Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gościk

Mój mąż mnie zostawił a teraz chce zabrać mi dzieci

Polecane posty

Gość

No i tak to jest, głupie peezdy coś zmyslaja i potem próbują to wcisnąć i sie na to oburzają. Dziesiątki razy pisałem o facecie który potrzebuje tylko seksu od kobiety która kocha i z którą jest w związku, a tu głupią cipa twierdzi, że przyznałem, że miłość nie istnieje. Ale cytatu już nie poda.

Gość Gosc
5 minut temu, Rescator555 napisał:

O karierowiczkach dających d... pod przymusem, bo kredyt i sąsiedzi podyskutuj sobie z baba która to napisała. 

A gdzie niby napisałem, że podejście do zaspokajania męża,  przyjemność lub przymus, zależy od tego, czy pracuje zawodowo czy nie? Coś sobie zmyślasz a ja mam prostować twoje zmyślenia? Opowiedz o tym psychiatrze.

Ale to ty babę ciągle cytujesz z jakiegoś powodu więc z toba dyskutuje. Po co ja cytujesz? Może zacytuj post, w którym inna kobieta pisze o tym, że nie rozkłada nóg za zadanie czy coś? Z jakiegoś powodu wybierasz sobie określone posty do cytowania i ciągle się nimi brandzlujesz. Logika głupiego chłopa.

Gość Gosc
1 minutę temu, Rescator555 napisał:

No i tak to jest, głupie peezdy coś zmyslaja i potem próbują to wcisnąć i sie na to oburzają. Dziesiątki razy pisałem o facecie który potrzebuje tylko seksu od kobiety która kocha i z którą jest w związku, a tu głupią cipa twierdzi, że przyznałem, że miłość nie istnieje. Ale cytatu już nie poda.

Ja bym powiedziała, że pisałeś o tym wyimaginowanym facecie setki razy 😄

Gość

Dalej: pisałem nie raz, że kobieta kochająca męża, nie powinna mu odmawiać seksu i mieć  przyjemność z jego przyjemności, a głupia cipa twierdzi, że pisałem, że koniecznie musi to być kobieta niepracującą zawodowo. Ale cytatu głupią krowa też nie poda.

Gość
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Ja bym powiedziała, że pisałeś o tym wyimaginowanym facecie setki razy 😄

No to powiedz. Ale jak widać nie dotarło. I nie żadnym wyimaginowanym.

Gość gość
22 minuty temu, Rescator555 napisał:

A to zależy która baba. Są takie które maja przyjemność z zaspokajania męża, a są takie, o mentalności prostytutki, które robią to tylko dla korzyści.

O swoich bredniach o strzelaniu w kolano opowiedz kur...psychiatrze.👆👆👆

Nie, Res, normalne baby mają przyejmność z seksu, nie z korzyści i nie z zaspokajania męża. 

Gość Gosc

No to powiedz. Ale jak widać nie dotarło. I nie żadnym wyimaginowanym.

Tak? A znasz takiego w realu?

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Nie, Res, normalne baby mają przyejmność z seksu, nie z korzyści i nie z zaspokajania męża. 

A co głupi chłop może wiedzieć o normalnych babach? Jak na codzień ma w domu babę o mentalności prostytutki albo kolegów?

Gość
4 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Ale to ty babę ciągle cytujesz z jakiegoś powodu więc z toba dyskutuje. Po co ja cytujesz? Może zacytuj post, w którym inna kobieta pisze o tym, że nie rozkłada nóg za zadanie czy coś? Z jakiegoś powodu wybierasz sobie określone posty do cytowania i ciągle się nimi brandzlujesz. Logika głupiego chłopa.

Cytuje, bo jej cytat potwierdza to, czemu wy zaprzeczacie. Pewnie, któraś sie przyzna tutaj, że tak jak inne rozkłada nogi, żeby facet ja nie kopnął w d....Każda będzie zaprzeczać, chyba, że sypnie sie jak to zrobiła ta, która cytuje. Nie rozkłada nogi na żądanie, tylko jak najrzadziej, tyle, aby facet jej nie kopnął .

Gość gość
4 minuty temu, Rescator555 napisał:

Dalej: pisałem nie raz, że kobieta kochająca męża, nie powinna mu odmawiać seksu i mieć  przyjemność z jego przyjemności, a głupia cipa twierdzi, że pisałem, że koniecznie musi to być kobieta niepracującą zawodowo. Ale cytatu głupią krowa też nie poda.

Powiedział ten, co uznaje wymyślone niesamowite przypadki zwalniające z dania dupy 😂😂😂 Kobieta kochająca męża nie miga się od dania dupy, taka prawda

Gość Gosc

Cytuje, bo jej cytat potwierdza to, czemu wy zaprzeczacie. Pewnie, któraś sie przyzna tutaj, że tak jak inne rozkłada nogi, żeby facet ja nie kopnął w d....Każda będzie zaprzeczać, chyba, że sypnie sie jak to zrobiła ta, która cytuje. Nie rozkłada nogi na żądanie, tylko jak najrzadziej, tyle, aby facet jej nie kopnął .

Czyli przyznajesz, że twoja baba rozkłada nogi, tylko dlatego, żebys jej nie kopnął w dupe.

Ale ubaw 😄

Gość gość
3 minuty temu, Rescator555 napisał:

Czyli twierdzisz, że wszystkie kobiety rozkładają nogi, aby ich facet nie pogonił? 

Gość
5 minut temu, Gość gość napisał:

To o jakich babach pisała gość Olśnienie, czy ta, zdaniem której w dzisiejszych czasach seks to usługa?

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Czyli przyznajesz, że twoja baba rozkłada nogi, tylko dlatego, żebys jej nie kopnął w dupe.

Ale ubaw 😄

Coś ty! Jego baba jest inna, ona rozkłada nogi, żeby on miał przyjemność, sama nic nie czując

Gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Czyli twierdzisz, że wszystkie kobiety rozkładają nogi, aby ich facet nie pogonił? 

Nie, nie twierdzę, że wszystkie. Twierdzą,  ze tak robią ta, które nie robią tego dla przyjemności, także dla przyjemności z zaspokojenia kochanego faceta.

Gość

Coś ty! Jego baba jest inna, ona rozkłada nogi, żeby on miał przyjemność, sama nic nie czując

👆👆👆

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Na to wychodzi 😄

A jak baba nie chce, to Res ma w zanadrzu ograniczenie finansów i ban na żarcie dla niepracujacej zoneczki 😄 Taki z niego prawdziwy facet.

ale jaja 😄

Gość Gosc
2 minuty temu, Rescator555 napisał:

Nie, nie twierdzę, że wszystkie. Twierdzą,  ze tak robią ta, które nie robią tego dla przyjemności, także dla przyjemności z zaspokojenia kochanego faceta.

Hehe hehe, tak się tłumacz głupi chłopie.

Gość gość
5 minut temu, Rescator555 napisał:

To o jakich babach pisała gość Olśnienie, czy ta, zdaniem której w dzisiejszych czasach seks to usługa?

O różnych? Istnieją też takie, które leje mąż, ale równocześnie pewnie jakiś tak se/ks mają (czy za zgodą, to szczegół) one też mu dają, bo forsa, kariera i coś tam?

Jakby Ci to wytłumaczyć... Są ludzie, którzy mają cukrzycę, ale też tacy, którzy mają nowotwór, są też ci z padaczką, uzależnieni i zdrowi... Czy zatem jesteś w stanie stwierdzić, że któraś z tych grup jest w jakiś sposób reprezentatywna? 

Gość
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Ale ubaw 😄

Nie, nie MOJA, tylko takie jak ty.  WY rozkładacie nogi by WAS facet nie kopnął w dupę. Napisała to Gość Olśnienie, twierdząc, że tak macie wszystkie, a później inna z was, napisała, że, seks to usługa. Więc  nie odwracaj sytuacji i nie przypisuj tego mnie i mojej żonie. Jeśli ciebie to bawi, to twoja sprawa.

Gość
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Na to wychodzi 😄

A jak baba nie chce, to Res ma w zanadrzu ograniczenie finansów i ban na żarcie dla niepracujacej zoneczki 😄 Taki z niego prawdziwy facet.

ale jaja 😄

👆👆👆

Gość gość
8 minut temu, Rescator555 napisał:

Ja pisałam o tym, że seks to usługa... Ty jak każdy prawiczek wierzysz w miłość i inne ...ety, ale jak poznasz kobietę to wyjdzie szydło z worka... Seks to usługa i porządna żona się nie zastanawia nad tym, po prostu wykonuje swoją pracę ze świadomością, że mąż jej nie kocha i tyle. 

Gość

O różnych? Istnieją też takie, które leje mąż, ale równocześnie pewnie jakiś tak se/ks mają (czy za zgodą, to szczegół) one też mu dają, bo forsa, kariera i coś tam?

Jakby Ci to wytłumaczyć... Są ludzie, którzy mają cukrzycę, ale też tacy, którzy mają nowotwór, są też ci z padaczką, uzależnieni i zdrowi... Czy zatem jesteś w stanie stwierdzić, że któraś z tych grup jest w jakiś sposób reprezentatywna? 

No, za to TY MOŻESZ stwierdzic, która grupa jest reprezentatywna, któresą na pewno normalne😀😀😀. Ciekawe dlaczego twoje twierdzenie jest ważniejsze od stwierdzenia tamtych czy mojego?

Gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Ja pisałam o tym, że seks to usługa... Ty jak każdy prawiczek wierzysz w miłość i inne ...ety, ale jak poznasz kobietę to wyjdzie szydło z worka... Seks to usługa i porządna żona się nie zastanawia nad tym, po prostu wykonuje swoją pracę ze świadomością, że mąż jej nie kocha i tyle. 

To przekonuj o tym inne baby tu obecne.

Gość Gość
47 minut temu, Rescator555 napisał:

Hahaha. Jeśli szczyt jej możliwości to posada nauczycielki, to już widzę jak nie potrzebuje 😣.

Nauczycielka to karierowiczka? Dobre. 

Gość
7 minut temu, Gość Gosc napisał:

Hehe hehe, tak się tłumacz głupi chłopie.

Nie mam zamiaru tłumaczyć głupiej cipie.👆👆👆

Gość gość

No, za to TY MOŻESZ stwierdzic, która grupa jest reprezentatywna, któresą na pewno normalne😀😀😀. Ciekawe dlaczego twoje twierdzenie jest ważniejsze od stwierdzenia tamtych czy mojego?

Pytałeś, które baby tak robią, to Ci odpisałam, że różne. Niektóre też nie wchodzą w związku po śmierci męża i sobie żyją. 

Ja nawet nie próbuję tego robić, w przeciwieństwie do Ciebie, bo ja rozumiem, że ludzie są różni. 

Gość Gość
42 minuty temu, Rescator555 napisał:

A to zależy która baba. Są takie które maja przyjemność z zaspokajania męża, a są takie, o mentalności prostytutki, które robią to tylko dla korzyści.

O swoich bredniach o strzelaniu w kolano opowiedz kur...psychiatrze.👆👆👆

Są też takie, które lubią seks i robią to dla swojej przyjemności.  To, że ty takiej nie spotkałeś to już twój problem.

Gość gość
2 minuty temu, Rescator555 napisał:

To przekonuj o tym inne baby tu obecne.

Ale ja nie chce przekonywać ich, tylko Ciebie, boś naiwny

Gość Gosc
3 minuty temu, Rescator555 napisał:

Nie, nie MOJA, tylko takie jak ty.  WY rozkładacie nogi by WAS facet nie kopnął w dupę. Napisała to Gość Olśnienie, twierdząc, że tak macie wszystkie, a później inna z was, napisała, że, seks to usługa. Więc  nie odwracaj sytuacji i nie przypisuj tego mnie i mojej żonie. Jeśli ciebie to bawi, to twoja sprawa.

Skoro tak wierzysz w to co napisała Olśnienie, nowy autorytet Resa 🤣, to zwaz, że twój autorytet napisał, że tak mają WSZYSTKIE. A nie wszystkie oprócz, żony Resa.

Skoro tak mają WSZYSTKIE, to wszystkie

Twoja żona też:-D

Ale ubaw 🤣 z durnego chłopa.