś napisze tak jak pisałem nie raz " od osoby z którą kocha i z którą jest w związku potrzebuje tylko seksu", to osoba potrafiącą logicznie myśleć zrozumie, że potrzeby emocjonalne są zaspokojone z racji kochania i bycia w związku. No ale glupia krowa tego nie rozumie i trzeba jej klarować jak to krowie na rowie.😣

Gość
5 minut temu, Gość Gość napisał:

A człowiek może mieć tylko jedną potrzebę fizjologiczną? Albo jesz, albo śpisz, albo oddychasz, albo srasz?

To nie moja sprawa ile i jakie masz potrzeby jednocześnie. Jeśli chcesz, to możesz ..., jeść własne g..., i to wszystko robić przez sen. Twoja sprawa.

Gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Och tak? A już moim interesem ma być to, że niby  potrzebujesz od swojej baby tylko dupy?

To też nie twój interes. Natomiast może ciebie zainteresować, że bystry, poukładany facet, potrzebuje od kobiety która kocha z którą jest w związku tylko seksu.

Gość Gość
Przed chwilą, Rescator555 napisał:

Nie wiem jak jest z głupimi krowami, ale ludzie wykazują sie logiką. I jeśli ktoś napisze tak jak pisałem nie raz " od osoby z którą kocha i z którą jest w związku potrzebuje tylko seksu", to osoba potrafiącą logicznie myśleć zrozumie, że potrzeby emocjonalne są zaspokojone z racji kochania i bycia w związku. No ale glupia krowa tego nie rozumie i trzeba jej klarować jak to krowie na rowie.😣

Są zaspokojane mimio, że ty tego nie potrzebujesz :-D :-D :-D Ale jak mają być zaspokojone potrzeby, których nie ma?

potrzeby seksualne z racji związku z kochaną osobą zapokajane nie są? Ttrzeba się o seks ciskać i go specjalnie wyodrębniać ze wszystkich innych potrzeb?

Poza tym niedouku, to, że dana potrzeba jest zaspokajana, nie oznacza, ze przestaje być potrzebą.

Gdyby nagle twoja żona została sparaliżowana i nie mogła gadać to ta twoja niezaspokoja potrzeba np. rozmowy by się w tobie odezwała, mimo, że jesteś w związku z kochaną osobą.

Ale skoro napisałeś co napisałeś, że twoje potrzeby emocjonalne są zaspokojone z racji kochania i bycia w związku i musisz specjalnie potrzebować seksu, znaczy, ze jednak ta twoja żona tak na zawołanie ci nie daje, skoro czujeszsię w tej dziedzinie tak niespełniony, że musisz akurat tę jedną potrzebę ciągle wyodrębniać. Ewidantnie masz o to jakiś wiecznie nieuśmierzony ból przyrodzenia.

Gość Gość
6 minut temu, Rescator555 napisał:

To też nie twój interes. Natomiast może ciebie zainteresować, że bystry, poukładany facet, potrzebuje od kobiety która kocha z którą jest w związku tylko seksu.

Skoro nie mój interes to po co się produkujesz ze ty potrzebujesz tylko seksu?

Gość gość
15 minut temu, Gość Gość napisał:

To na uja do niej dzwoni codziennie skoro nie może jej bzykać?

Może bawią sie w se|ks telefon

Gość Gość
7 minut temu, Rescator555 napisał:

A potem do niej dzwoni codzinnie gdy jest w delegacji bo teskni. Urocze. Jesteś cipką w rurkach Res, a nie żadnym bystrym poukładanym facetem.

Bystry i poukładany facet potrzebę seksu ma zaspokojoną z racji kochania i bycia w związku.

A ciul w rurkach musi tego seksu POTRZEBOWAĆ.

Gość gość
9 minut temu, Rescator555 napisał:

Bystry i poukładany facet nie kocha szmateksa 🤣

Gość Gość
10 minut temu, Rescator555 napisał:

A potem do niej dzwoni codzinnie gdy jest w delegacji bo teskni. Urocze. Jesteś cipką w rurkach Res, a nie żadnym bystrym poukładanym facetem.

Bystry i poukładany facet potrzebę seksu ma zaspokojoną z racji kochania i bycia w związku.

Gość
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Są zaspokojane mimio, że ty tego nie potrzebujesz 😄😄😄 Ale jak mają być zaspokojone potrzeby, których nie ma?

potrzeby seksualne z racji związku z kochaną osobą zapokajane nie są? Ttrzeba się o seks ciskać i go specjalnie wyodrębniać ze wszystkich innych potrzeb?

Poza tym niedouku, to, że dana potrzeba jest zaspokajana, nie oznacza, ze przestaje być potrzebą.

Gdyby nagle twoja żona została sparaliżowana i nie mogła gadać to ta twoja niezaspokoja potrzeba np. rozmowy by się w tobie odezwała, mimo, że jesteś w związku z kochaną osobą.

Ale skoro napisałeś co napisałeś, że twoje potrzeby emocjonalne są zaspokojone z racji kochania i bycia w związku i musisz specjalnie potrzebować seksu, znaczy, ze jednak ta twoja żona tak na zawołanie ci nie daje, skoro czujeszsię w tej dziedzinie tak niespełniony, że musisz akurat tę jedną potrzebę ciągle wyodrębniać. Ewidantnie masz o to jakiś wiecznie nieuśmierzony ból przyrodzenia.

Swoje fantazje i zmyslenia , co tam coś według ciebie znaczy i inne wymyślone bzdury, wsadź sobie głęboko.

Gość Gość
2 minuty temu, Rescator555 napisał:

Swoje fantazje i zmyslenia , co tam coś według ciebie znaczy i inne wymyślone bzdury, wsadź sobie głęboko.

Moje fantazje? Skoro potrzebami nazywasz jedynie niezaspokojone potrzeby to chyba z seksem u ciebie nie za bardzo.

Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Bystry i poukładany facet potrzebę seksu ma zaspokojona, jeśli związał sie z osobą, która chce ta potrzebę zaspokajać, tak jak on tego potrzebuje. Jeśli związał sie z zimą wredna ..., to ma kupę, a nie zaspokojona potrzebę.

A o swoich fantazjach o cipkach, obojętnie w czym, pogadaj z psiepsiulkami 😣.

Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Moje fantazje? Skoro potrzebami nazywasz jedynie niezaspokojone potrzeby to chyba z seksem u ciebie nie za bardzo.

O swoich zmysleniach o tym co jest bardzo albo nie bardzo pogadaj z psiepsiulkami 👆👆👆.

Gość Gość
3 godziny temu, Rescator555 napisał:

A są też takie które lubią seks, robią to dla swojej przyjemności ale mają też przyjemność, gdy robią to dla faceta. Takie spotkałem. A jeśli tobie nie mieści sie to w głowie, to twój problem.

Zrozum wreszcie, że seks ma sprawić przyjemność kobiecie i mężczyźnie, a nie tylko mężczyźnie.  Przestań zaklinać rzeczywistość i opowiadać, że  w trakcie uprawiania seksu kobiecie wystarczy przyjemność faceta. 

Gość
12 minut temu, Gość Gość napisał:

Skoro nie mój interes to po co się produkujesz ze ty potrzebujesz tylko seksu?

Produkuje sie o pewnym tyie facetów. A, że niedorozwoje muszą mieć wszystko spersonalizowane, inaczej do nich nie dotrze, to wasz problem.

Gość Gość

Bystry i poukładany facet potrzebę seksu ma zaspokojona, jeśli związał sie z osobą, która chce ta potrzebę zaspokajać, tak jak on tego potrzebuje. Jeśli związał sie z zimą wredna ..., to ma kupę, a nie zaspokojona potrzebę.

A o swoich fantazjach o cipkach, obojętnie w czym, pogadaj z psiepsiulkami 😣.

Bystry i poukładany facet wiąże się z zimnymi i wrednymi :-) Więc seksu nie potrzebuje :-) Wszystkie jego potrzeby są zaspokajane z racji kochania i bycia w związku z kobietą, którą sobie wybrał jak na prawdziwego faceta przystało.

Nie mam fantazji o cipkach. Same o sobie piszą na kafe :-)

Gość Gość

Zrozum wreszcie, że seks ma sprawić przyjemność kobiecie i mężczyźnie, a nie tylko mężczyźnie.  Przestań zaklinać rzeczywistość i opowiadać, że  w trakcie uprawiania seksu kobiecie wystarczy przyjemność faceta. 

Przeciez on jest wyraźnie niedoj/ebany. Co on ma zrozumieć jak ma całkiem zalany spermą mózg?

Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Ależ ja to świetnie rozumiem. Ty nie rozumiesz, że to nie jest zaklinanie rzeczywistości tylko prawda. Ale dla egoistek widocznie pewne sprawy są nie do pojęcia.

Gość

Przeciez on jest wyraźnie niedoj/ebany. Co on ma zrozumieć jak ma całkiem zalany spermą mózg?

👆👆👆

Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Bystry i poukładany facet wiąże się z zimnymi i wrednymi 🙂 Więc seksu nie potrzebuje 🙂 Wszystkie jego potrzeby są zaspokajane z racji kochania i bycia w związku z kobietą, którą sobie wybrał jak na prawdziwego faceta przystało.

Nie mam fantazji o cipkach. Same o sobie piszą na kafe 🙂

Wstydzisz sie swoich fantazji 😛?