Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gościk

Mój mąż mnie zostawił a teraz chce zabrać mi dzieci

Polecane posty

Gość
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Res poszedł na żebry o seks do swojej niedajki. Może dziś niedajka spojrzy na niego łaskawym okiem i rozłoży nogi. Wtedy przynajmniej przez chwilę Res nie będzie musiał pierd/olić na forum jak on potrzebuje seksu od kobiety.

Ale pewnie nic z tego. Niedajka znowu nie da i Res ciągle będzie potrzebował seksu.

👆👆👆

Gość Gość
4 minuty temu, Rescator555 napisał:

To twoja durna logika, że jeśli ma potrzebę, to ma ją niezaspokojoną.😖

Nie Res to twoja logika. To ty twierdzisz, że facet ma potrzeby emocjonalne zaspokojone poprzez sam fakt bycia w związku (więc nie można mówić, że ma potrzeby emocjonalne) a potrzebuje tylko seksu. Nie odwracaj kota ogonem i nie udawaj głupszego niż jesteś.

Gość Gość

Res, no sorry. Masz leniwą niedajkę.

Prawdziwy i poukładany facet, ktory wybral sobie do związku kobietę jakiej potrzebował, ma zaspokojone wszystkie potrzeby z racji tego, że jest w związku z tą kobietą. Mówienie o nim, że potrzebuje seksu jest więc bez sensu. Bo równie dobrze można by było powiedzieć, że ma jakieś potrzeby emocjonalne.

A jak ma się niedajkę to się potrzebuje seksu.

Gość Gość
8 minut temu, Rescator555 napisał:

👆👆👆

hahahaha. Wiedziałam, że nic z tego :-D

Gość drzewo

tylko srają i srają i srają i srają i srają i srają i srają...

Gość
50 minut temu, Gość Gość napisał:

Nie Res to twoja logika. To ty twierdzisz, że facet ma potrzeby emocjonalne zaspokojone poprzez sam fakt bycia w związku (więc nie można mówić, że ma potrzeby emocjonalne) a potrzebuje tylko seksu. Nie odwracaj kota ogonem i nie udawaj głupszego niż jesteś.

Gdzie niby mówiłem, że nie można mówić, że ma potrzeby emocjonalne? Cytat proszę? Znowu zmyślasz. Że jesteś glupia, taka, że bardziej sie nie da, to udawać nie musisz.

Gość Gość
1 minutę temu, Rescator555 napisał:

Gdzie niby mówiłem, że nie można mówić, że ma potrzeby emocjonalne? Znowu zmyślasz. Że jesteś glupia, taka, że bardziej sie nie da, to udawać nie musisz.

Chcesz powiedzieć, że facet potrzebuje od kobiety zaspokajania jego potrzeb emocjonalnych?

Gość Gość
3 minuty temu, Rescator555 napisał:

Gdzie niby mówiłem, że nie można mówić, że ma potrzeby emocjonalne? Znowu zmyślasz. Że jesteś glupia, taka, że bardziej sie nie da, to udawać nie musisz."

"Z racji bycia w związku ma zaspokojona potrzebe emocjonalną. Potrzebuje jeszcze seksu. "

Ergo. Potrzebę seksu ma niezaspokojoną :-)

Ty sam przygłupie nie wiesz co piszesz :-D

Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Chcesz powiedzieć, że facet potrzebuje od kobiety zaspokajania jego potrzeb emocjonalnych?

A nie, niespodzianka!!! Tego właśnie nie chce powiedzieć, powiem właśnie, że ma je zaspokojone przez bycie w związku z osobą kochaną.

Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

"Z racji bycia w związku ma zaspokojona potrzebe emocjonalną. Potrzebuje jeszcze seksu. "

Ergo. Potrzebę seksu ma niezaspokojoną 🙂

Ty sam przygłupie nie wiesz co piszesz 😄

Ergo: jeśli jest z niewłaściwą kobieta, to ma niezaspokojona. Więc potrzebuje takiej, która będzie je zaspokajała.Wiem kre/tynko co piszę. 

Gość gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Taki "facet'', 👅👁️🍾🌈 to pewnie ma wielkie cyce i jest w stanie urodzić.  🦆🐃🦆🐧🦆🦇🦆🐇🦆🦄🦆🐿️🦆🦃🦆

Gość

No, to teraz głupie babsztyle, jak już zostalyscie wdeptane w glebę, możecie zacząć swoje wydzielanie o stanikach, gumowych lalkach czy wiejskich glupkach. Tyle wam zostało👆👆👆👆👆. Bez odbioru na dziś.

Gość gość

Ergo: jeśli jest z niewłaściwą kobieta, to ma niezaspokojona. Więc potrzebuje takiej, która będzie je zaspokajała.Wiem kre/tynko co piszę. 

Chyba jednak nie wiesz, bo prawdziwy facet nie popełnia tak durnych błędów

Gość gość
1 minutę temu, Rescator555 napisał:

No, to teraz głupie babsztyle, jak już zostalyscie wdeptane w glebę, możecie zacząć swoje wydzielanie o stanikach, gumowych lalkach czy wiejskich glupkach. Tyle wam zostało👆👆👆👆👆. Bez odbioru na dziś.

TAK TAK ZAKRWAWIONA POCHEWKO, PRAWDZIWY FACET Z HONOREM NIE POTRZEBUJE ZASPOKAJANIA POTRZEB EMOCJONALNYCH, BO ZWYCZAJNIE NIE POSIADA TAKIEGO GOOWNA DO SZCZĘŚCIA

Gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Chyba jednak nie wiesz, bo prawdziwy facet nie popełnia tak durnych błędów

Hahaha. Nie popelnia, bo znajduje właściwa kobietę, która daje mu tyle seksu ile od niej potrzebuje. Ale gdyby przypadkiem jednak popełnił błąd, to wtedy to co w ergo, nie chce mi sie powtarzać 😣.

Gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

TAK TAK ZAKRWAWIONA POCHEWKO, PRAWDZIWY FACET Z HONOREM NIE POTRZEBUJE ZASPOKAJANIA POTRZEB EMOCJONALNYCH, BO ZWYCZAJNIE NIE POSIADA TAKIEGO GOOWNA DO SZCZĘŚCIA

👆👆👆

Gość gość

Hahaha. Nie popelnia, bo znajduje właściwa kobietę, która daje mu tyle seksu ile od niej potrzebuje. Ale gdyby przypadkiem jednak popełnił błąd, to wtedy to co w ergo, nie chce mi sie powtarzać 😣.

Tyle, że to wtedy nie ma znaczenia, bo jak facet jest frajerem, to ma karę, na jaką zasłużył. Natomiast jak facet ma jaka wielkości swojej głowy to ma seks i z żoną i z kochanką i burdelem sąsiadującym z jego domem. Po tym poznasz prawdziwego faceta, a nie peezde, która ma jakieś potrzeby emocjonalne 😫

Gość gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Tyle, że to wtedy nie ma znaczenia, bo jak facet jest frajerem, to ma karę, na jaką zasłużył. Natomiast jak facet ma jaja wielkości swojej głowy to ma seks i z żoną i z kochanką i burdelem sąsiadującym z jego domem. Po tym poznasz prawdziwego faceta, a nie peezde, która ma jakieś potrzeby emocjonalne 😫

Gość
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Tyle, że to wtedy nie ma znaczenia, bo jak facet jest frajerem, to ma karę, na jaką zasłużył. Natomiast jak facet ma jaka wielkości swojej głowy to ma seks i z żoną i z kochanką i burdelem sąsiadującym z jego domem. Po tym poznasz prawdziwego faceta, a nie peezde, która ma jakieś potrzeby emocjonalne 😫

Swoje bajania co tam ma znaczenie albo nie i inne wypierdy opowiedz swoim psiepsiolkom.😣.

Gość gość
Przed chwilą, Rescator555 napisał:

Swoje bajania co tam ma znaczenie albo nie, i inne opowiedz psiepsiolkom.😣.

No, no, jakby ci w wojsku porządnie przeorali dupsko to byś wiedział, że facet się nie mazgai i nie ma jakichś babskich potrzeb emocjonalnych 🤮 I nie wiem co to za nowomowa psiepsiolkom, jakaś nazwa dla facecików którym wyparował testosteron?

Gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

No, no, jakby ci w wojsku porządnie przeorali dupsko to byś wiedział, że facet się nie mazgai i nie ma jakichś babskich potrzeb emocjonalnych 🤮 I nie wiem co to za nowomowa psiepsiolkom, jakaś nazwa dla facecików którym wyparował testosteron?

A ile czasu palancie ty byłeś w wojsku i w jakiej jednostce?

Gość gość

A ile czasu palancie ty byłeś w wojsku i w jakiej jednostce?

Krótko, ale dostatecznie długo jestem związany zawodowo ze służbą więzienną, by dziecinne potrzeby emocjonalne i niemęskie emocje zmarły śmiercią naturalną. Tobie też to polecam, nie będziesz się wzruszał nad zaspokajaniem jakichś pseudo potrzeb w związku. Bo w związku istnieje tylko jedna potrzeba, do której zresztą facet nie potrzebuje związku, są też kurewki, chyba, że musi mu kobieta do gara zupy nalać.

Gość anetka49209092
Dnia 3.07.2019 o 18:15, Gość Gościk napisał:

Jestem w trakcie rozwodu. Mój mąż mnie zostawił po 15 latach, mamy dwoje dzieci. Teraz domaga sie opieki naprzemiennej i już przekabacil dzieci że to super pomysł. Chce zabrać mi wszystko.

Rozumiem, że to dramat, bo wtedy nikt nie musi płacić alimentow na dzieci?

Gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Krótko, ale dostatecznie długo jestem związany zawodowo ze służbą więzienną, by dziecinne potrzeby emocjonalne i niemęskie emocje zmarły śmiercią naturalną. Tobie też to polecam, nie będziesz się wzruszał nad zaspokajaniem jakichś pseudo potrzeb w związku. Bo w związku istnieje tylko jedna potrzeba, do której zresztą facet nie potrzebuje związku, są też kurewki, chyba, że musi mu kobieta do gara zupy nalać.

Czyli goowno byłeś. A ja byłem. W Niebieskich Beretach. Więc spadaj.

Gość gość
Przed chwilą, Rescator555 napisał:

Czyli goowno byłeś. A ja byłem. W Niebieskich Beretach. Więc spadaj.

Ty też goowno byłeś, zapraszam do jakiegoś więzienia, gwarantuję, że po miesiącu roboty człowiek nie myśli nad durnotami, tylko ogarnia co do niego należy, a w domu to już tylko o duupie swojej kobiety myśli, a nie graniu z nią w karty i lizaniu sie wzajemnie po duupach, jak to sie kochają.

Gość Gosc
2 godziny temu, Rescator555 napisał:

A nie, niespodzianka!!! Tego właśnie nie chce powiedzieć, powiem właśnie, że ma je zaspokojone przez bycie w związku z osobą kochaną.

A potrzeb seksualnych nie ma zaspokojonych, jak wziął sobie niedajke. Dlatego potrzebuje seksu.

Jeśli wziął sobie odpowiednią kobietę to ma i potrzeby emocjonalne i seksualne zaspokojone.

Gość Gosc

Wiesz ...ie o czym piszesz? Ciekawe. To jakim cudem facet będąc w związku z kobieta która zaspokaja jego potrzeby seksualne potrzebuje seksu?

Ps. Niewłaściwa kobieta może również nie zaspokajać wszystkich potrzeb emocjonalnych mężczyzny.

Gość Gosc

Wdeptany w glebę to zostałeś ty Res. Szkoda, że nie widzisz jakim jesteś żałosny glabem.

Do końca życia będziesz już potrzebował seksu od swojej niedajki.

Gość Gosc

Dlatego baranie potrzebujesz od kobiety seksu 🤣🤣

Gość
7 godzin temu, Gość gość napisał:

Ty też goowno byłeś, zapraszam do jakiegoś więzienia, gwarantuję, że po miesiącu roboty człowiek nie myśli nad durnotami, tylko ogarnia co do niego należy, a w domu to już tylko o duupie swojej kobiety myśli, a nie graniu z nią w karty i lizaniu sie wzajemnie po duupach, jak to sie kochają.

To może jeszcze do kamieniołomów na Syberii 👆.